- Liittynyt
- 28.9.2005
- Viestejä
- 1 560
tuossa oli alla puhetta protupaukunsäilyvyydestä,mutta miten on:
teen tonnikalariisi kekkulia mukaan illalla ja lyön jääkaappiin muhimaan.
lähden jumpalle 06.00 ja pakkaan sen reppuun kun menen salilta suoraan kurssille 08.00:ksi,
otan palkkarin tuossa noin 07.45 ja ajattelin safkata tuon teokseni noin 11.00-12.00 välillä,tuleekohan tuohon tuossa 5-6 tunnin sisällä jotain mitä ei ihmismaha kestä?
entä muut ruoka-aineet tonnarin tilalle,mitä ehdottaisitte,rahka ei oikeen uppoa eikä pidä nälkää joten mikähän olisi hyvä proteiinilähde?
Kurssilla ei ole ruokalaa tms.
protupaukku tietysti,mutta mahaan pitää saada täytettä kun pääsen vasta 15.00 kotiin.
Vai tyydynkö vain johonkin omenoihin,banaaneihin yms. ja proteiinijuomaan+öljyyn?
Mites voileivät ja lisukkeet,kestävätkö repussa 5-6 tuntia,voita,kana-kinkkuleikkeleitä tms välissä?
Ja en ala kantamaan kylmälaukkua:lol2:
teen tonnikalariisi kekkulia mukaan illalla ja lyön jääkaappiin muhimaan.
lähden jumpalle 06.00 ja pakkaan sen reppuun kun menen salilta suoraan kurssille 08.00:ksi,
otan palkkarin tuossa noin 07.45 ja ajattelin safkata tuon teokseni noin 11.00-12.00 välillä,tuleekohan tuohon tuossa 5-6 tunnin sisällä jotain mitä ei ihmismaha kestä?
entä muut ruoka-aineet tonnarin tilalle,mitä ehdottaisitte,rahka ei oikeen uppoa eikä pidä nälkää joten mikähän olisi hyvä proteiinilähde?
Kurssilla ei ole ruokalaa tms.
protupaukku tietysti,mutta mahaan pitää saada täytettä kun pääsen vasta 15.00 kotiin.
Vai tyydynkö vain johonkin omenoihin,banaaneihin yms. ja proteiinijuomaan+öljyyn?
Mites voileivät ja lisukkeet,kestävätkö repussa 5-6 tuntia,voita,kana-kinkkuleikkeleitä tms välissä?
Ja en ala kantamaan kylmälaukkua:lol2: