Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuntuu olevan aika paljon makuasia, tosin perunan sanotaan monesti olevan nopeaa hiilihydraattia. Ite jos teen ruokaa niin suosin pastaa. En näe syytä miksi pasta olisi "huonompaa" kuin riisi.Originally posted by Svetlana
Ymmärsinkö oikein, että riisi on parasta ravintoarvojen suhteen, peruna huonointa ja makaroni siinä välissä? Ihmekkös kun en kasva kun ei täällä muuta syödäkkään kuin perunoita. :hmmm:
Originally posted by astro
Itse pyrin vaihtelemaan noiden välillä tasaisesti vaikka pastasta tykkäänkin eniten. Tuskin lienee viisasta etsiä se "paras" ja unohtaa kaikki melkein yhtä hyvät. Monipuolisuus kunniaan.
Originally posted by Jortsu
En näe syytä miksi pasta olisi "huonompaa" kuin riisi.
Originally posted by hiliviuskas
missä mielessä ei ole viisasta? pikkusen perusteluja kaipaisin, sutla
Helsingin Sanomien mielipide palstalla 11.12.2002 VTT Biotekniikan johtava tutkija Karin Autio, tutkimusprofessori Kaisa Poutanen ja Kuopion yliopiston professori Leo Niskanen suosittelivat kirjoituksessaan nimenomaan pastaa hitaana hiilihydraatti lähteenä. Kirjoituksessa mm. mainittiiin kansantajuisesti että "Spagetille mahalaukun ohittamisen "puoliintumisaika" on noin 75 minuuttia ja esimerkiksi perunamuusille vain 35 minuuttia".Originally posted by tormave
GI tai insuliini-indeksi?