Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eikö olisi helpompi vain ostaa tavallisia maapähkinöitä?Originally posted by toistopakko
Suolat saa huuhdeltua pois jos siltä tuntuu.
Ne ei taida olla paahdettuja? Eli on ne muutenkin hieman mauttomimpia kuin suolattomuuden takia.Originally posted by Tomi
Eikö olisi helpompi vain ostaa tavallisia maapähkinöitä?
Ai joo, katsopa juu.Originally posted by meitsi
Ne ei taida olla paahdettuja? Eli on ne muutenkin hieman mauttomimpia kuin suolattomuuden takia.
Originally posted by toistopakko
Paahtamaton maapähkinä aiheuttaa mulle lievää allergiaoiretta, paahdettu ei. En liene ainoa.
Originally posted by tiinuli
Ostakaa maapähkinöitä, paahtakaa niitä himassa ja suolatkaa vähän vähemmän... En kyl tiedä yksityiskohtaisia ohjeita et miten paahdetaan, mut kuumalla valurautapannulla vissiin
Originally posted by astro
muuttuukohan ravintoarvot paljon kun lämmittelee? eihän niitä kumminkaan maun takia syödä :D
höh. juurihan tuon selitin! :mad2:Originally posted by gold
mitä toi denaturoituu meinaa?
Ei eroa mitenkään.Originally posted by Jortsu
Eroaako tämä keittäessä tai muuten kypsentäessä tapahtuva denaturoituminen siitä mitä tapahtuu mikrossa? Joskus kuulee aina semmosia juttuja että "proteiini muuttuu mikrossa ihmiselle vieraaseen muotoon".