• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Rakentamisen ja remontin vinkkejä

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
40
Meillähän on tuo RemonttiParkki palveluja siihen kuuluvat yritykset ovat vähän kyselleen "vinkkisivun" perään, eli yksinkertaisesti sivu jossa olisi kuvaa ja tarinaa hienoista toteutuksista, uusista ajatuksista jne liittyen vaikka pihakeittiöön tai vaikka mökin upeaan laituriin. Tätä voisi sitten asiakkaat hyödyntää miettiessään omia remonttejaan. Ei tässä mitään pyörää keksitä uudelleen joo, näitä on varmasti maailma täys mutta mahtuu näitä muutama silti lisääkin.

Sanon heti että kasaan tuollaisen osittain myös kaupallisista tarkoitusperistä, eli tuodakseni tuota meidän sivustoa esiin. Eli ymmärrän hyvin sen että tämä voi jollakulla "tökkiä".

Mutta pointti se, että jos sinulla on joku hieno toteutus mökillä, kotona, mummolassa jne joko itse tehtynä tai teetettynä, niin halutessasi laita tulemaan minulle kuvat ja tarinat niin lisään kohteen sivuille. Tietysti kuva pitää olla omasi tai sinulla olla lupa se julkaista. Kuvissa mainitaan aina lähde. Ja jos kuvan kohteen on tehnyt yritys, mainitaan siinä työn tehnyt yritys. Jos kohteen tekemisestä haluaa kirjoitta tarinan, sekin julkaistaan.

Jos sinulla on blogi ja kuvat siellä, niin annat luvan liittää kuvia tähän sivuun ja sitten tulee linkki alkuperäiseen blogijuttuun jne.

Tarkoitus olisi tässä kesän aikana tuollainen koostaa kasaan kun saan sopivasti materiaalia läjään.

Matskut voi lähettää suoraan meiliin timo . ruokolainen (at) hstoy . fi
 
Ylös