- Liittynyt
- 5.11.2008
- Viestejä
- 389
Tulipa mieleen, että kärsiikö ruoan proteiinipitoisuus valmistusvaiheessa?
Kun vitamiineilla taipumus kadota ainakin osittain mitä enemmän niitä käsitellään, sama protskulla?
Ja siis tottakai ruoka täytyy jollain tasolla valmistaa, mitään raakoja lihoja naamariin vedellä (en minä ainakaan :D), mut miten esimerkiksi pakastaminen ja sulattaminen? Allekirjoittanut esimerkiksi paistaa paljon jauhelihaa kerralla ja pakastoi siitä osan ja syö sitten myöhemmin..
Kun vitamiineilla taipumus kadota ainakin osittain mitä enemmän niitä käsitellään, sama protskulla?
Ja siis tottakai ruoka täytyy jollain tasolla valmistaa, mitään raakoja lihoja naamariin vedellä (en minä ainakaan :D), mut miten esimerkiksi pakastaminen ja sulattaminen? Allekirjoittanut esimerkiksi paistaa paljon jauhelihaa kerralla ja pakastoi siitä osan ja syö sitten myöhemmin..