• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Star Trek

Liittynyt
5.9.2003
Viestejä
7 887
Kaupunki
Helsinki
Keskustelua sarjasta (sarjoista) ja myös tulevasta uudesta elokuvasta. Lunastaako paikkansa epäonnistuneiden Star Trek-elokuvien joukossa? Traileri on kovin synkkä ja luo kyllä kiinnostavan joskin realistisemman kuvan Star Trekkien tulevaisuudesta.

Traileri:

http://www.startrekmovie.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_(film)

Itse olen kova trekkie-fani, ja jokaista eri ST-sarjaa katsoneena voin yhä todeta, että on parasta sci-fi viihdettä kaikenmoisten muiden sci-fi sarjojen joukossa. Elokuvista First Conctact on ehdottomasti paras <3

The Next Generation vie parhaimman sarjan pystin. Johtunee suuresti siitä, että olin liian pieni muistamaan TOS:ssa, vaikka kylläkin muistoissa ovat Spock ja Kirk :) Kylmiä väreitä tuli Spockin puheesta tuossa trailerissa (90 % varmuudella kuulosti Nimoylta) :worship:


Leffa ilmestyy vasta 2009, mutta teaser traileri ilmestyi tämän vuoden tammikuussa.

 
Liittynyt
10.3.2008
Viestejä
412
Täällä myös ST-fani ja kaiken nähneenä toivon, että uusi leffa ei ole pettymys. Ei ne huonoja olleet edellisetkään, poislukien Star Trek V: The Final Frontier joka oli täyttä roskaa.

Myös TOS jäi väliin, seurattua toki on tullut mutta itse olen TNG-sukupolvea joka kolahtaa täysillä. Turhaan parjattu Enterprise-sarja oli mielestäni loistava. Deep space nine ei uponnut ollenkaan kuten ei Voyagerkaan.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 737
Ikä
35
Star Trek palaa televisioon – uusi sarja kehitteillä

Eli siis kestosuosikki Star Trek palaa televisioon, kertovat amerikkalaisviestimet. Hollywood Reporterin mukaan uusi Trek-sarja saa ensi-iltansa CBS-kanavalla tammikuussa 2017. Loptut jaksot tehdään kuitenkin yhtiön omaan videopalveluun, CBS All Accessiin, Hollywood Reporter kertoo. Palvelu muistuttaa esimerkiksi Netflixiä.​

http://nyt.fi/a1446446869658

The new series will blast off with a special preview broadcast on the CBS Television Network. The premiere episode and all subsequent first-run episodes will then be available exclusively in the United States on CBS All Access​

The brand-new Star Trek will introduce new characters seeking imaginative new worlds and new civilizations, while exploring the dramatic contemporary themes that have been a signature of the franchise since its inception in 1966.

Alex Kurtzman will serve as executive producer for the new Star Trek TV series. Kurtzman co-wrote and produced the blockbuster films Star Trek (2009) with Roberto Orci, and Star Trek Into Darkness (2013) with Orci and Damon Lindelof. Both films were produced and directed by J.J. Abrams.​

http://www.startrek.com/article/new-star-trek-series-premieres-january-2017

Saa nähdä miten Suomessa pääsee katsomaan, kun CBS All Access vain jenkeissä?
Suomessa ehkä joku kanava ostaa oikeudet, toivottavasti? Edes maksukanava kuten CMore?
 
Liittynyt
16.6.2004
Viestejä
1 974
ooh, tosi mahtavaa! TNG sarja on kyllä ehdottomasti parasta scifiä. Pisimmälle ajateltu tulevaisuuden kuva. Tehty "täydellinen" ihmiskunta ja kulttuuri, sekä talous/hallintomuoto (jonkinlainen resurssipohjainen kommunismi?), mutta sarjan edetessä huomataan että ihan kaikki ei olekkaan niin täydellistä ja toimivaa. Alienit ei ole kaikki pelkästään englantia puhuvia ihmisen näköisiä örkkejä (joskin niitäkin on ja niille on hyvä syy miksi ovat ihmisen näköisiä). Paljon löytyy ihmeellisiä elämänmuotoja, joista osasta ei edes aluksi tajuta että ovat elämänmuotoja. Sarjassa on myös synkkiä teemoja vaikka ei sitä äkkiseltään uskoisi. Esim se mikä on jäänyt itseäni mietityttämään yhtenä asiana on että eräässä jaksossa Picard eli yli 40 vuotta jossain toisessa ulottuvuudessa tjms.ja siellä hänellä on perhe. Kuinka moni valitsisi tulla takaisin? Kuinka elää sen jälkeen "normaalia" elämää?

Sarjan esittämät teknilliset vimpaimet ovat "realistisia" eli jos olisi tarpeeksi energiaa, niin periaatteessa olisi mahdollista pomiajot, vaiheiset sun muut. Myös sarjan mihistöä käytetään järkevästi, esim Picard hyvin harvoin lähtee ns. away missioneille mukaaan (miksi kapteeni ja number one lähtisi samalla kertaa vaarantaen koko laivan tulevaisuuden?)

Jään innolla odottamaan mitä sieltä tulee. Scifiä varsinkaan hyvää sellaista on hyvin vähän tarjolla nykypäivänä. Ei kai tähän voi lisätä mitään muuta kuin "Make it so"

 
Liittynyt
26.3.2009
Viestejä
2 933
Jään innolla odottamaan mitä sieltä tulee. Scifiä varsinkaan hyvää sellaista on hyvin vähän tarjolla nykypäivänä. Ei kai tähän voi lisätä mitään muuta kuin "Make it so"

Voi lisätä - sen että TNG:ssa oli päärooleissa erinomaiset näyttelijät. Stewart on tietty legenda, mutta Jonathan Frakes (Riker) ja Brent Spiner (Data) olivat myös hyviä. Tosiaan synkkiä teemoja, mutta välillä mentiin totaalisen kieli poskessa. Vaikea yhdistelmä, mutta toimi. Rima on pelottavan korkealla, toivotaan parasta!
 
Liittynyt
28.3.2014
Viestejä
438
Onko tosta uudesta sarjasta julkaistu mitään tarkempaa tietoa? Olen ehdottomasti Star Trek-miehiä, mutta mielestäni kaikki Enterprise-sarjasta lähtien on ollut :kakka:, mukaan lukien uudet leffat.

Ja onhan se Picard tietysti ihan ykkönen, kovempi kuin Kirk. ;)

Tämä on ajankohtainen.

 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 737
Ikä
35
"Traileri" :D
Traileria odotellessa.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 737
Ikä
35
Traileri, teaseri, ihan vitun sama. Tarviiko siitäkin vääntää?
En ole mitään vääntämässä, mun kommentti liittyi tuon kanavan videon nimeämiseen eikä sun tekstiin.

Trailer nimityksen on sitten ihan noi muut kanavat (kuten tuo) pistänyt jotta saa click baitin avulla katselukertoja. Sehän oli nimellä first look oikeasti.
Miksiköhän muuten virallinen Star Trek YouTube kanava on tuon pätkän poistanut? Siellä se alunperin oli.

Varmaan kunnon matskua saadaan ihan pian, tuohan meinaa alkaa jo 01/2017.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 737
Ikä
35
Eka traileri. Syksyllä ulos.

Sarjahan tulee tosiaan Pohjois-Amerikan ulkopuolella Netflixiin, ja jaksot vuorokauden sisään jenkkien esityksestä.

Diili Netflixin kanssa Pohjois-Amerikan ulkopuolisesta levityksestä vissiin kustantaa koko lystin, ja kertoman mukaan rahaa on $6-7 miljoonaa per jakso. Ei pitäisi siis olla mitään perunaa.....

View: https://www.youtube.com/watch?v=UoV3kc05Nwc
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
5.9.2003
Viestejä
7 887
Kaupunki
Helsinki
Kaipaisin leppoisaa scifi-sarjaa, joka yltäisi vanhojen Star Trekkien tasolle, mutta eiköhän tästäkin ns. realistinen versio ole tulossa.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 737
Ikä
35
Netflixissä on kaksi ensimmäistä Discovery jaksoa. :)

View: https://twitter.com/NetflixNordic/status/912406872291868676


Eilen, tai siis jenkkisunnuntaina, tuli ulos tuplana kaksi ensimmäistä jaksoa. Saattoi olla että viikkoa aiemmin tuli jo eka, muistaakseni puhuttiin jostain spessu striimipalvelusta tms.

Noh, ihan sama, Netflix löytyy ekat 2 jaksoa! 6 jaksoa tulee vielä tän vuoden puolella, viikon välein. Sitten pieni breikki, ja jatkuu tammikuussa.

Mites noi tarjolla olevat tekstit. :D

upload_2017-9-26_6-41-59.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
11.5.2010
Viestejä
1 336
Perushuttu Star Trekkiä, niin hyvässä kuin pahassa. Ihan katsottavaa tavaraa. Itselle jäi vähän mielikuva, että kritisoidaanko tässä jopa vähän Feden (USA) toimintaa. We come in peace (Murica Freedom) ja tunkevat nokkansa joka paikkaan, vaikka ei pitäisi :D
 

Porpula

VIP
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
64
Aika vahvasti on taas pistetty maksuun valkoisen miehen aikaisempaa ylivaltaa: oliko siellä komentosillalla peräti yksi valkoinen mies! Toivottavasti moinen poliittinen epäkorrektius laimennetaan tulevissa jaksoissa tekemällä siitä viimeisestäkin valkonaamaäijästä edes homo.
 
Liittynyt
10.3.2017
Viestejä
2
Liittynyt
5.9.2003
Viestejä
7 887
Kaupunki
Helsinki
Sanoisin että ihan OK oli, mutta ei mikään ällistyttävän hyvä. Odotellaan jatkoa.
 
Ylös