- Liittynyt
- 17.4.2002
- Viestejä
- 1 660
Osaisikohan joku vastata tähän.
Kaurapuurosta saa mukavasti niitä hyviä ja pitkävaikutteisia hiilihydraatteja. Jos niitä haluaa paljon, on puuroa syötävä paljon. Harva jaksaa syödä 3-4 lautasellista kaurapuuroa rahkan, raejuuston tms. lisäksi. Siksi moni syö kaurahiutaleet raakana esim. Tomin patentoidun rahkakauramössön muodossa. Johan uppoaa mahaan ja turpoaa vasta siellä.
Kysymys kuuluu:
Kuinka hyvin elimistö pystyy käyttämään hyväkseen kaurahiutaleet, kun ne syödään raakana? Kiinnostaisi tietää, jos asiasta olisi ihan tutkittuakin tietoa. Tokihan mutukin kelpaa. Jos kärjistetysti käy asiaa ajattelemaan, niin voihan sitä esim. lappaa puoli kiloa riisiä raakana kurkusta alas vaikka mehukeiton kanssa, mutta ei siitä sama määrä imeydy elimistön hyväksikäytettäväksi kuin nautittaessa sama keitettynä...
Kaurapuurosta saa mukavasti niitä hyviä ja pitkävaikutteisia hiilihydraatteja. Jos niitä haluaa paljon, on puuroa syötävä paljon. Harva jaksaa syödä 3-4 lautasellista kaurapuuroa rahkan, raejuuston tms. lisäksi. Siksi moni syö kaurahiutaleet raakana esim. Tomin patentoidun rahkakauramössön muodossa. Johan uppoaa mahaan ja turpoaa vasta siellä.
Kysymys kuuluu:
Kuinka hyvin elimistö pystyy käyttämään hyväkseen kaurahiutaleet, kun ne syödään raakana? Kiinnostaisi tietää, jos asiasta olisi ihan tutkittuakin tietoa. Tokihan mutukin kelpaa. Jos kärjistetysti käy asiaa ajattelemaan, niin voihan sitä esim. lappaa puoli kiloa riisiä raakana kurkusta alas vaikka mehukeiton kanssa, mutta ei siitä sama määrä imeydy elimistön hyväksikäytettäväksi kuin nautittaessa sama keitettynä...