- Liittynyt
- 20.6.2005
- Viestejä
- 1 970
- Ikä
- 36
Elikkäs nyt pitäisi saada vähennettyä tonnikalan käyttöä mutta millä voisin korvata?
Eli tulee syötyä töissä joka päivä lounaan yhteydessä tonnikalaa ja nyt pitäisi saada vaihtelua että ei ihan lyijymyrkytykseen kuole.
Eväät ovat kokopäivän noin 20 asteen lämpötilassa, tai no pääruoka on yhdentoista aikaan ja työt alkavat 7.00. Päivän aikana menee aina 4dl G-Massaa joten ei käy protsku drikillä korvaus. Tulee tietenkin syötyä muutakin kuin jauhoja ja tunaa töissä mutta ne on ainoat missä on paljon proteiiniä.
Eli tulee syötyä töissä joka päivä lounaan yhteydessä tonnikalaa ja nyt pitäisi saada vaihtelua että ei ihan lyijymyrkytykseen kuole.
Eväät ovat kokopäivän noin 20 asteen lämpötilassa, tai no pääruoka on yhdentoista aikaan ja työt alkavat 7.00. Päivän aikana menee aina 4dl G-Massaa joten ei käy protsku drikillä korvaus. Tulee tietenkin syötyä muutakin kuin jauhoja ja tunaa töissä mutta ne on ainoat missä on paljon proteiiniä.