• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Suomen hankintakeskus

cartmann

Banned
Liittynyt
1.12.2007
Viestejä
3 629
En tiedä onko "mainostaminen" sallittua, joten jokainen varmasti löytää palvelun googlen avulla ilman suoraa linkkiäkin.

Onko porukalla kokemuksia kyseisestä lafkasta? Paperilla ja ajatuksena homma vaikuttaa ainakin pätevältä, mutta onko jollain pakkiksen soturilla konkreettisia kokemuksia? Sehän on selvä, että pienyrittäjän on turha lähteä isoja lafkoja kilpailuttamaan esim. pienen lannoite-erän kanssa, mutta taas kun tuossakin mukana monta tuhatta yrittäjää, on vipuvarsi tavarantoimittajien suuntaan aivan toista kokoluokkaa.

Keskustelua aiheesta?
 

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
41
Mielenkiintoinen juttu. Tulee vähän omat jutut mieleen. Tuolta signaturesta löytyy linkki meidän P-Arkki -palveluun, joka tällä hetkellä on rajoitettu vain raksan ja rempan ympärille.

Mutta tämä Hankintakeskus lienee kyllä iso mahdollisuus. Ja voin vain kuvitella sen järjettömän ison työn määrän joka tuossa on takana. Toivottavasti menestyvät. Itselläni ei nyt tällä hetkellä ole tarve hankkia mitään porakonetta ja rälläkkää isompaa, mutta täytyy pitää tämäkin mielessä.
 
Ylös