• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC 243: Whittaker vs. Adesanya (Su 6.10.2019 Melbourne, Australia)

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Köpis taputeltu, katse kohti down under.

Eventtihän on Australiassa sunnuntai-iltana, mutta meillä normaalisti La-Su yönä.
Early prelims La-Su 01:15, prelims 03:00, ja main card 05:00.

1569736268544.png


Main card
MiddleweightRobert Whittaker (c)vs.Israel Adesanya (ic)For the UFC Middleweight Championship.
LightweightAl Iaquintavs.Dan Hooker
HeavyweightTai Tuivasavs.Sergey Spivac
WelterweightLuke Jumeauvs.Dhiego Lima
Preliminary Card (ESPN)
WelterweightJake Matthewsvs.Rostem Akman
HeavyweightJustin Tafavs.Yorgan De Castro
WelterweightCallan Pottervs.Maki Pitolo
Women’s FeatherweightMegan Andersonvs.Zarah Fairn dos Santos
Early Preliminary Card (UFC Fight Pass)
LightweightJamie Mullarkeyvs.Brad Riddell
Women’s FlyweightNadia Kassemvs.Ji Yeon Kim
BantamweightKhalid Tahavs.Bruno Silva

View: https://www.youtube.com/watch?v=Cc-CnUnWb8I
 
Liittynyt
24.5.2012
Viestejä
3 986
Alkaisikin illalla, mutta tosiasiassa ensimmäinen matsi on klo 9.30 paikallista aikaa eli tulee aikainen herätys. Kaiken huippuna, että myös seremoniapunnitukset ovat aamusta (klo 10.00) eli sitäkään ei voitu järjestää paikallisten ehdoin. Ostin lipun heti ensimmäisen viikon aikana, mutta pahastihan tämä kortti floppasi. Kukaan ei perunut, mutta ilmeisesti kun Holloway vs Volkanovski ei toteutunut, niin UFC päätti luottaa paikallisten voimaan.

Kovasti myös Dana kehuskellut, että eventti näyttäisi myyvän loppuun, mutta vajaa viikko sitten halvimpien lippujen hinnat romahti n. 50-60 eurosta 30 euroon.

edit. Paitsi, että en edes tajunnut tuota Holmin matsin peruuntumista. Huhheijaa kyllä miten paska kortti laitettu kasaan, vaikka tarkoitus oli rikkoa kaikkien aikojen yleisöennätys.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Juu ohkainen on. Peruuntuiko tältä kortilta joku isompi ottelu?
Tämä:

A women’s bantamweight bout between former UFC Women's Bantamweight Champion Holly Holm and Raquel Pennington was expected to take place at this event. However, on September 27, it was revealed Holm withdrew from the bout due to an undisclosed injury and the bout was cancelled.
 
Liittynyt
6.9.2013
Viestejä
462
Ei pääkortillekaan kannata nostaa viidettä ottelua kun se vain laskisi tasoa entisestään.

Olin aika skeptinen Adesanyaa kohtaan ennen Gastelum ottelua, mutta todisti kuuluvansa titteliotteluun. Whittakeriin kuitenkin luotan sitkeytensä ansiosta ja kerroinkin jo noussut 1.87 uninetillä.
 
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
3 895
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Oho kertoimet tosiaan muuttuneet. Mulla viiskybää Adesanyalle kertoimella 2,15. Tuntui kovalta kertoimelta ja sitä taiskin olla kun on jo tippunut 1,95.
Pidän Whittakeria hiuksen hienona suosikkina ja toivon että voittaa, mutta Adesanya ihan mestarikaliiberin ukko reaktiot ja kestävyys kohallaan ja sit toi mieletön ulottuvuus jonka Jones on todistanut kovaksi eduksi, jos vaan atleettisuus pysyy kasassa samassa paketissa. Ja Adesanyalla pysyy. Having said that Whittaker mun mielestä yhtä lailla todella lahjakas ja reaktiivinen, etuina KO-voima ja paini Adesanyaan nähden. Jännä nähdä miten pystyottelu lähtee kulkemaan näiden kahden välillä, napsiiko Adesanya enempi pisteitä, mutta Whittaker sitten toimittaa kovemmat osumat vai saako Adesanya pidettyä Whittakerin ulkona.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 547
Ikä
34
Holmin syy vetäytyä oli jokin takareiden vamma.

I don’t know the scientific terms but the ligament or the tendon that attaches my hamstring to my bone, I tore 30 percent of it this last week in training. The good news is I don’t need surgery, but it’s just one week’s not enough time to be ready to fight.

View: https://www.youtube.com/watch?v=nzQCsdzQcws
 

jaakkod

VIP
Liittynyt
11.11.2007
Viestejä
237
Viikon merkittävänä UFC-taistona äänitorvien tarkastelussa on UFC 243 -illan kiehtova mestaruusottelu Whittaker vs. Adesanya, mutta pääosa jaksosta kuluu pohtiessa, mikä suomalaista vapaaottelua vaivaa. Miksi suomalaiset eivät pärjää maailmalla eivätkä enää edes kotikulmilla? Onko vika tuomareissa, muunmaalaisissa vai ehkä peilissä?
Aiheet:
- 00.30: UFC Kööpenhamina -jälkitunnelmat
- 05.40: Miksi suomalainen vapaaottelija ei voita?
- 57.00: Viikon Taistelu - UFC 243: Whittaker vs. Adesanya
- 1.14.30: Tutkan Alla - Taha vs. Silva, Matthews vs. Akman, Iaquinta vs. Hooker
- 1.20.00: Kamppailukansanradio - Gordon Ryan, tuleva MMA-stara? Ovatko kehätytöt nykyään nolo juttu?


View: https://soundcloud.com/unibetfinland/ylilyonti-128-miksi-meille-suomalaisille-aina-kay-nain


 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 868
Päämatsissa on kyllä kaksi kaveria jolla on niin kovat vahvuutensa etten oikein uskalla sanoa yhtään mitään ottelusta. En uskalla edes betsata kun olen liian pihalla siitä miten matsi mahdollisesti menee.

Sen sijaan Raging Al on altavastaajana kertoimissa, tähän ajattelin tarttua. Taas kerran varmaan alakortilla olisi täkyjä mutta vaatisi liikaa tutkimustyötä löytää ne joten annetaan olla.
 
Liittynyt
24.5.2012
Viestejä
3 986
Huomenna stadionille katsomaan punnitukset :rock:Ilmeisesti kyseessä on real deal eikä tässä eventissä ole käytössä early weigh-inniä. Nyt ymmärrän paremmin miksi punnituksenkin aikataulun suhteen mentiin Jenkkien mukaan.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 868
Täytyy sanoa että tämä kortti on kyllä kahta kärkimatsia lukuunottamatta taas taistelemassa siitä kaikkien aikojen huonoimman numerokortin tittelistä. Myyntiennätyksiä tavoitellaan ja sitten päämatseja lukuunottamatta taso on tämä? Eikö kukaan halua lähteä ausseihin vai miten ihmeessä tämä on päästetty näin olemattoman paskaksi, olisivat edes ottaneet jonkun pikahälytys-catchweightin tuonne jossa olisi ollut edes jotenkuten tunnistettavia nimiä.
 
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
3 895
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Laitoin Adesanyalle kun kerroin oli vielä 2,15. Noin muuten Whittakerin puolella kyllä. Pikkubetsin laitoin Megan Andersonin vastustajalle. Kuitenkin Anderson 1-2 UFC:ssä ja voitto eye injury vastustajalle. Tää Dos Santos näytti aika pitkältä ja taitaa olla yhtä ulottuva kuin Anderson ja ulottuvuus ollut Andersonin paras etu matseissa. Eipä tämä todennäköinen voitto ole, mutta 4,75 kerroin aika paljon.
 
Ylös