• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC on ESPN: Reyes vs. Weidman (Pe 18.10.2019 Boston, Massachusetts)

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Weidmanin LHW debyytti, mitä mieltä?

Viikonlopun kortti poikkeuksellisesti jenkeissä perjantaina.
Prelims pe-la 01:00, ja main card 04:00.

Pääsee Yair ja Stephens melko nopsaa kokeilemaan uudestaan.

1571032736708.png


Main Card (ESPN2)
Light HeavyweightDominick Reyesvs.Chris Weidman
FeatherweightYair Rodríguezvs.Jeremy Stephens
HeavyweightGreg Hardyvs.Ben Sosoli
LightweightJoe Lauzonvs.Jonathan Pearce
Women's FlyweightMaycee Barbervs.Gillian Robertson
MiddleweightDeron Winnvs.Darren Stewart
Preliminary Card (ESPN2)
FeatherweightCharles Rosavs.Manny Bermudez
Women's FlyweightMolly McCannvs.Diana Belbita
FeatherweightKyle Bochniakvs.Sean Woodson
BantamweightRandy Costavs.Boston Salmon
WelterweightCourt McGeevs.Sean Brady
HeavyweightDaniel Spitzvs.Tanner Boser
 

aidan

poissa
VIP
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
1 868
Weidmanin LHW debyytti, mitä mieltä?
Pääsee Yair ja Stephens melko nopsaa kokeilemaan uudestaan.
En usko, että sarjan vaihto auttaa Weidmania yhtään. Liian vähän, liian myöhään. Mies on saanut vuosikaudet todella kovaa rankaisua, kroppa harvemmin kovista selkäsaunoista parantuu, vaikka tahto ja työmoraali olisikin tapissa. Ennustan rumaa keskeytystappiota.

Hemmetin nopeaa tahtia on silmävamma parantunut, kun Stephens on jo nyt taas matsikunnossa. Olisiko voinut vielä hieman huilata...
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 868
Hyvä että Rodriquez ja Stephens saavat mahdollisuuden ottaa uusiksi näin nopeasti, toivottavasti Stephens lyö Yairilta kaikki hampaat kurkkuun. Kaveri on kyllä niin vitun mulkku ottelija ettei mitään rajaa eikä kaihda todellakaan tökkiä silmiin sormia häkissä, se on ennenkin nähty.

Reyes vs Weidman on kyllä vähän sellainen... meh. Weidmanille ilmeisesti tarjotaan tässä ohituskaistaa tittelimatsiin jotta saataisiin Jonesia vastaan joku paremmin tunnettu nimi jolla myydä korttia. Reyes varmaan myös voitolla tästä lunastaa itselleen haastajan paikan. Tässä nyt nähdään taas että mikä on tuo LHW:n taso, jatkuuko tämä keskisarjalaisten nousu ja voitokkaat otteet sarjan omista ottelijoista. Jos nyt pitäisi Smithistä ja Santosista jotain päätelmiä tehdä, niin 205:n taso on selvästi heikompi kuin keskisarjan kun kärkikahinoiden ulkopuolelle jääneet kaverit voivat jatkuvasti nousta ylös ja raivata tiensä tittelimatsiin asti. Reyesin pitäisi kaiken järjen mukaan olla real deal, mutta edellisessä matsissa ei häikäissyt eikä monen mielestä edes voittanut oikeasti.

Hardyn pakkosyöttäminen näemmä jatkuu. UFC on päättänyt että te saatte nyt kiinnostua tästä vaimonhakkaajasta, halusitte tai ette ja koko ajan kaveri on karvan päässä pääottelusta. Oliko tuo jopa Co main taas ennen Yairin ja Stephensin matsin siirtoa?

Edit. Lisäksi haluaisin kysyä että miksi Lauzon ottelee vielä? Luulisi jo tajunneen että tässä vaiheessa uraa on voitettavissa enää vain lisää aivovaurioita. Käsittääkseni kaveri on ihan pätevä valmentaja, pysyisi vaan sillä tiellä eikä enää lähtisi häkkiin nuijittavaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
3 895
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Melkoinen hyppy täytyy tulla Weidmanin voimiin, jos meinaa Reyesin voittaa. Pystyssä näkisin Weidmanin nukahtavan ennen täyttä aikaa. Saako sitten Reyesiä mattoon, epäilen ettei pysty ainakaan siellä pitämään. Mutta matossa taitaa Weidmanin voiton mahdollisuudet olla mitä on. Näinköhän Weidman saisi mestaruusottelun jos voittaisi? Volkan, Dos Santos ja Walker kyllä mun mielestä tekis nekin Weidmanista selvää, mutta katotaan nyt ennen kuin täysin haukutaan. Onhan tuo hyppy ylemmäs onnistunut monelta ja tiedä vaikka niitä voimia saisikin kovasti lisää. Siltikin betsi tälle kortille on: Reyes +Hardy. Näin se on nähtävä, että heitä ruokitaan.
 
Liittynyt
19.1.2015
Viestejä
280
Weidmanin etuna md:ssa on ollut hänen iso kokonsa, joten jännä nähdä miten pärjää lhw:ssä. Mattotaidot on Weidmanilla sitä luokkaa, etten pitäisi ihmeenä jos subittaa. Weidmanin kannattaisi himmailla sen potkunyrkkeilynsä kanssa ja pysyä selkeällä vahvuusalueellaan. Jos nyt en ihan väärin muista, niin kaikki Weidmanin tappiot on tulleet tasaisten vääntöjen päätteeksi, vaikka rumasti onkin käynyt.
 

jaakkod

VIP
Liittynyt
11.11.2007
Viestejä
237
Äänitorvilla riittää taas puitavaa suomalaisten edesottamuksissa. Aleksi Mäntykiven maailmanvalloitus yskähteli Walesissa, Lahdessa taas puhuttiin kaikesta muusta paitsi hyvistä otteluista. Viikon kuumimmat taistelut tarjoaa UFC Boston, jonne tähtiloistoa tuovat huippumatsit Reyes vs. Weidman ja Rdriguez vs. Stephens.
Aiheet:
- 00.30: Jaakko ja Aleksi Mäntykivi Walesissa - mikä meni vikaan? Total Fight Nightin jälkipyykki
- 38.30: UFC Boston - Reyes vs. Weidman
- 50.10: Tutkan Alla - Rodriguez vs. Stephens, Winn vs. Stewart, Barber vs. Robertson
- 1.00.10: Kamppailukansanradio - Kamppailuskene ja rasismi? Keitä suomalaisia Tokion kisoihin? Hyväpaha manageri Ali Abdelaziz? Onko MMA mediaseksikästä?

View: https://soundcloud.com/unibetfinland/ylilyonti-130-suomivaparin-mantykivinen-viikonloppu 
Liittynyt
8.1.2019
Viestejä
24
Reyes vie. Weidmanin kasvot luultavasti kurjassa kunnossa matsin jälkeen.
Stephens lähtee hakemaan tyrmäystä tunteet edellä, Cody Garbrandt tyylisesti. Yair vaikutti siltä että ajatukset selkeät. Potkii Stephensin kintut paskaksi ja vie tuomariäänillä. Varmaankin FOTN kun kaksi graniittileuka strikeria vastakkain.

Lisäksi Manny Bermudez, Jonathan Pearce ja Greg Hardyn ekan erän KO/TKO lapulle.

Kiva kortti, paljon potentiaalia vaikkei kauhean nimivahva olekaan.
 
Liittynyt
24.5.2012
Viestejä
3 986
Helkkari nää ESPN:n kortit on tuotettu upeasti! Sean Woodson väläytteli kaunista pystyä. Täytyypä jatkossa koittaa katsoa nimenomaan näitä ESPN-tapahtumia :rock:
 
Liittynyt
24.5.2012
Viestejä
3 986
Yli satakiloinen ammatikseen myllyttävä ei lyö hirveän heppoisia vasaralyöntejä pyöräilyhanskalla. :ROFLMAO:
Tiedät kyllä varmasti mitä tarkoitin. Mutta vielä näin täsmennyksenä, että heppoiselta siinä mielessä, etteivät nuo näyttäneet iskuilta joihin ottelijalla sammuisi valot normaalisti. Tässä tilanne tosin oli eri, koska Weidman oli vielä sekaisin siitä älyttömästä töötistä, jolla Reyes alun perin pudotti Weidmanin.
 
Ylös