Tähän ei ole vielä tullut täydellistä vastausta, joten yritetään lähestyä asiaa talousteorian kannalta. Muutamia seikkoja täytyy ottaa huomioon:
1. Rahan aika-arvo. Jokaisella kuluttajalla on henkilökohtainen aikapreferenssi kulutukselle. Esimerkissä ZannaZi:lla tuo diskonttotekijä on todennäköisesti huomattavan korkea, jolloin tulevaisuuden kulutusmahdollisuuksilla ei ole juurikaan arvoa tämän hetken kulutukseen verrattuna. Halutaan kaikki, tässä ja nyt! Tästä syystä ei kannata säästää, vaan optimoida budjettirajoitteensa niin, että kuluttaa tulonsa heti.
2. Varallisuus. ZannaZ:illa voi olla merkittävästi varallisuutta. Jos taustalla on miljoonan osakeportfolio tai tieto esim. varmasta perinnöstä, juoksevat tulot voi käyttää huolettomammin kuin henkilö, jolla ei ole varallisuuden tuomaa selkänojaa.
3. Elinkaarihypoteesi. Ihmisillä on taipumus kuluttaa sen mukaan, mitkä odotetut tulot tulevaisuudessa sekä varallisuus ovat. Esimerkiksi lääketieteen opiskelija voi opiskeluaikanaan kuluttaa jopa yli tulotasonsa (=ottaa lainaa) kevyemmin kuin humanistiopiskelija, koska edellisen odotetut tulot ovat eri luokkaa. ZannaZ voi nuorena henkilönä olla vastaavassa elämäntilanteessa ja laskea sen varaan, että työelämässä tulot ovat riittävän korkeat sekä säästämiseen että korkeaan kulutustasoon.