suomalaisen järkäleen ruokaa? vai ei?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Hanki
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
22.1.2005
Viestejä
20
Kaikki tuntuu syövän raejuustoo, rahkaa, tonnikalaa....
Ihan niinku pitääki.
Mutta syökö joku perinteisempiä huippuurheilijan muonitusta niinku kotimaisen väristä lenkkiä, pekonia.... esiäm munakkaassa??? :evil:
 
Kyllähän sitä porukka vetää massakaudella vaikka mitä rasvaherkkuja:kuola:
Ite oon just noita makkaramunakkaita aina välillä harrastanut, täyttää vatsan oikein mukavasti. Makkaraperunoita tulee väsättyä välillä. Välipalaksi joskus kun on kiire niin tulee heitettyä pari roiskeläppää uunipellille: 1000kcal helposti ja nopeasti:D
Eihän noi safkat terveellisimmästä ja puhtaimmasta päästä oo mut kun ei aina jaksa värkätä ravintoainejakaumaltaan viimoisen päälle olevia satseja.
 
Hanki sanoi:
Kaikki tuntuu syövän raejuustoo, rahkaa, tonnikalaa....
Ihan niinku pitääki.
Mutta syökö joku perinteisempiä huippuurheilijan muonitusta niinku kotimaisen väristä lenkkiä, pekonia.... esiäm munakkaassa??? :evil:

Ulkomailla hotellin aamiaisella ahmin pekonia niin paljon että tulee paha olo, Suomessa se on kielletty herkku. (ellen sitten satu tilaamaan joskus pasta carbonaraa jossain ravintolassa)
 
Back
Ylös Bottom