UFC Fight Night: Maia vs. Askren (La 26.10.2019 Kallang, Singapore)

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 822
Ikä
35
Viikonloppuna otellaan Singaporessa.

Koska eventti tuolla on, niin tätä voi kyttäillä lauantaina aivan keskellä päivää.
Prelims 12:00, ja main card 15:00.

Mennäänköhän main eventissä mattoon lainkaan, vai katsotaanko kumman mattopelurin pysty on vahvempaa?
Itse ehkä veikkaan tuota jälkimmäistä, toki erien lopussa voi hakea pisteitä TD:llä.
En tiedä miksi, mutta sanon että Maia vie. Hienoa se ainakin olisi, ja ihan OK suoritus jos ajatellaan että ensimmäinen UFC oli #77 vuonna 2007. 😁
Ei sillä että Askrenin voitto yllättäisi millään tasolla, se nyt on selvä.

1571654589637.png


Main Card (ESPN+)
WelterweightDemian Maiavs.Ben Askren
LightweightMichael Johnsonvs.Stevie Ray
LightweightFrank Camachovs.Beneil Dariush
HeavyweightCiryl Ganevs.Don’tale Mayes
WelterweightMuslim Salikhovvs.Laureano Staropoli
Preliminary Card (ESPN)
Women's StrawweightRanda Markosvs.Ashley Yoder
LightweightAlex Whitevs.Rafael Fiziev
FeatherweightEnrique Barzolavs.Movsar Evloev
HeavyweightSergei Pavlovichvs.Maurice Greene
Women's StrawweightLoma Lookbonmeevs.Aleksandra Albu
HeavyweightRaphael Pessoa Nunesvs.Jeff Hughes
 
Liittynyt
12.7.2015
Viestejä
591
Päämatsi kiinnostaa kovasti. Lähtökohtaisesti mun veikkaus on, että Maia saattaa haluta pitää ottelun pystyssä ja Askren varmaan haluaa todistaa voittavansa Maian matossa. Tällainen tunne itsellä. Lisäksi Maia varmaan kuitenkin vie pystyottelua, jos ihan nekkailuksi menee. Uskon Askrenin saavan ottelun mattoon jossain kohtaa, jos niin tosissan haluaa ja sitten alkaakin mielenkiintoinen vääntö.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Päämatsilla on kyllä potentiaalia olla paskin potkunyrkkeilymatsi ikinä jos kumpikaan ei pääse niskan päälle matossa. Pystyssä minusta Maia on pari pykälää edellä Askreniä, oikeastaan melkein kuka vaan UFC:ssa on. Askrenin pystyottelu on aivan kamalaa katsottavaa. Jos matsi pysyy pystyssä niin Maialla lienee selkeä ylilyöntiasema. Tästä syystä näen Maian suuremman kertoimen ihan varsin pelattavana.

Onneksi kaksi tätä edeltävää matsia lupailevat aika viihdyttävää meininkiä. Hyviä ja viihdyttäviä ja ennen kaikkea lopetushakuisia pystyottelijoita, oikeastaan nuo 4 nimeä voitaisiin heittää melkeinpä miten päin vaan ottelemaan ja matsi olisi todennäköisesti suht tasainen ja viihdyttävä.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Juuri olin kirjoittamassa tuohon että tuollahan on Gane! Oikeasti lupaavia raskassarjalaisia on niin vähän että tämä kyllä kiinnostaa aina kovasti. :)
 
Liittynyt
8.10.2018
Viestejä
59
Päämatsi, Ganen rymistely ja king of kung fu on itelle noi kiinnostavat matsit ja nimet. Muita tulee katteltua avoimin mielin. Nimettömissä korteissa on onneksi usein viihdyttäviä matseja. Saa nähä onko pääottelu onnetonta pystymähinää niinkuin olette ennakoineet. Ite en usko sitä tietäen Askrenin pystyn karmeuden ja Maian haluttomuuden satuttaa tarpeettomasti vastustajaa.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Tässä varmaan on ennakoitu että ottelu on onnetonta pystymähinää jos matsi ei mene mattoon.
 
Liittynyt
28.9.2013
Viestejä
1 294
Askren vienee pisteillä jos ei Maian sweeppauspeli miestä yllätä
 

jaakkod

VIP
Liittynyt
11.11.2007
Viestejä
342
Tällä kertaa äänitorvet puivat isoja aiheita, kuten astmalääkkeitä, antiikin pankrationia ja ennen kaikkea sitä, nostaako Makwan Amirkhani New Yorkissa kamppailumaailman parrasvaloihin kuuman poliittisen keskustelun Kurdistanin lipun kera. Amerikan seikkailua odotellessa tämän Viikon Taisteluna tarkastelussa on Singaporen UFC-illan pääottelun Ben Askren vs. Demian Maia.
Aiheet:
- 00.30: UFC Boston ja Greg Hardyn astma, kuuluuko politiikka urheiluun ja tuoko Makwan Amirkhani Kurdistanin tilanteen parrasvaloihin?
- 34.00: Viikon Taistelu - Ben Askren vs. Demian Maia
- 50.40: Tutkan Alla - Frank the Crank Camacho, Ciryl Gane, Alexandra Albu, WBSS: Taylor vs. Prograis
- 1.02.00: Kamppailukansanradio - Jussi Halosen paluu, Ilir Latifi raskassarjalaisena? Pankration-ajan klimakismos nykyajan vapaaottelussa?


View: https://soundcloud.com/unibetfinland/ylilyonti-131-tuoko-makwan-maailmanpolitiikan-new-yorkiin


 
Liittynyt
7.12.2005
Viestejä
1 757
Ei Askren ainakaan pystyssä matsia voita. Se on niin kamalannäköistä.

Maian pysty ei ole huonoa vaikka mattomies onkin. Alasvientejä maia ei kyllä osaa estää jos Askren sinne haluaa. Mielenkiintoinen matsi tulossa. Veikkaan että Maia häviää pistein.
 
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
5 945
Ikä
31
Ngannoun treenikaveri Ciryl Gane näköjään pääkortilla vasta toisessa UFC-matsissaan. Mies näytti lupaavalta debyytissään, uskon että tulee menemään pitkälle. Vapaaottelu-uraa on takana vasta reipas vuosi, joten toivottavasti UFC antaa Ganen kehittyä rauhassa.


View: https://www.youtube.com/watch?v=qLW-VdfR_lQ
Aika nopea ja hyvin liikkuva hewariks. Muutenki toi pysty on todella rennon näköistä ja arvaamatonta.
 
Liittynyt
23.1.2013
Viestejä
1 006
Hewari matsit mielenkiintoisia, päämatsi varmaan aika tylsä.
Ganen vastus ei sano mitään, mut esiotteluiden ottelupari aika mielenkiintoinen.
Maurice greene varmaan yks vittumaisimpia tyyppejä ufc:ssä, iso kokoinen ja pärjäs hyvin viimeisessä ultimate fighterissa.
Menee kategoriaan kiva nähdä hänen matseja varsinkin jos ku joku voittaa sen.
Pavlovich lupaava vaik tais hävitä viime matsinsa.
 
Liittynyt
22.10.2010
Viestejä
250
Toivon ja uskon et Maia vie.
Maia pystyssä vähän parempi. Matto onkin sitten mielenkiintoista, uskon että Maia saattaa sweepata halffista tai ainakin nousee pystyyn.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Porukka tuntuu olevan melko lailla varmoja että Askren vie Maian halutessaan mattoon. Voi toki olla näin, mutta Maia lienee hankalin painikaveri koko divisioonassa eikä Askren ole korkeimmalla tasolla häkissä viettänyt vielä montaa minuuttiakaan. Painia on varmaan kyllä luvassa mutta minä en kyllä lähde näillä tiedoilla povaamaan siinä Maialle selvää altavastaajan asemaa.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Pavlovich lupaava vaik tais hävitä viime matsinsa.
Tätä nyt on kuullut jo parista paikasta. Pavlovich voitti edellisessä matsissaan Marcelo Golmin ja on todellakin kyllä ihan potentiaalinen huipputason ottelija tulevaisuudessa.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
3 077
Täytyy sanoa tuohon Ylilyönnin ennakon kommentiksi että tuo Ganea vastaan otteleva Don'Tale Mayes kuitenkin on hävinnyt matsin contenderissa Allen Crowderille joka lähinnä muistuu mieleen diskausvoitostaan Greg Hardya vastaan, eikä siis ole otellut kertaakaan vielä UFC:ssa. Crowderin ja Hardyn matsi oli tasoltaan ihan luokkaa paikallistason nyhväys, joten en ihmeitä tältä kaverilta odottaisi. Gane on kokematon mutta pystyosaamisesta löytyy meriittejä sen verran että lähtökohtaisesti pitäisi olla aika eri tason äijistä kyse. Toki raskaassa sarjassa aina tuo tuurityrmäyksen mahdollisuus korostuu joten kaikkihan on mahdollista.

Edit. En halua leimautua valittajaksi kuitenkaan joten sanotaan myös että Albu on paitsi hyvä tärppi, myös muodollisesti erittäin pätevä. Yleisesti ottaen tosi hyvää duunia podcastin suhteen ja joka jakson kuuntelen mieluusti. (y)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
330
Ikä
51
Kaupunki
Turku
Kuuntelin eilen uusimman ylilyönnin. Ei Askren ole henkisesti toipunut niistä Masvidalin pommeista. Ja saatto leukakin mennä kerrasta. Maia voittaa jokatapauksessa, voi kaivaa alta lopetuksenkin. Ylilyönti on Askrenin voiton puolella.

Maialla bjj häiskäksi poikkeukselllisen hyvä alasvientisyöksy, voi laittaa Askrenin selälleen ja gnp. Mun veikkaus on kuitenkin että Maia lyö pommin päähän pystyssä, Askren tekee puolittaisen paniikkialasviennin ja Maia kaivaa lopetuksen. Maia on henkisesti luja ja kohdannut parhaat. Monipuolinen. Askren on kaikkea muuta varsinkin kun painijalla pitäs olla edes hyvä peloite joku asia pystyssä. Kova lyönti tai potku.
 
Liittynyt
12.7.2015
Viestejä
591
Veikkaan, että Askren ottaa pistevoiton alasvienneillä ja top-controllilla.
Maia ei ole viimeaikoina kovin mairittelevasti pärjännyt painijoita vastaan. Toki nämä painijat (Woodley, Colby ja Usman) ovat kaikki huomattavasti Beniä parempia pystyssä ja voittivat pitkälti sen avulla.
Viimematsissa Martinia vastaan Maialla oli huomattavia vaikeuksia saada kunnollista kontrollia, kun Martin scramblasi sen verran hyvin painitilanteissa. Kyllähän sieltä spilt-voitto tuli, mutta ei mikään hirveän vakuuttava. Askren on mestari näissä scramble-tilanteissa ja voi ihan hyvin päästä Maian altakin pois.
En usko, että Maia alta subia saa kaivettua, mutta sweep voi tulla. Toki Maialla on hyvät alasviennit myös ja voi onnistua sitäkin kautta pääsemään päälle.
Mielenkiintoinen matsi ja uskon, että jossain kohtaa kyllä varmasti nähdään matto-ottelua, ainakin jos Ben alkaa selvästi häviämään pystyssä.
Kuntopuolella uskon Benin olevan hieman freesimpi jos ottelu venyy pitkäksi.
 

aidan

poissa
VIP
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
1 982
Ei Askren ole henkisesti toipunut niistä Masvidalin pommeista. Ja saatto leukakin mennä kerrasta.
Itse veikkaan päinvastaista. Askren näytti miten tappion jälkipyykki hoidetaan oikealla tavalla. Tuon tason painijat ovat sen verran kovia alfoja, että yksi töötti ei luodinkestävää itseluottamusta vielä paljoa horjuta. Vieläkin ihmettelen miten Funkyn naama ei hajonnut ihan osiin siinä kolarissa. Matsin luulen menevän aika samalla tavalla kuin muinainen Maia vs Shields.
 
Thread starter Samankaltaiset keskustelut Forum Replies Date
TML UFC Fight Night: Lewis vs. Oleinik (La 8.8.2020 UFC Apex, Las Vegas) Kamppailulajit 11
TML UFC Fight Night: Brunson vs. Shahbazyan (La 1.8.2020 UFC Apex, Las Vegas) Kamppailulajit 21
TML UFC Fight Night: Figueiredo vs. Benavidez 2 (Su 19.7.2020 UFC Fight Island, Abu Dhabi) Kamppailulajit 9
TML UFC Fight Night: Eye vs. Calvillo (La 13.6.2020 UFC Apex, Las Vegas) Kamppailulajit 16
TML UFC Fight Night: Woodley vs. Burns (La 30.5.2020 UFC Apex, Las Vegas*) Kamppailulajit 14
TML UFC Fight Night: Lee vs. Oliveira (La 14.3.2020 Brasília, Brazil) Kamppailulajit 55
TML UFC Fight Night: Benavidez vs. Figueiredo (La 29.2.2020 Norfolk, Virginia) Kamppailulajit 39
TML UFC Fight Night: Felder vs. Hooker (Su 23.2.2020 Auckland, New Zealand) Kamppailulajit 22
TML UFC Fight Night: Anderson vs. Błachowicz 2 (15.2.2020 Rio Rancho, New Mexico) Kamppailulajit 28
TML UFC Fight Night: Blaydes vs. dos Santos (La 25.1.2020 Raleigh, North Carolina) Kamppailulajit 13
TML UFC Fight Night: Edgar vs. The Korean Zombie (La 21.12.2019 Busan, South Korea) Kamppailulajit 13
UFC Fight Night: Błachowicz vs. Jacaré 16.11. Klo 24.00- Kamppailulajit 47
UFC Fight Night: Magomedsharipov vs. Kattar Kamppailulajit 65
TML UFC Fight Night: Jędrzejczyk vs. Waterson (La 12.10.2019 Tampa, Florida) Kamppailulajit 39
TML UFC Fight Night: Hermansson vs. Cannonier (La 28.9.2019 Copenhagen, Denmark) Kamppailulajit 78
TML UFC Fight Night: Rodríguez vs. Stephens (La 21.9.2019 Mexico City, Mexico) Kamppailulajit 45
TML UFC Fight Night: Cerrone vs. Gaethje (La 14.9.2019 Vancouver, Canada) Kamppailulajit 69
TML UFC Fight Night: Andrade vs. Zhang (La 31.8.2019 Shenzhen, Guangdong, China) Kamppailulajit 70
TML UFC Fight Night: Shevchenko vs. Carmouche 2 (La 10.8.2019 Montevideo, Uruguay) Kamppailulajit 25
TML UFC Fight Night: de Randamie vs. Ladd (La 13.7.2019 Sacramento, California) Kamppailulajit 38
TML UFC Fight Night: Moicano vs. Korean Zombie (La 22.6.2019 Greenville, South Carolina) Kamppailulajit 9
TML UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith (La 1.6.2019, Tukholma) Kamppailulajit 178
TML UFC Fight Night: dos Anjos vs. Lee (La 18.5.2019, New York) Kamppailulajit 26
TML UFC Fight Night: Iaquinta vs. Cowboy (La 4.5.2019 Ottawa, Canada) Kamppailulajit 33
UFC Fight Night: Jacaré vs. Hermansson 27.4.2019 Kamppailulajit 32
TML UFC Fight Night: Overeem vs. Oleinik (La 20.4.2019 Saint Petersburg, Russia) Kamppailulajit 28
UFC Fight Night: Thompson vs. Pettis 23.3.2019 Kamppailulajit 23
UFC Fight Night 147: Till vs. Masvidal (La 16.3.2019 London, England) Kamppailulajit 73
TML UFC Fight Night: Lewis vs. dos Santos (La 9.3.2019 Wichita, Kansas) Kamppailulajit 33
TML UFC Fight Night: Błachowicz vs. Santos (La 23.2.2019 Praha, Tšekki) Kamppailulajit 46
TML UFC Fight Night: Assunção vs. Moraes 2 (La 2.2.2019 Fortaleza, Brazil) Kamppailulajit 32
TML UFC Fight Night: Cejudo vs. Dillashaw (La 19.1.2019 New York) Kamppailulajit 221
TML UFC Fight Night: dos Santos vs. Tuivasa (Su 2.12.2018, Adelaide, Australia) Kamppailulajit 12
TML UFC Fight Night: Blaydes vs. Ngannou 2 (La 24.11.2018 Beijing, China) Kamppailulajit 85
TML UFC Fight Night: Magny vs. Ponzinibbio (La 17.11.2018 Buenos Aires, Argentina) Kamppailulajit 8
TML UFC Fight Night: Korean Zombie vs. Rodríguez (La 10.11.2018 Denver, Colorado) Kamppailulajit 15
TML UFC Fight Night: Volkan vs. Smith (La 27.10.2018 Moncton, Kanada) Kamppailulajit 29
UFC Fight Night: Santos vs. Anders (22.9.2018) São Paulo, Brazil Kamppailulajit 19
TML UFC Fight Night: Hunt vs. Oliynyk (15.9.2018 Moskova) Kamppailulajit 28
UFC Fight Night 135: Gaethje vs. Vick (25.8.2018) Kamppailulajit 33
TML UFC Fight Night: Shogun vs. Smith (Su 22.7.2018, Hampuri) Kamppailulajit 30
UFC Fight Night: dos santos vs. Ivanov (14.7.2018) Kamppailulajit 32
TML UFC Fight Night: Cowboy vs. Edwards (La 23.6. Singapore) Kamppailulajit 18
TML UFC Fight Night: Thompson vs. Till (Su 27.5.2018 Liverpool, England) Kamppailulajit 187
TML UFC Fight Night: Maia vs. Usman (La 19.5.2018 Santiago, Chile) Kamppailulajit 37
TML UFC Fight Night: Barboza vs. Lee (21.4.2018 Atlantic City, New Jersey) Kamppailulajit 60
TML UFC Fight Night: Werdum vs. Volkov (17.3.2018 Lontoo) Kamppailulajit 67
UFC Fight Night: Cowboy vs. Medeiros 18.2.2018 Kamppailulajit 16
TML UFC Fight Night: Machida vs. Anders (3.2.2018) Kamppailulajit 55
UFC Fight Night 123: Stephens vs Choi (14.1.2018) Kamppailulajit 41
Samankaltaiset keskustelut


Ylös