HUOM! !!!!! Ukrainan sota 2022 !!!!!

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikö tässä nyt pitäis ensin selvittää mistä kyse?
Aika noloa olisi syyttää ryssää jos paljastuu että normaali vikaantuminen.
Vaihtoehtoisesti voitais sulkea laivaliikenne kokonaan kaikilta venäläisiltä ja venäjään liitettäviltä aluksilta Itämereltä. Ja joo se olisi tulkittavissa sodanjulistukseksi. NATO-meri Deal with it!
 
Lisää toivottua ja odotettua 💪 lainsäädäntöhanke paskasakin kiinteistökauppojen totaalikieltoon etenee!


"– Sitä, millaisista omistuksista voi muodostua ongelmia, on vaikea kontrolloida ja arvioida ennakkoon. Siksi hanke lähtee täyskiellosta, johon katsotaan lainvalmistelussa tarpeelliset poikkeukset. Työryhmän työn edetessä näemme missä muodossa lakia voidaan viedä eteenpäin."
 
Venäläisten mukaan koneita oli kaksi ja toinen pääsi paikalta pois. Mitäpä jos laittoivat vanhan monivikaisen koneen matkaan, sotavangit sinne ja puikkoihin joku sotaa moittinut kapteeni mistä ei niin haittaisi päästä eroon. Jättävät ilmoittamatta Ukrainalle, iso venäjän kannalta positiivinen propagandapläjäys jos ukrainalaiset ampuvat alas. Paikallinen komentaja sitten tästä tietämättä saa idean että pistetäänpä sotavankikoneen mukana toinen sen turvin hakemaan kuormaa Belgorodista. Paukku osuu jälkimmäiseen ja propaganda alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Jos siellä olisi kuolleita vankeja niin kuvat olisi julkaistu heti.
 
Hahahahaaa 😂


"Syyksi vuoden 2025 loppuun jatkuvalle sulkemiselle on ilmoitettu raja-aseman korjaustyöt. Hütt myöntää tämän kuulostavan "mielenkiintoiselta", mutta ei halua kunnon viranomaisena arvioida mahdollista poliittista motiivia."

"– Mutta Viron kannalta tämä ei ole mikään ongelma. Mitä vähemmän liikennettä Viron ja Venäjän välillä, sitä parempi, Läänemets toteaa"

Toki:
GBs1Qc-WUAAHjGd.jpg
 
Back
Ylös Bottom