• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC Fight Night: de Randamie vs. Ladd (La 13.7.2019 Sacramento, California)

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 518
Ikä
34
Viikonlopun UFC kortti feat Faberin paluu.

Beneil Dariush oli vielä viikonloppuna kortilla, mutta vetäyti eilen. Drakker Kloselle etsitään uutta vastustajaa, mutta ei vielä uutisia sen tiimoilta.

Prelims 00:00, main card 03:00.

upload_2019-7-8_13-33-37.png


Main card (ESPN+)
Women's Bantamweight Germaine de Randamie vs. Aspen Ladd
Bantamweight Urijah Faber vs. Ricky Simon
Featherweight Josh Emmett vs. Mirsad Bektić
Lightweight TBA vs. Drakkar Klose
Middleweight Karl Roberson vs. Wellington Turman
Middleweight Marvin Vettori vs. Cezar Ferreira

Preliminary card (ESPN+)
Light Heavyweight Mike Rodriguez vs. John Allan
Featherweight Andre Fili vs. Sheymon Moraes
Women's Bantamweight Julianna Peña vs. Nicco Montaño
Featherweight Darren Elkins vs. Ryan Hall
Women's Strawweight Livia Renata Souza vs. Brianna Van Buren
Bantamweight Pingyuan Liu vs. Jonathan Martinez
Bantamweight Benito Lopez vs. Vince Morales

UFC Fight Night | UFC
UFC Fight Night: de Randamie vs. Ladd - Wikipedia
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 819
Kortilla on monta semisti kiinnostavaa nimeä mutta main event ei kyllä säväytä millään tasolla. Josh Emmett on laitettu altavastaajaksi ja ajattelin pelata aika ronskisti tätä. Elkins vs Hallissa myös Hallilla on ihan pelattava kerroin enkä usko että Elkins pystyy Hallin painia pysäyttämään. Hall vienee matossa matsista suurimman osan mutta tuskin saa lopetusta.

Toivon että Faberin comebackista ei tule sellainen olo että "miksi teit sen". Simon ei ole mikään helppo vastus ja Fabulla ikä alkaa jo nelosella, vaikka varmaan Kalifornian Kid on yhä tarpeeksi nopea pysyäkseen jotenkuten kyydissä mukana.
 

jaakkod

VIP
Liittynyt
11.11.2007
Viestejä
228
Äänitorvilla riittää puitavaa lomaviikon jälkeen. UFC 239 -jälkipyykin lisäksi katse suuntautuu tulevan viikonloppuun. Robert Helenius iskee Amerikassa Gerald Washingtonia vastaan ja vapaaottelulupaus Aleksi Toivonen tekee odotetun debyyttinsä One Championshipin riveissä. Sacramenton UFC-ilta tarjoaa myös maukkaita tärppejä.
Aiheet:
- 00.30: UFC 239 -jälkipyykki, Eva Wahlströmin uusi vastustaja
- 23.10: Viikon Taistelu 1 - Robert Helenius vs. Gerald Washington
- 37.20: Viikon Taistelu 2 - Aleksi Toivonen vs. Akihiro Fujisawa
- 46.00: Tutkan Alla - UFC Sacramento
- 56.00: Kamppailukansanradio - Mitä on voittamattoman ottelijan aura? Onko The Athletic MMA-journalismin uusi huippu? Onko kädenvääntö kamppailulaji? Kumpi voittaisi, Columbo vai Matlock?

View: https://soundcloud.com/unibetfinland/ylilyonti-115-robbe-helenius-aleksi-toivonen-isossa-maailmassa


‎Unibet - Pelaajilta, pelaajille: YLILYÖNTI #115 – Robbe Helenius & Aleksi Toivonen isossa maailmassa on Apple Podcasts

YLILYÖNTI #115 – Robbe Helenius & Aleksi Toivonen isossa maailmassa, an episode from Unibet Finland on Spotify
 
Liittynyt
16.5.2013
Viestejä
76
Miten porukka näkee tuon päämatsin menevän? Randamielle saa about 2.3-2.4 kerrointa, tuohon piti jokunen roponen iskeä. Näkisin että Randamien pitäisi olla ennakkosuosikki. Pena ja Randamie kombolla saa myös varsin pelattavan kertoimen.(y)
 
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
3 692
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Miten porukka näkee tuon päämatsin menevän? Randamielle saa about 2.3-2.4 kerrointa, tuohon piti jokunen roponen iskeä. Näkisin että Randamien pitäisi olla ennakkosuosikki. Pena ja Randamie kombolla saa myös varsin pelattavan kertoimen.(y)
Randamie ennakkosuosikki munkin mielestä tähän taitojen puolesta. Ladd kuitenkin todella määrätietoisesti tulee päälle kunnes voittaa, jos ei Randamie saa puhtia pois alussa hyvillä osumilla, niin ei tiedä kuin käy. Laddin vaikea weight cut olis tosin sekin Randamien puolella. Aiemmin mainittu Emmet munkin mielestä hyvä tärppi ja Klose myös altavastaajana.

Tuolla aiemmin Jaakko & Co ihmettelivät mistä Nunesille seuraava vastustaja. Randamie on no.1 haastaja Nunesin painoluokassa ja Ladd voittamaton, eli eiköhän tää kortti ole sitä varten tehty, että saadaan Nunesille seuraava vastustaja.
 
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
5 238
Ikä
31
En mäkään usko, että Conor Masvidalia vastaan ottaa. Masvidal on reilusti isompi ja parempi joka osa-alueella. Veikkaisin, että conor ottaa Pettis - Diaz voittajaa vastaan.
 

NHB

Liittynyt
13.10.2002
Viestejä
4 891
Miksihän Faber ylipäätään oli kertoimissa niin suuri altavastaaja? Ihmettlin eilen, kun joku mulle tuntematon suuruus oli nostettu niin selväksi suosikiksi.
 
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
3 692
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Faberille vastaan seuraavaksi, Moraes, Sterling tai Yan, niin sit on kannukset mennä mestaruusmatsiin. Tai vaihtoehtoisesti lopettaa unelmointi.
Cejudo tulee varmaan olemaan aika pahasti rahan perässä, et helpolla ei varmaankaan toteudu seuraava looginen mestaruusottelu, mikä mun mielestä olis vs. Sterling.
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
4 915
Kuinkhan pitkään cejudo on telakalla? Ei taida tänä vuonna keretä ottelemaan? Jos joku loikkaa jonon ohi niin se voi olla cruz, olettaen että sen paluu tapahtuu syksyn aikana. Tai sit se pienempi matsi ja benavidez uusinta 125:ssa. Jos ufc hakee suurinta matsia niin benavidez taitaa joutua odottamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös