• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Saliohjelma dietin välibulkille (2-4 viikkoa)

Liittynyt
23.2.2006
Viestejä
48
Hei!

Kaipailisin hyvää saliohjelmaa dietin katkaisuun. Tavoitteena siis järkevä ja lyhytaikainen bulkkivaihe, jolla katkaistaan kaikki elimistön dietin aikana tekemät sopeutumat kalorivajeeseen. Tähän sitten tarvisi saliohjelmaa, joka olisi mahdollisimman hyvin kokonaisuuteen sopiva. Mietin, että mikä olisi järkevin kombo jaottelun, frekvenssin ja sarjamäärien suhteen.

Ajattelen, että bulkkivaiheessa voisi salikertoja ottaa sen 4-5 viikkoon ja päälle 1-2 aerobista. Tuumin 1-jakoista volyymitreeniä, jossa treenejä ei vietäisi loppuun asti, mutta saataisiin maksimaalinen kokonaisvolyymi. Toisena vaihtoehtona sitten 2-jakoinen, mutta vähän kovemmilla rojuilla ja enemmän loppuun asti vietynä per kerta.

Taustaa:

Tammikuusta asti tullut dietattua ja rasvaa lähtenyt jotain 5-10 kg. Koko ajan kumminkin menty enemmän tai vähemmän miinuskaloreilla ja pääpaino ollut aerobisessa kuten hiihto. Salilla käyty 2-4 kertaa kuukaudessa tekemässä 1-jakoista treeniä. Se on juuri ja juuri riittänyt siihen, että lihasmassa ei ole kadonnut ainakaan inbody-mittausten mukaan (alotin seuraamaan helmikuussa)
Hiihtokelit alkaa nyt olla takana ja miinuskaloreilla eläminen puuduttaa.
 
Liittynyt
23.2.2006
Viestejä
48
Päädyin kokeilemaan 2-kertaa päivässä treenaamista, jota täälläkin on suositeltu. Sen verran lyhyt jakso että pääsee kumminkin taas keventämään nopeasti joten pitäisi onnistua mukavasti. Ja kun tulee treenattua noin, niin voi aika huoletta myös syödä reilusti :) Kovimmat syöntipäivät just noihin 2-kertaa salillakäyntipäiviin vielä :)

http://www.protrainer.fi/blogi/kaksi-kertaa-paivassa-treenaaminen/
 
Ylös