Salirotat Kauko ja Rape

Liittynyt
21.4.2002
Viestejä
989
Olimme jo kaksi viikkoa käyneet Rapen kanssa salilla ja tänään oli taas treenipäivä. Salille päästyämme huomasimme, että nimikkopenkkimme oli varattu ja paikalla oli pumppaamassa joku fitnespimu. Nainen otti pitkiä sarjoja noin 70 kilon painoilla ja Rapen kanssa päätimme pistää kyseinen pimu muistiin, ettemme vahingossakaan haastaisi häntä kädenvääntöön. Penkin vapauduttua päätimme ottaa keksimällämme liikkeellä oikein pitkät treenit. Liikkeemme idea oli maata selällään penkillä ja pitää 20 kilon tankoa mahdollisimman kauan suorilla. Ennätykseni oli 10 minuuttia, mutta varmaan olisi pysynyt kauemmin ellei meitä olisi viimeksi ajettu pois. Rapen mielestä kyseinen liike antaa mielettömän pumpin juuri ojentajiin. No eikö taas 8 minuutin kohdalla joku jättiläinen tuli ja sanoi että menkääs apinat muualle pelleilemään. Minun mielestä juuri tuollaiset henkilöt pilaavat tunnelman salilla ja Rapekin oli aivan samaa mieltä. Tähän olisikin hyvä lopettaa päivän treeni ja siirtyä salin saunaosastolle. Saunassa keskusteluumme liittyi eräs isompi bodaaja, joka esittäytyi ja kertoi että häntä kutsutaan Paukuksi. Paukulla oli aivan sairaan isot arvet olkapäissä ja molemmissa hauiksissa. Ajattelin ettei tuo kaveri voi kovin kovassa kunnossa olla, kun on noin paljon leikkausarpia kehossa. Rape kertoi myöhemmin niiden olevan raskausarpia, mutta ei kai nyt noin iso mies voi raskaana olla. No en ruvennut kinaamaan asiasta Rapen kanssa, koska hän on minua niin paljon edellä bodaus asioissa. Päätimme myös että Paukku olisi meidän bestis ja yhteysmies tällä salilla.
Myöhemmin illalla Lueskelimme Rapen luona bodaus ja fitnesslehtiä ja huomasimme että kaikilla tosibodaajilla oli omat palautusjuomat, joten mekin päätimme kehittää sellaisen. Mietimme mitä palautusjuomaamme voisi kuulua. Maitoa tietysti ja viime vapun kiljukokeiluista meillä oli myös hiivaa jäljellä. Hiivahan turvottaa tosi paljon, joten tässä tapauksessa se olisi oikein omiaan palautusjuomaamme. Eli mehukattipulloon maitoa litra, hiivakuutio ja hieman vehnäjauhoja. Rapen mielestä palautusjuomamme maistui ihan lettutaikinalle. Huomasin että Rape oli laittanut huoneensa seinälle Isot kuvat Fabiosta ja Kevin Sorbosta. Olin kateellinen.
Illalla salilla päätimme kokeilla uutta kehittämäämme liikettä, jossa yhdistyisi samaan aikaan kapea ja leveä penkki. Liike onnistuu sivelemällä valkovaseliinia koko tangonmitalle ja näin ollen kesken toistojen saa lennossa vaihdettua leveästä kapeaan penkkiin. Toistot menivätkin todella hyvin. Lopetettuamme kysyi eräs isompi salimies että saako hän jatkaa tästä ja sanoimme että siitä vaan. Mies lastasi todella paljon rautaa tangolle ja emme hennonneet jäädä katselemaan. Kulman taakse päästyämme kuului todella järkyttävä tuskanhuuto ja jälkeenpäin kuulimme, että mieheltä oli molemmat rintalihakset menneet poikki. Ajattelimme Rapen kanssa että amatöörimäistä touhua, kun ei tiedetä omia rajojaan.
Seuraavana päivänä ajattelimme tehdä jo jotain muuta ja tulimme siihen tulokseen, että tänään otetaan ihan normaalia penkkiä. Pistin tankoon 5 kilon levyt päihin ja pyysin Rapen taakse varmistamaan. Kuudennen toiston kohdalla loppui kuitenkin puhti ja sanoin Rapelle jotta auta nyt vähän. Rape ei kuitenkaan ollut takana, vaan oli lähtenyt pukuhuoneeseen ottamaan lettutaikinaa ja oli kuvitellut ehtivänsä takaisin. Rapen tultua takaisin oli salin henkilökunta elvyttämässä minua ja nopeasti olinkin jo tolpillani. Päätimme kuitenkin lopettaa tältä päivältä. Pukuhuoneessa tapasimme Paukun, joka halusi maistaa palautusjuomaamme ja kulauttikin siitä ainakin puoli litraa ja sanoi, että hänellä olisi tarjota namuja, jos kiinnostaa. Rapen kanssa olimme heti kiinnostuneita ja Paukku antoikin meille osoitteensa, josta illalla voisimme namuja tulla hakemaan.
Illalla saavuimme Paukun luokse. Paukulla oli seinällään iso kuva Arnold Schwarzeneggeristä, mutta emme olleet kateellisia, koska Rapen Fabio kuva oli sentää värikuva. Rape myöskin sanoi että Fabio ei koskaan päässyt mr universumiksi, koska hän ei ollut saanut liitolta lupaa kilpailla, koska hän oli liian ylivoimainen ja muillekin kilpailijoille oli annettava mahdollisuus. Paukku tulikin jo takahuoneesta purkin kanssa ja sanoi että tämä on pojat efeä eli efedriiniä. Päätimme heti ostaa Paukulta tuon purkin pois. Lähtiessämme Paukku valitteli että on hieman löysä maha ja Rapen kanssa kävi mielessä, jos se johtuu meidän palautusjuomasta. Kunnon palautusjuomasta kuuluu meinaan maha mennäkin hieman sekaisin. Rapen luokse päästyämme löysimme Rapen siskon pökertyneenä lattialta. Sisko oli ilmeisesti rullaluistellut ovenkarmeihin asentamaamme leuanvetotankoa päin pimeässä ja näin ollen päätimme nostaa tangon metri viidestäkymmenestä metri kuudenkymmenen sentin kohdalle.
Näin pääsimme kokeilemaan sitten efedriiniä eli efeä, jonka muotisanan Paukku oli meille opettanut. Päätimme ottaa yhden efen joka ilta ennen nukkumaan menoa, koska lihaksethan kasvavat levossa. Myöhemmässä vaiheessa päätimme kuitenkin jättää efet pois, koska emme olleet saaneet unta moniin viikkoihin.
Seuraavana päivänä päätimme mennä taas salille ja päätimme tänään ottaa vain kapeaa penkkiä. Rapen mielestä penkit salilla on kyllä yhtä kapeita, mutta yksi oli noin sentin kapeampi mittauksiemme mukaan joten tyydyimme siihen. Treenin jälkeen saunassa keskustelimme Paukun kanssa ja ihmettelimme miksei kahteen päivään ollut tullut yhtään kehitystä. Paukku sanoi että meillä olis varmaan ylikuntoa ja se ei ole kuulemma hyvä asia. Rapen kanssa oltiin kyllä sitä mieltä että silloinhan sitä vasta kunnossa oltiin ja on tuo aika huuliveikko tuo Paukku


Jatkuu........ Ehkä!
 
Viimeksi muokattu:

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
That is a product of a sick mind....but funny as hell!;)
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
443
Kaikista huvittavinta tässä on että toi voi jossain päin suomee, TAI VARSINKIN AMERIKKAA, olla täysin mahdollista.

Hyvä juttu onioni, keksi lisää.
 

jpm

Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
1 825
"Myöhemmin illalla Lueskelimme Rapen luona bodaus ja fitnesslehtiä ja huomasimme että kaikilla tosibodaajilla oli omat palautusjuomat, joten mekin päätimme kehittää sellaisen. Mietimme mitä palautusjuomaamme voisi kuulua. Maitoa tietysti ja viime vapun kiljukokeiluista meillä oli myös hiivaa jäljellä. Hiivahan turvottaa tosi paljon, joten tässä tapauksessa se olisi oikein omiaan palautusjuomaamme. Eli mehukattipulloon maitoa litra, hiivakuutio ja hieman vehnäjauhoja."

Saa taas nauraa..hienoa! :)
 
Liittynyt
5.6.2002
Viestejä
261
Ikä
44
Finlandia palkinnon arvoinen

BUHAHAHAA... Aivan sairasta läppää :D Tota kun jatkaa about. pienen novellin verran, niin mä ainakin olen puoltamassa jotain pystiä.. Finlandia vai mitä niitä nyt onkaan. Kyllä toi ainakin Tervon Jarin höpötykset pieksee mennen tullen. Kaukosta ja Rapesta voisi lueskella vaikkapa useamminkin.
 

Gillyanne

Vaa'at kaatikselle ry
Liittynyt
5.7.2002
Viestejä
5 745
LOL LOL!!!:lol1:

Joo, kyllä päivä oikeasti pelastui... Pientä OT-valitusta kehiin heittääkseni, @£$&%¤#":n Jippiin voisi oikeasti poistaa tästä universumista... kyseisen lafkan e-mail ei toimi TAASKAAN. *grrrrr* Verenpaine oli jo vaarallisen korkealla, mutta nyt taas helpottaa kun noita hupijuttuja lueskeli...:lol2:

Ai niin, kävin eilen Lintsillä ja kun bongasin sieltä sen sammakkojenmätkimishärvelin niin repeäminen oli "sattuneesta syystä" lähellä... :D
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Editoitu, että Hannibalin päivä ei menisi pilalle.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
1 660
Originally posted by Tomi77
Editoitu, että Hannibalin päivä ei menisi pilalle.
No voihan pökäle siun kanssas...
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
82
"Kuudennen toiston kohdalla loppui kuitenkin puhti ja sanoin Rapelle jotta auta nyt vähän. Rape ei kuitenkaan ollut takana, vaan oli lähtenyt pukuhuoneeseen ottamaan lettutaikinaa ja oli kuvitellut ehtivänsä takaisin."

Nonniin.. Ja taas ihmiset kattoo kun repeilee kirjastossa :rolleyes: :D

Asiallista läppää.. :kippis1:
 
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
1 465
"Mies lastasi todella paljon rautaa tangolle ja emme hennonneet jäädä katselemaan. Kulman taakse päästyämme kuului todella järkyttävä tuskanhuuto ja jälkeenpäin kuulimme, että mieheltä oli molemmat rintalihakset menneet poikki. "
:lol1:
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Originally posted by onion

Päätimme ottaa yhden efen joka ilta ennen nukkumaan menoa, koska lihaksethan kasvavat levossa. Myöhemmässä vaiheessa päätimme kuitenkin jättää efet pois, koska emme olleet saaneet unta moniin viikkoihin.

:lol2:
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
8 412
Originally posted by Äijä
Hei eikös tuossa ollut äsken Tominkin kirjoittama tarina? Heti takas!!! Ei ehtinyt lukea vielä...:mad:
Löytyy VIP-osiolta myös..
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
2 584
Originally posted by onion
. Huomasin että Rape oli laittanut huoneensa seinälle Isot kuvat Fabiosta ja Kevin Sorbosta. Olin kateellinen.
:urjo: vaikka ihan amatööri olenkin niin kyllä sentäs veljeni paremmin valitsen :lol1:
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
1 660
Originally posted by Tomi77


Löytyy VIP-osiolta myös..
Löytyykö sieltä VIP-puolelta em. juttujen lisäksi jotain muutakin asiaa? Kun voisi jaksaa vaikka liittyäkin, mutta ei vielä nuo avatarit ja roinakuvat riitä kiinnostamaan tarpeeksi...
 
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
28
Originally posted by Yusu
Hauska teksti :lol1:

btw, toi kirjoitustyyli on aika samantapanen, ku www.tuningtarina.cjb.net :tin heebon tyyli...
Tottapa tuo, mutta ei voi muuta sanoa kuin... BHAAAWHAHAAHA!!!
 
Ylös