- Liittynyt
- 6.9.2002
- Viestejä
- 301
Olen laittamassa ruokailua täysremonttiin ja nyt tarvittaisiin hyviä vinkkejä :p
Nykyinen ruokailu (perässä prot, hiilarit, rasvat ja kcal):
5.45 ap, 15p, 42h, 3r, 249kcal
7.45 palautusjuoma, 31p, 56h, 2r, 362 (vain salipäivänä, 3xvko)
10.45 lounas, 40p, 80h, 3r, 501kcal
16.30 ruoka, 40p, 100h, 20r, 700kcal
19.00 välipala, 40p, 60h, 2r, 414kcal
21.00 välipala, 25p, 30h, 0r, 220kcal
koko päivä: 191p, 368h, 30r, 2446kcal (~2100 ei salipäivänä)
Tämä siis ideaalitapaus, normaalisti on hieman jäänyt jälkeen noista 16.30 ja siitä eteenpäin tapahtuvissa ruokailuissa.
Tässä nykyisessä ruokailussa on se vika, että on älytön nälkä päivän aikana, eli tarvii lyhentää ruokailujen väliä. Tällaisen meinasin ottaa:
5.45 ap
7.45 välipala (protskudrinkki/palautusjuoma)
10.45 lounas
13.45 välipala (protskudrinkki)
16.45 ruoka
19.45 välipala
22.00 välipala (ehkä)
Tuossa tulee 6 (tai 7) ruokailua ja sitten ei tarvi kuin säätää ruokamäärät kohdalleen niin avot :p
Nyt sitten siihen kysymykseen, eli kun meinasin ottaa nuo välipalat protskudrinkkeinä kun ei välttämättä ehdi aina syömään sitä kinkkupakettia duunipäivän aikana niin onko järkevää ottaa suurimmaksi osaksi protskua ja vain vähän hiilaria vaiko enemmän massanlisäys suhteella jolloin protskua tulisi vain ~20% ja kuitenkin siten että ~30g tulee protskua/drinkki?
Myös kiinnostaisi tietää mitä itse sotkette noihin protskudrinkkeihin (tai otatte välipaloina), voi meinaan alkaa maistua puulta jos vedän perusprotskua ja maltoa joka päivä :urjo:
Nykyinen ruokailu (perässä prot, hiilarit, rasvat ja kcal):
5.45 ap, 15p, 42h, 3r, 249kcal
7.45 palautusjuoma, 31p, 56h, 2r, 362 (vain salipäivänä, 3xvko)
10.45 lounas, 40p, 80h, 3r, 501kcal
16.30 ruoka, 40p, 100h, 20r, 700kcal
19.00 välipala, 40p, 60h, 2r, 414kcal
21.00 välipala, 25p, 30h, 0r, 220kcal
koko päivä: 191p, 368h, 30r, 2446kcal (~2100 ei salipäivänä)
Tämä siis ideaalitapaus, normaalisti on hieman jäänyt jälkeen noista 16.30 ja siitä eteenpäin tapahtuvissa ruokailuissa.
Tässä nykyisessä ruokailussa on se vika, että on älytön nälkä päivän aikana, eli tarvii lyhentää ruokailujen väliä. Tällaisen meinasin ottaa:
5.45 ap
7.45 välipala (protskudrinkki/palautusjuoma)
10.45 lounas
13.45 välipala (protskudrinkki)
16.45 ruoka
19.45 välipala
22.00 välipala (ehkä)
Tuossa tulee 6 (tai 7) ruokailua ja sitten ei tarvi kuin säätää ruokamäärät kohdalleen niin avot :p
Nyt sitten siihen kysymykseen, eli kun meinasin ottaa nuo välipalat protskudrinkkeinä kun ei välttämättä ehdi aina syömään sitä kinkkupakettia duunipäivän aikana niin onko järkevää ottaa suurimmaksi osaksi protskua ja vain vähän hiilaria vaiko enemmän massanlisäys suhteella jolloin protskua tulisi vain ~20% ja kuitenkin siten että ~30g tulee protskua/drinkki?
Myös kiinnostaisi tietää mitä itse sotkette noihin protskudrinkkeihin (tai otatte välipaloina), voi meinaan alkaa maistua puulta jos vedän perusprotskua ja maltoa joka päivä :urjo: