- Liittynyt
- 14.7.2002
- Viestejä
- 2 091
- Ikä
- 47
Mites on, mistä lähteistä porukka protskunsa ottaa? Lisäravinteet on asia erikseen, mutta niiden ohella kiinnostaisi kuulla miten jakaantuu määrät tai suhdeosuudet eläinperäisen (tai kasviperäisen) protskun lähteiden välillä?
Itse en käytä lisäravinteista muuta kuin palautusjuomaa treenipäivinä (Reco2:sta 100 gramman annos, josta tulee n. 30 g prostkua).
Muuten otan maitotuotteista päivittäin sellaiset 100-120 g prostkua. Rasvatonta maitoa menee 2-2,5 litraa, päälle rahkaa ja raejuustoa. Loput 100-120 g tulee suht tasaisesti lihasta, kalasta ja kanasta. Pyrin syömään jokaista noista joka päivä, kestosuosikit ovat paistijauheliha, kalkkuna- ja kanajauheliha (Pirkan kätevät 250 g pakkaukset :kippis1: ), broilerin ja kalkkunan rintafileet ja joskus koipireisipalat plus leikkeet(kalkkuna, keittokinkku). Kaloista sei, tonnikala ja lohi.
Kasviperäistä proteiinia en laske mukaan.
Vai olenko ainut joka miettii ja laskeskelee näitä juttuja?
Itse en käytä lisäravinteista muuta kuin palautusjuomaa treenipäivinä (Reco2:sta 100 gramman annos, josta tulee n. 30 g prostkua).
Muuten otan maitotuotteista päivittäin sellaiset 100-120 g prostkua. Rasvatonta maitoa menee 2-2,5 litraa, päälle rahkaa ja raejuustoa. Loput 100-120 g tulee suht tasaisesti lihasta, kalasta ja kanasta. Pyrin syömään jokaista noista joka päivä, kestosuosikit ovat paistijauheliha, kalkkuna- ja kanajauheliha (Pirkan kätevät 250 g pakkaukset :kippis1: ), broilerin ja kalkkunan rintafileet ja joskus koipireisipalat plus leikkeet(kalkkuna, keittokinkku). Kaloista sei, tonnikala ja lohi.
Kasviperäistä proteiinia en laske mukaan.
Vai olenko ainut joka miettii ja laskeskelee näitä juttuja?