• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Sisustusta luusereille - paskimmat sisustusvinkit

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Oli aivan pakko avata ihan uusi thread asiasta kun alkoi ottamaan pataan monikin asia mihin ollaan suuntautumassa sisustus-, voisiko sanoa -markkinoilla.

Yksi ylitse muiden:
Muuttohaukantie, YLE2
Tämän ohjelman on pakko, siis aivan PAKKO olla helvetin huono vitsi. En ymmärrä mitä tämän ohjelman tekijät ovat ajatelleet ja kuka suostuu maksamaan tuollaisesta paskaformaatista. Mikä tässä ohjelmassa on ideana? Sisustussuunnittelija-akka tässä on täysin ammattitaidoton ja hän onnistuu valitsemaan ohjelmaan idiooteimmat ihmiset mitä Suomesta ehkä löytyy. Suurin harmi on kun tuo on nähtävä itse, ohjelmasta ei ole jaksoesittelyjä jotta voisi pistää kuvia jakoon. Kannattaa seurata: "älä tee niinkuin he tekevät, äläkä edes kuten he sanovat". Pelkkää paskaa​

Pientä pintaremonttia, MTV3
Ymmärrän tässä sen että tämä on eräänlainen ostos-tv, jolla koitetaan epätoivoisesti saada Igglo-kiinteistönvälitysfirmaa kartalle ja ihmisten tietoisuuteen. Saman kusipääyrityksen kätyrit kävivät mm. meidän pihassamme kuvailemassa kotiamme ja pihaamme. Aloin kyselemään että mitä vittua te täällä teette niin kysyi vain osoitetta ja digijärkkäri roikkui kaulassa.

No eniwei, kyseinen ohjelma on kaukana laadusta tai edes sisustuksesta. Pari kertaa tuo on tullut nyt televisiosta, ekan kerran annoin jo anteeksi ja purin hammasta mutta tämän päiväinen jakso ylitti taas kaikki saatanan odotukset. Ohjelman voisi nimetä uusiksi: Soita meille, autamme siivoamaan kotinne kun että vittu itse osaa! Mitä tuossa sitten tehdään? Kannetaan vittu turhapäiväistä törkyä ihmisten kämpästä pihalle, siirrellään hieman huonekaluja ja kuvitellaan olevamme niin saatanan päteviä asukkaita kun osataan "valita" joku vaihtoehto jota "sisustajat" suosittelevat. Vittu mitä paskaa, 500e budjetilla "remontoidaan" myyntikuntoon 80m2 asuntoa jossa on tulossa kylppäriremontti. Mitä vitun järkeä!​

Kiintiöhomot
Minkä helvetin takia joka ohjelmassa pitää olla joku kiintiöhomo? Luulisi nyt löytyvät joku pätevä sisustuksesta ymmärtävä hetero (Tälläkin palstalla on lukuisia HYVIÄ esimerkkejä huonojen lisäksi joilta voisi ottaa mallia)​

Retro, NELONEN
Voi hyvää päivää. Nicke Lignell on saanut oman ohjelmansa vihdoin tietovisojen lisäksi. Olisi nyt saakeli vaikka mieluummin kaupannut arpoja ovelta ovelle kuin yrittänyt jotain mitä ei osaa. Mitä helvettiä, ohjelman ideana on raahta turhapäiväistä törkyä jostain kaatopaikalta kämppään ja "kunnostaa" siitä muka retrohenkistä ja "trendikästä" sisustuskamaa. Kuka oikeasti tahtoo tärkätyn t-paidan lampuksi tai pesukoneen rummun pöydäksi. Täysin järjettömiä ideoita koko ohjelma täysi!​


Pitänee jatkaa listaa, nyt käy pata niin kuumana että parempi kun lopettaa tähän.
 

mxm

Liittynyt
7.12.2003
Viestejä
6 687
Mä mietinkin, että mihin thrediin tästä avautuisi. Katoin äsken tuon Pientä pintaremonttia -pläjäyksen ja voi vittu mitä touhua. 500e kämppä kuntoon. Eikö nuo idiootit tajua, että remppaan laitettava raha maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Kylppäri vituillaan ja ne on myymässä kämppää - just.
Mitä Teuvo "Cityboy" Loman tekee tuolla?
Mikäs sisustusohjelma tulee Maikkarilta? Lauantaina tuli uusinta samoihin aikoihin kuin Innon uusinta. Ihan tajuttoman mautonta touhua. Ne laittoi jonkun keittiän 50-luvun tyylillä ja samanlaista jälkeä olisi saanut kolmen promillen kännissä vasemmalla kädellä.
Inno on ainoa ohjelma, jossa sisustetaan vähän fiksummalla maulla. Samoin Tilassa on välillä ihan järkeviä juttuja, varsinkin ne kaunis koti -esittelyt on useimmiten fiksusti sisustettuja. Muiden ohjelmien touhu on sitten aika junttimaista menoa. Kodin kääntöpiiri on onneksi loppunut, siinä oli kans yks mauttomuuden huippu.
 
Liittynyt
11.9.2002
Viestejä
266
Ikä
45
mäkin yhdyn siihen että se inno on ainoa sisustusohjelma missä tehdään sillä otteella muutoksia kuin pitääkin,se marko todella osaa hommansa,siitä speksit hänelle!toi tila ohjelma on ainakin täyttä sontaa, siinä suurin ihmettelyn aihe tuntuu aina olevan jonkin päiväpeiton tai verhon uusi väri,ja se Laura Ruohonenkin voisi mennä takaisin selostamaan niitä hiihtokilpailuja:david:
 

ironchef

Ironchef's World
Liittynyt
18.9.2003
Viestejä
11 485
Voi jeesus tota retroa...Se ihmeellinen "työtuoli" jonka ne väsäs jostai kuplan penkistä ei edes kelpais siihen kuplan romuun josta se oli nyysitty. Miksi ohjelmiin laitetaan ihmiset jotka ei osaa oikeesti tehdä käsillään mitään... Ai nii, se suomensveduohjelma jossa ne väsää aina jotai puuhässäköitä on iha jees. Vaikka siinäki se ylikliinisyys ja puhtaat kynnenaluset ottaa pattiin.
 
Liittynyt
12.2.2003
Viestejä
1 450
Retro= Strömsö meets Bella.

Pitäis saada lisää Nevadan tasoista ohjelmaa telkkariin, että vois heittää senkin toosan hyvällä omallatunnolla ongelmajätelaariin.
 
Liittynyt
25.10.2005
Viestejä
417
Perskeles kun pääsis ite toteuttaan "sisustuksia" tuohon pientä pintaremppaa ohjelmaan, vois laittaa budjetiksi vaikka 1000e jolla sitten tyhjäis kämpän romusta ja maalais jonkun seinän ja toisi LAINAKSI vaikka omasta kämpästä vähän huonekaluja. -1000e puhtaana käteen muutaman tunnin hommasta :) -kyllä tässä taas apinaa koijataan.....
 
Liittynyt
7.10.2004
Viestejä
1 127
Nuo retroilut ja muut vanhojen romujen uusiokäytöt kyllä ottaa päähän ihan kybällä. Sinänsä ihan jees, jos keksii vanhalle romulle jotain järkevää käyttöä, mutta kun ne juuri tuota tärkätty t-paita lampunvarjostimeksi -tasoa. Oikeasti ihan järkyttävän rumia virityksiä, jotka sitten onkin mukamas hienoja, kun ne on tehty vanhasta tavarasta. Ei se kierrätysmateriaali ja itse tekeminenkään ihan niin suuri itseisarvo pitäisi olla.

Ja suurin osa noista sisustusohjelmista on kyllä täyttä kuraa. Inno on ihan jees, vaikka se tekopirteä homohihittely kyllä alkaa jo ottaa päähän enemmän kuin naurattaa, mutta ihan tyylikästä jälkeä syntyy kyllä.
 
Liittynyt
4.4.2006
Viestejä
35
Ikä
35
Mä tykkäsin siitä retrosta. tosin viime jakso ei niin kauheesti säväyttäny. Mut ei siitä tarttekaa jokaisen ottaa mallia et tekee jotai t-paitalamppuja vaa siitä voi yhdistellä jotai ideoita tai sitte muunnella mieleisekseen niitä ideoita

Sit se strömsö on kiva kans. sitä tulee katottuu aika usein jos muistaa vaa avata telkkarin nii aikasin :)

Innosta en nii välitä vaikka hyvää jälkee ne tekee siinä. Mut ku salkkarit tulee siinä samaan aikaan :D

Pientä pintaremonttia on melko huono kyl. Ei sitä voi oikei puolustella...

Muita nyt vähempi oon katellu. Tai tota muuttohaukantietä vissii yhesti katoin mut ei sekää innostanu :)
 
Liittynyt
28.8.2004
Viestejä
2 570
Ikä
32
Näköjään foorumin ammattilais sisustajat on päättäneet että ainoastaan oma tyyli on ainut hyväksyttävä ja oikea tyyli. :david:

Kieltämättä on täysin järjetöntä että rempataan 500 eurolla kämppää myyntiin ja kaiken lisäksi kylpyhuone on vielä ihan paska. Repeilin kyllä itsekin ihan huolella kun kuulin sen budjetin. Toisaalta noita pihejä ihmisiä on yllättävänkin paljon. Tuo on varmaan heidän mielestä ihan mielenkiintoinen ohjelma "Melkein ilmaseks täyttä paskaa" pakko siis olla hyvä juttu. :D Ihan hyvää viihdettä kuitenkin tuo kun naureskelee miten jotkin ihmiset on tuommosia.

Eipä tässä nyt jaksa enempiä avautua. Ehkä joku noitakin katsoo? Tai jos ei katso niin hyvä vaan koska sittenhän loppuu nuokin turhat ohjelmat.
 
Liittynyt
18.11.2004
Viestejä
5 038
En ole katsonut tuota Pientä pintaremonttia sarjaa, mutta ei tuollainen joku 500 egen budjetin siistiminen järjetön juttu aina ole. Mitä järkeä tehdä kallis remppa kämppään jota on esim. juuri myymässä. Mitä jos vaikka uudet designlaatat ja pillupuhelin ei miellytäkkään potentiaalista ostajaehdokasta? Ihan järkeenkäypää siistiä asunnon yleisilmettä 'myyvemmäksi' jos se nopeuttaa/auttaa myymistä. Tehkööt uusi asukas kylppärirempan ja ostakoot vastapainona halvemman asunnon.
Jos rempan työn joutuu teettämään, niin asunnon arvon nousu myydessä voi mennä ihan hyvin +-0 eur, kun vähentää rempan kustannukset myyntihinnasta.
Sarjaideana tuo kuitenkin vaikuttaa harvinaisen paskalta.

Tuota retroa katoin joskus ja en usko että kovin moni kokee tarpeelliseksi noita vinkkejä/ohjeita. Vaikka tavaroiden tuunaus ja kunnostus on nyt kovaa huutoa suomessakin, niin keskittyisivät vaikka tukevien vanhojen huonekalujen kunnostamiseen ja muiden järkevien käyttöesineiden kunnostamiseen.

Innoa katoin joskus ja siinä mua vitutti ne järjettömän isot budjetit suhteessa muutokseen välillä. Ostetaan joku saatanan tonnin vaasi tai muu design tekele. Tekisivät vaihteeksi pari jaksoa jossa joku opiskelijan/pienituloisen kämppä laitettaisiin uuteen uskoon.
 
Liittynyt
12.11.2004
Viestejä
7 755
Mun käsityksen mukaan noissa muutoksissa toimitaan niin, että asiakas antaa jonkun tietyn budjetin, jonka mukaan suunnittelija toimii. Siinä vaiheessa, kun kämppää kuvataan telkkariin, asunnossa saattaa olla kaikennäköistä krääsää budjetin puitteissa, jonka asiakas voi ostaa itselleen sisäänostohintaan ja jos ei se niitä halua, kannetaan tavara kämpästä ulos. Tai sitten kämppää saatetaan näön vuoksi stailata hiukan lisää yli budjetin kuvausta varten ja asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus ostaa ylimääräinen tavara itselleen nettohintaan. En kyllä tiedä varmasti, kummin noissa ohjelmissa toimitaan.

Noissa sisustuslehtien kämpissä asuntoja stailataan joka tapauksessa, eli ne eivät ole oikeasti ihan sitä miltä ne näyttävät.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 122
se marko todella osaa hommansa,siitä speksit hänelle!
Spekulaatiot vai ominaisuudet?

Ruotsin neloselta tulee, tai tuli ainakin joku kuukausi sitten joku ihan fiksun oloinen halvalla-itse-sisustusohjelma. Muistaako joku minkä niminen se oli?
 
Liittynyt
9.7.2005
Viestejä
257
Heh heh, kaikki tuntuu olevan kurkkuaan myöten täynnä tota sisustushommaa. Itse en oo sitä seuraillu niin hirveesti mut sisko kattelee kaikki noi ohjelmat ku siittä tulee joku sisustus-jokutyyppi. Viimeks ainakin ku se katto ni haukku kyllä ne ihan lyttyyn :)

Hyvä nimi muuten treadilla, hihittelen ittekseni.
 

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Noissa sisustuslehtien kämpissä asuntoja stailataan joka tapauksessa, eli ne eivät ole oikeasti ihan sitä miltä ne näyttävät.
Suurimmat muutokset ovat ihan kuvausteknisiä, eli kikkailaan whitebalancella ja valotuksella sekä epäsuoralla valaistuksella. Jos tarkkaan katsoo kuvia niin "ennen" on aina salamalla otettu räpsy ja "jälkeen" on sitten panostettu, pidempää valotusaikaa, hieman tunnelmavalaistusta ja kuva on otettu vaikkapa jalustalta. Käytännössä SE on suurin muutos.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 005
Ollaan vaimokkeen kanssa sovittu, että sitten kun ollaan isoja ja rikkaita ja meillä on iso omakotitalo niin saan toteuttaa yhteen huoneeseen kaikki uneksimani sisustusideat jotka on lytätty heti lähtöruutuun tähän mennessä.

Sinne tulee mm. ruutulippuverhot, seinille sellaset liekkilamput ja jumalaton hirvenpää! :rock:

Onko kellään heittää mitään muuta uberkhullia sisustusvinkkiä?
 
Liittynyt
11.8.2005
Viestejä
8 651
Ollaan vaimokkeen kanssa sovittu, että sitten kun ollaan isoja ja rikkaita ja meillä on iso omakotitalo niin saan toteuttaa yhteen huoneeseen kaikki uneksimani sisustusideat jotka on lytätty heti lähtöruutuun tähän mennessä.

Sinne tulee mm. ruutulippuverhot, seinille sellaset liekkilamput ja jumalaton hirvenpää! :rock:

Onko kellään heittää mitään muuta uberkhullia sisustusvinkkiä?
überkullia?
 

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Tähän wanha postaus:

Jumalauta sentään,

katsoin eilen eukon kanssa sisustusohjelma T.I.L.A.a. (Hyvä kysymys:"Siis
katsoit mitä ?"). Tajusin karmean tosiasian. Näissä perkeleen
sisustusohjelmissa on aina sisustajina naiset tai sitten homo(maiset)
miehet.
Lopputulos on aina sellainen, hellanduudelis kiva, harmaa, beige, feminiini
ja yhdententekevä-haistapaska-ei-mikään.

Missä on kunnon äijät tällaisista sisustusohjelmista? Missä on
testosteroni ja toiminta? Laitetaan telkkuun perusukot sisustamaan niin
eiköhän saada olkkareihinkin actionia. Tulee flipperiä, tikkataulua,
biljardia, kunnon pleikkarit, videotykit ja stereot. Laitetaan kromia
kalusteisiin ja vaikka hirvenpää seinälle. Värivalikoima on julma, mutta
komia! Katoaa ne
kummaliset tarpeettomat tyynyt sohvilta ja lattian väriin sopivat
kalsariraidalliset verhot. EI SOHVAT TARVITSE MITÄÄN SAATANAN YLIMÄÄRÄISIÄ
TYYNYJÄ!

Sitten on nämä kokkiohjelmat, voi vittu sentään. Nyt raavaat ukot tekevät
himassa essu päällä jotain nuudelipuudeli gurmeeta ja luulevat, että se on
jotenkin normaalia. Ei perkele. Jos mies tekee ruokaa, se on joko sian- tai
naudanlihaa ja mieluiten se grillataan!

Suomen kansa lihoo, koska olkkareista tehdään jotain näyteikkunoita ja
oleskelukuutiota. Sinne kun laitetaan rummut tai pingispöytä niin johan
rupeaa läski palamaan. Eli aktiviteettia kansan läskistämishuoneisiin.

Ja mitä tekevät suomalaiset miehet ? Kulkevat -ihan oikeasti- vaimon
perässä valitsemassa juuri niitä kalsariverhoja pitkin hönttilöitä ja
Kikeoita. Aikaisemmin ne verhot vaan ilmestyivät jostain sinne ikkunalle,
ei ollut miehen homma niihin puuttua. Nyt on tultava muutos, verhoihin
laitetaan formula kuviot tai sitten eri kaljafirmojen logoja.

Niin ja ukot puhuvat jo keskenäänkin sisustamisesta ja paskavaipoista.
Naiset ovat aivopesseet koko kansan, jotta miehen pitäisi osallistua
kaikkeen!! Jumalauta, milloin eukot rupeavat korjaamaan auton, pesukoneen,
tekemään raskaat pihatyöt, rakentamaan ja kasaamaan hyllyt, jotka just
sieltä Kikeasta piti saada?
Kurkkaappas äijäpaha sinne housuihisi. Onkos siellä banaani vai persikka?

Nyt on herätyksen aika. Kunnioittakaa naisia, mutta älkää itse ruvetko
sellaisiksi!
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=25408

BTW: googletin "hirvenpää" ja tuo linkki löytyi heti
:lol2:
 
Liittynyt
26.1.2004
Viestejä
234
Ikä
40
Liittynyt
7.1.2006
Viestejä
257
Strömsötä olen katsonut pari vuotta, sain viime jouluna avovaimolta lahjaksi Strömsö-paidankin.. Retroa olen vilkaissut, ja komppaan jostain lukemaani arvostelua jossa Retron kerrottiin jäljittelevän Strömsötä, mutta jäävän Niksipirkka-tasolle!

Retro= Strömsö meets Bella.
OT: Oma karmaiseva kokemukseni Bellasta on kun katsoin sitä kuumeessa. Ainoa asia mitä siitä muistan on se kun Janina Frostell kysyy tavis-naiselta: "Minkälaisia tunteita se sussa herättää kun kuulit että ihosi ei olekaan herkkä vaan herkistynyt?" WTF?!!
 
Ylös