oisko jollaki joku ohje ton käyttöön niinkun pääruuan kanssa. en oo kokki ja lihan päälle panin pannuun niin tuli aika yököttävän makusta , liekö vähän palanutkin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Millaisella ohjeella teit? Kerran olen koittanut tehdä ja se soija imi aivan älyttömästi nestettä kastikkeesta. Lopputulos oli sitten sellaista märkää mössöä.Tee lasagne tuosta. Tulee syötävän hyvää
Millaisella ohjeella teit? Kerran olen koittanut tehdä ja se soija imi aivan älyttömästi nestettä kastikkeesta. Lopputulos oli sitten sellaista märkää mössöä.
Tässä mahanpuruja odotellessa. Niitä nimittäin piisasi viimeksi, kun soijaroujetta perusmössön osana käytin. Ja kyllä, liotin kaiken taiteen sääntöjen mukaan, ei auttanut.
Jos on tottunut syömään tavallista jauhelihaa, ja haluaa soijamätöstä jotain sen suuntasta, pitää muistaa että jauheliha on tosi rasvasta. Eli lori lori öljyä/margariinia/(soija/kaura)kermaa vaan sinne soijarouheen sekaan. Maustamisessa soijakastike on kieltämättä rock.
Ainakaan koirilla soijarouhen hiilarit ei hajoa ohutsuolessa hyvin vaan jatkaa matkaan paksusuoleen, ja siellä paksusuolessa bakteerit näillä sitten juhlii>kaasua. Mistään vaarallisesta ei ole kyse. Ihmisellä voi tietty olla kiusallista niillä joilla on tätä ongelmaa, eiköhän samasta ilmiöstä ole meilläkin kyse.
BTW, Reformin soijasuikaleista ja leikkeistä on noi hiilarit pois, joten on vatsaystävällisempiä ja muutenkin rakeenteeltaan tosi hyviä. Ketoillessani käytin noita paljon. Onkohan muuten soijarouhepaketissa ilmoitetut 30ghh/100g oikeasti sitä imeytyvää hiilaria..