Urheilulääkäri / hieroja threadi Lappeenranta

Liittynyt
7.2.2006
Viestejä
585
Tehääs tällänen keskustelu, kun en haulla löydä tietoa.

Onks Lappeenrannassa ketään urheilulääkäriä? Oon koittanu kaivaa jokapaista tietoa enkä tunnu millään ketää löytävän. Pätevät yleislääkärit yksityiseltä tai kunnanpuolelta kelpaa myös jos urheilupuolenlääkäriä ei oo.
 
Liittynyt
7.2.2006
Viestejä
585
http://www.fysikaalinenhoitopalvelu.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=2

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy, täältä löytyy ainakin 2 kpl urheilulääkäreitä.

Ite kävin Veli-Matti Pitkolla, joka tuntu ihan osaavalta kaverilta ainakin polven vaivoihin. Urheilijantyrään täyty vähän tehä ite myyräntyötä ultraäänessä että saatiin kaikki paikat kuvattua.

Arvela kuulema vielä parempi kaveri, mutta jonot oli niin pitkät ettei ollut järkeä jonottaa. Toivottavast tästä jollekin on hyötyä.
 
Liittynyt
27.9.2011
Viestejä
3 432
Tähän on helppo suositella Mika Kiiliä. Sillä on luukku Iso-Kristiinassa ja harrastaa itekkin bodausta ja urheilua. Ja siitä huolimatta, että on paras hieroja kenellä oon käyny, on sillä myös edulliset hinnat. Olikohan 20e / osahieronta.
 
Liittynyt
27.5.2004
Viestejä
1 513
Kaupunki
susirajalla
Avataanpas taas hieman keskustelua, onko muita hierojia suositeltavana kuin Kiili? Mikalla oon käyny kyllä aiemmin, mutta nyt on jonoa hieman ja selkä ilmottelee itestään aika mukavasti...
 

Samo

swahilipäällikkö
VIP
Liittynyt
12.1.2003
Viestejä
4 100
Mikä Metsämurto tjsp Lappeessa on kuulemmä myös hyvä. Joku rosvitti hemmo?
 
Liittynyt
17.4.2004
Viestejä
1 725
Ikä
42
Mikä Metsämurto tjsp Lappeessa on kuulemmä myös hyvä. Joku rosvitti hemmo?
Varmaan Juha Metsämuuronen? :D
 
Liittynyt
30.4.2012
Viestejä
27
Löytyykö etelä-karjalan alueelta kiropraktikkoa? Tai pätevää hierojaa mikä saisi kallonpohjan lihakset auki...Niskakipu ja jumi alkaa pikkuhiljaa tympäsee ja hierojilla on käyty ja venytelty mut ei apua.
 
Ylös