Turvottaako malto?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja MrT.
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
4.12.2002
Viestejä
31
Olin tietämättömyyttäni käyttäny väärää sekotussuhdetta protskulle ja hiilarille. Ennen palautusjuomassa 75% protskua ja 25% maltoo, eikä ollut alavattassa turvottavaa oloo. Nyt kun sain asian korjattua ja oon nyt 3:na kertana sekoittanu 50% protskua ja 50% prossaa maltoo niin alavatta tuntuu olevan turvokksissa. Voiko se olla sen malton syy?? Sekoitan sen aina veteen.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Itse en ainakaan voi edes ajatella Maltoa,viimeksi kokeilin sitä Huhtikuussa 2001, ja voi herranen aika miten turvottava olo siitä tuli,ei saanut edes yhtä leipää nieltyä alas.
 
panimosokeri?
Onkos se sama ku dekstroosi?

:|
 
Kokeilkaapa korvata kaikki malto tuolla dekstroosilla palautusjuomassa, voi tulla aika makeaa litkua. Kerran koitin ja ei voi sanoa muuta ku :urjo:.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom