- Liittynyt
- 7.12.2003
- Viestejä
- 6 675
Varsinkin viikolla käy usein niin, että kun tulee duunista niin ei välttämättä heti jaksa ruveta kokkailemaan jos ei ole edellisen illan left overseja jäljellä ja se menee usein siihen, että tulee lähdettyä ulos syömään. Mieleen kuitenkin tuli, että sitähän voisi tehdä jotain safkaa valmiiksi ja pakastaa sitä, jolloin duunipäivän päätteeksi voisi sulattaa valmiin aterian / lihat ja näin säästyisi aikaa.
Mitä ruokaa on jengi tehnyt pakkaseen tai mitä ylipäätään kannattaa sinne sulloa? Ideana olisi, että mikrosulatuksen jälkeen olisi heti syötävää safkaa, mikä myös maistuisi hyvältä.
Mitä ruokaa on jengi tehnyt pakkaseen tai mitä ylipäätään kannattaa sinne sulloa? Ideana olisi, että mikrosulatuksen jälkeen olisi heti syötävää safkaa, mikä myös maistuisi hyvältä.