- Liittynyt
- 29.7.2007
- Viestejä
- 267
Eli kysymykseni liittyisi rasvojen osuuteen plussakalorikauden ruokavaliossa.
Oletetaan että söisin päivässä ~+/-3000 kaloria ja proteiinia riittävästi, niin kuinka paljon tuon kalorimäärän tulisi sisältää rasvoja? Eli ihan käytännön esimerkkejä kaipailisin tyyliin esim aamulla kalaöljyä ja soijalesitiiniä X määrä, välipalalla pähkinöitä X määrä, iltapalalla oliiviöljyä X määrä jne. jne.........
Ja sitten niistä rasvojen lähteistä, eli varmaankin monipuolisuus on valttia ja suuria määriä hiilaria ja rasvaa samalla aterialla tulisi välttää? Illalla vissiinkin kannattaa nappailla rasvoja?
Kiitos ja anteeksi!
Oletetaan että söisin päivässä ~+/-3000 kaloria ja proteiinia riittävästi, niin kuinka paljon tuon kalorimäärän tulisi sisältää rasvoja? Eli ihan käytännön esimerkkejä kaipailisin tyyliin esim aamulla kalaöljyä ja soijalesitiiniä X määrä, välipalalla pähkinöitä X määrä, iltapalalla oliiviöljyä X määrä jne. jne.........
Ja sitten niistä rasvojen lähteistä, eli varmaankin monipuolisuus on valttia ja suuria määriä hiilaria ja rasvaa samalla aterialla tulisi välttää? Illalla vissiinkin kannattaa nappailla rasvoja?
Kiitos ja anteeksi!
