• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Saunapajattajat

Liittynyt
29.8.2003
Viestejä
701
Pää hajoo noihin saunapajattajiin. Onko se liikaa vaadittu, että haluaisin olla treenin jälkeen saunassa rauhassa? Pajattaja on aina semmonen fläsä +50 ukko joka on ehkä max 30 sekuntia hiljaa ennenkuin se vitun pajatus alkaa. "Juu se on kyllä kuulkas pojat sillä lailla että entinen mies sano että kuulkas tiedättekös te että mitä eroa on älykkäällä ja viisalla ja pohjanmaalla kalakukkoa irwin aikoinaan niin se vaan on että paja...paja..paja..paja...
 

ojr

Liittynyt
9.5.2008
Viestejä
3 229
Sano sille, ettei sua kiinnosta sen jutut tai poistu saunasta.
 
Liittynyt
14.1.2008
Viestejä
431
Suosittelen kohteliaasti pyytämään, että jättäisi rauhaan koska haluat rentoutua treenin jälkeen etkä juuri sillä hetkellä kaipaa juttuseuraa. Tai korvatulppia. vittu.
 
Liittynyt
11.9.2008
Viestejä
1 751
Vittu. Saunassa kuuluu pajattaa. Ainoastaan homot on saunassa hiljaa.
 
Liittynyt
10.5.2004
Viestejä
1 347
Ongelma: Olet yksin rauhassa saunassa ja sinne tulee +50 fläsä ukko, joka alkaa pajattamaan. Mitä teet?

A) En mitään, koska pelkään pajattajia.
B) Lähden äkkiä pois ja menen pakkikselle itkemään surkeaa kohtaloani.
c) Sanon pajattajalle, että ei kiinnosta, voitko olla pajattamatta.
 

AsT

Liittynyt
1.4.2006
Viestejä
555
Ikä
70
Joo toi on erittäin vitun ärsyttävää välillä. Ymmärrän toki toisten tarpeen höpistä saunassa ja itsekkin sitä joskus teen. Kerran olin Vanteen sokos hotellin saunassa rentoutumassa raskaan päivän päätteksi ja siellä oli joku jäbä joka jotain änisi. Morjesti mua ovelle ja tuhahdin jotain takasin. Kun saunaan tuli kolmas jäbä tää alko dissaa meitsia sille toiselle jätkälle et "on omituista porukkaa kun ei saunassa morjesta yms" oli kyll wtf olo. Onneksi jäbä hävis sit suht nopeesti pois sieltä.
 

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 745
Ikä
35
No onhan se ehkä hieman outoo jos mitään ei sano. :rolleyes:

Kaikki tyylillään. Itse en saunaan mene hakemaan vapaaehtoista jälkihikeä, joten en tiedä millaista "pajattajaa" omalla salilla on.
 
Liittynyt
29.6.2009
Viestejä
206
Vastaa sille norjaksi tai sössötä jotai omakeksimääsi kieltä takasin.
 

rahi

Moderaattori
Mode
Liittynyt
25.11.2003
Viestejä
1 960
Ikä
42
No jos siellä on useampi kuin sinä ja "pajattaja" niin sittenhän se on yleistä keskustelua eikä välttämättä kohdistu sinuun. Jos taas kahdestaan niin, joko pois saunasta tai sitten olet vaan hiljaa. Jos haluaa itse jurottaa ja olla puhumatta =D
 
Liittynyt
31.1.2010
Viestejä
3 549
Kannattaa varmaan mennä kotiin omaan saunaan niin saa varmasti olla rauhassa. Minusta olisi outoa istua munasillaan muiden kanssa sanomatta mitään. Eikä ole reilua että muiden pitäisi olla hiljaa vain siksi, että et itse kestä pientä jutustelua :(
 
Liittynyt
16.5.2010
Viestejä
86
Kokeilapa kusta kiukaalle seuraavaks ni luulen et saat saunarauhan :D
 

Delgado

Base animal
Liittynyt
9.1.2010
Viestejä
13 128
Ikä
35
Kahta edellistä vinkkiä hienovaraisempaa olisi vain nostaa kankkua ja pöräyttää kunnon kananmunapieru vastauksena pajatukseen.

Mutta siis joo, en ole pajattajiin törmännyt saunoissa, mutta kyllä se muakin kummeksuttaisi. Kun ei ole tottunut, että yleensä muutenkaan tuntemattomat puhuvat toisilleen, niin tulisihan siitä kiusaantunut olo.
 
Liittynyt
8.3.2005
Viestejä
2 845
Ikä
33
Toinen ärsyttävä porukka on nämä mitkä tulevat yleiseen saunaan äijäilemään, siis ottavat sen kiulun ja kiskovat sitä vettä kiville niin kauan että selkä palaa ja kun se 80-vuotias pappa lähtee sieltä ennekuin saa sydänkohtauksen, niin alkaa se varsinainen äijäily kuinka otettiin taas miehestä mittaa ja kuinka ei tunnu missään, vittu me ollaan ÄIJIÄ...
 
Liittynyt
23.6.2004
Viestejä
1 554
Ikä
41
Oulussa uimahallissa törmäsin just tällaseen pappaan, joka viskoi vettä kiukaalle ja vielä kehuskeli sitä kuinka kauan oli jo saunassa istunut. Se tosin istui lattian rajassa sillä helvetin pallilla mistä noustaan lauteille, joten kyllähän siellä kykkii vaikka koko päivän. Varoo vaan ettei vilustu.

Pajattaja hoidetaan sanomalla, että "viitsitkö vilkasta onko mun peräpukamat jo rauhottunut?" Vaarana tietenkin, että kaveri siihen suostuu, jos sattuu olemaan homopajattaja.
 
Liittynyt
27.5.2009
Viestejä
233
Tosta ylläolevasta jutusta tulikin ihan hieno hetki mieleen uimahallin saunassa, kun joku vanha patu istui alimmalla lauteella (eli about lattialla) saunassa ja käski mun heittää löylyä kiukaalle. Sitten vastasin, että sullahan on oma ämpäri vieressäs, heitä siitä ja jos on liian kylmä niin nouse ylemmäs. Vastas, että rupeeppa kloppi kunnioittaan veteraaneja. Kaverilla ei selkeesti ollu kaikki muumit laaksossa. :jahas:
 
Liittynyt
1.2.2004
Viestejä
229
Ei prkl mitä jengii! Tollanen epäsosiaalisuus pistää vituttaan! Just mukavaa jutustella vanhojen äijien kaa ja kuunnella niitten kalajuttuja, kuinka joskus oli muka hyvässä kondiksessa ja kuinka akoista ei oo muutaku harmii jnejnejne.. :D
 
Ylös