Potkunyrkkeilyn ja vapaaottelun SM-kilpailut 19.-20.4.2014

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
9 555


Potkunyrkkeilyn ja vapaaottelun SM-kilpailut käydään parin viikon kuluttua Espoossa Tapiolan Urheiluhallissa ja ilmoittautumisaikaa on maanantaihin 7.4. asti. Potkunyrkkeilyn ilmoittautuneet näet tuolta: SM-kisojen ilmoittautuneet - Suomen Potkunyrkkeilyliitto Vapaaottelun aikuisten SM-kilpailut käydään nyt ensimmäistä kertaa IMMAF:n säännöillä, joissa lyönnit matossa on sallittu. Potkunyrkkeilyssä otellaan ns. alapotkuilla eli Low Kick -säännöillä.

Kisoista on tehty myös Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/299715143511883/

Ottelutilaisuudet:
lauantai 19.4.2014 klo 10
lauantai 19.4.2014 klo 16
sunnuntai 20.4.2014 klo 10

Lauantain ottelutilaisuudessa nähdään pääotteluna Mikko Rupposen comeback ammattilaissäännöin.
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
9 555
FightSportin ennakot: FightSport.fi | Potkunyrkkeilyn SM-kehään kovaa kaartia

Potkunyrkkeilyn ilmoittautuneet.

Miehet
-57
Saku Ronkainen KBT
Jere Flinkman EKH

-60

-63,5
Pyry Kujala K-K
Joona Vauhkonen VKK
Henrik Björkqvist WFS
Korede Lawrence VKK
Juha Tuomola KFC

-67
Paavo Kuronen JKB
Henri Kurttila KBT
Mikko Salonen RJS
Kari Salonen RJS

-71
Valtteri Sipola KBT
Samuli Kurki EKH
Joni Salovaara EKH

-75
Joonas Tikkanen JKB
Antoni Ahlstedt GB
Joel Puranen KBT
Anton Riatte RJS
Joni Muttilainen EKH

-81
Tommi Savolainen TNS
Mikko Tirronen LKBC
Antti Saarnio RJS
Ville Vanhanen GB

-86
Tuomas Marjava GB
Antti Sariola KBT
Juho Kalliomaa RNC
Harri Viittala KBT

-91

+91
Pirkka Suksi WFS
Eetu Kauppinen LKBC

Pojat
-57
Tino Saarikangas EKH
Mikko Välimäki RJS

-60
Kalle Suvanto KBT

-63,5
Iiro Nurmi VKK
Aleksi Rautiainen RJS

-67

-71

-75
Jani Lehto LKBC


Naiset
-48
Saija Simpanen LKK
Susanna Heiskanen GB

-52
Hanna Raatesalmi VKK
Maria Singh VKK
Hanna-Riikka Hartikainen TJJS
Anna-Kaisa Hokkanen LKK

-56
Piia Haverinen VKK
Erika Rinne LKBC
Sari Ruuska JKB
Tina Lähdemäki RNC

-60
Camilla Viksten VKK
Kaisa Leino TJJS
Wilma Railio GB

-65
Kaisa Musikka VKK
Julia Laapotti TJJS
Carin Aschan EKH
Annette Backman GB
Sinikka Roikonen SSKF
Laura Välimäki RNC
Virve Sinkkonen K-K

-70
Sanna Kosola WFS

+70
Tytöt

-52

-56

-60
Joanna Salonen IHKH

-65

-70

+70


SEURALYHENTEET:
EKH: Espoon Kehähait
GB: GB Gym
IHKH: Itä-Helsingin Kehähukat
JKB: Jigotai Kickboxing
KBT: Kickboxing Team
KFC: Kuopio Fighter Club
K-K: Kushin-Kan
LKBC: Lappeenrannan Kickboxing Club
LKK: Lahden Kamppailulajikeskus
RJS: RJS Samurai
RNC: RNC Sport Club
SSKF: Suomen Shaolin Kung Fu
TJJS: Turun Ju-jutsuseura
TNS: Tuusulan Nyrkkeilyseura
VKK: Vantaan Kamppailukeskus
WFS: Wasa FightSport
 
Liittynyt
20.5.2008
Viestejä
197
Aika huonolla saralla on potkunyrkkeily kun mitalin saa miehis osallistumalla :D
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
9 555
Et kuitenkaan itse päättänyt tulla hakemaan mitalia?

Ilmoittautuneiden määrä (57) kasvoi viimevuotisesta yli 40% joten sikäli ei voi olla kovin tyytymätön. Vapaaottelussa on 64 ilmoittautunutta, joten melkein samoissa lukemissa ollaan. Ero on siinä että vaparissa osallistujat keskittyvät miehiin ja etenkin naisten sarjat ovat melkein tyhjinä. Lisäksi vapaaottelussa sarjoja on vähemmän, jolloin yhteen sarjaan tulee tietysti enemmän ottelijoita. Vapaaottelun sarjajako on kieltämättä parempi, mutta sille ei oikein voi tehdä mitään kun sarjat määrää kansainvälinen lajiliitto.
 
Liittynyt
20.5.2008
Viestejä
197
eli siis jos AndyS kommentoi vaparikisoja tai lukkopainikisoja, voin heittää "miksi et itse osallistu?"

Vertaa potkunyrkkeilyä mielummin thainyrkkeilyn kasvuun naisten osalta. Vapari eri asia naisissa.
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
9 555
Olisiko kyse siitä miten kommentoi?

Kuulisin mielelläni perusteluita sille, miksi potkunyrkkeily olisi nyt jotenkin erityisen huonossa tilanteessa. Kuten sanottu SM:ien ilmoittautumismäärä kasvoi yli 40% viimevuotiseen ja myös salikisojen ottelijamäärät ovat kasvaneet selvästi. Vertasin naisten ilmoittautumismääriä thainyrkkeilyyn ja jos oikein laskin niin niitä oli täsmälleen sama määrä kun nyt tuo yksi tyttöihin ilmoittautunut siirtyi naisten sarjaan. Peruutuksia tietysti tulee ja on varmaan ollut thaikkupuolellakin mutta samoissa määrissä siis liikutaan. Jos thainyrkkeilyssä on naisottelijoiden määrä kasvanut niin se on tietysti hienoa, mutta onko se jotenkin potkunyrkkeilykisoista pois? Minusta ei. Eikä se kai nyt niinkään mene että pitäisi verrata miehissä vapaaotteluun ja naisissa thainyrkkeilyyn yhtaikaa?

Se on tietenkin selvä että potkunyrkkeily on Suomessa marginaalilaji eikä se tule lähiaikoina nousemaan nyrkkeilyn, painin tai judon tasolle harrastaja- ja kilpailijamäärissä mutta tosiaan kuulisin tosiaan mielellään perusteluja miksi juuri nyt oltaisiin "huonolla saralla". Vielä hienompaa olisi saada realistisia esityksiä siitä mitä asialle pitäisi tehdä ja kenen.
 
Liittynyt
29.12.2005
Viestejä
952
Vielä hienompaa olisi saada realistisia esityksiä siitä mitä asialle pitäisi tehdä ja kenen.
Jotenkin tuntuu, että kannattaisi keskittyä pelkästään K-1 säännöillä treenaamiseen ja kilpailuihin?
 
Liittynyt
12.11.2012
Viestejä
7
Tottahan qinz puhuu, potkunyrkkeilyssä kuten muissakin marginaalilajeissa SM-kulta ei ole mikään tae siitä että henkilö on kovin hyvä lajissa. Ennemmin kannattaa arvioida ottelijaa sillä keitä hän on voittanut, kuin sillä mitä titteleitä hänellä on. Tämän vuoden ottelijalista näyttää kuitenkin ihan hyvältä, varmasti tulee viihdyttävät kisat. Toivottavasti kasvu jatkuu tulevina vuosina.
 
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
798
Marginaalilajeissa tosissaan on kyllä ajoittain lievää uskottavuus onkelmaa. Monessa lajissa voi vaan käydä pokaamassa sen mitallin ja esimerkiksi bjj:ssä jaettiin viime vuonna noin 70 suomenmestaruuttaa. Andykin tossa jotain mainitsi noista sarjojenmäärästä. Ittelle tuli mieleen että eikö potkunyrkkeilyliitto voisi nyt vaan tiputtaa SM-kisoista jonkusen sarjan pois? Vai onko oikeesti niin että maailmanliitto vaatii että jokainen sarja on kansallisissa mestaruuskisoissa edustettuna.
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
9 555
K1-sääntöihin keskittyminen on ollut julkilausuttu tavoitteeni jo pitkään ja vuoden 2015 SM-kisat käydäänkin K1-säännöin. Toivottavasti myös siitä eteenpäin. Itse olisin ollut valmis siirtymään niiihin jo tänä vuonna, mutta haluttiin antaa ottelijoille riittävästi aikaa treenata niitä, eli yksi kunnon peruskuntokausi väliin. Se on sentään edistystä, että SM-kisat käydään vain yksillä säännöillä. Jos tuo ottelijamäärä jaettaisiin vielä useamman ottelumuodon kesken, niin useimmissa sarjoissa oteltaisiin vain suora finaali tai korkeintaan yksi semifinaaliottelu, kuten takavuosina usein kävi.

Siirtyminen ei tietenkään käy ihan hetkessä, etenkin kun osassa seuroja treenataan edelleen lähinnä yläpotkutyyliä josta hyppäys K1:een on aika iso. Jotta ei tarvitsisi ihan tyhjistä lähteä, tälle keväälle SM-kisojen jälkeen on ympäri Suomen buukattuna jo kolme K1-leiriä joista käydä hakemassa oppia.

Valitettavasti välillä käy sitäkin että SM-kultaa voittaa joku melko aloitteleva ottelija kun sarjassa on vain 2-3 aloittelijaa. Tänä vuonna jos ei peruuntumisia tule, näyttäisi melkein kaikissa sarjoissa olevan ainakin yksi vähintään parinkymmentä matsia ottanut tai muuten mukavasti pärjännyt ottelija. Se on tietysti vielä parempi jos joku muutaman matsin ottanut taistelija siitä huolimatta vie sarjan - silloin potentiaalia varmasti on. Koska sarjojen taso kuitenkin vaihtelee ei pelkkä SM-kulta kuitenkaan takaa esim. maajoukkuepaikkaa vaan siihen tarvitaan lähtökohtaisesti kansainvälisiä näyttöjä ja tietyt World Cup -turnaukset on asetettu ensisijaisiksi näyttökisoiksi.

Se mikä SM-kisoissa on oikeasti huolestuttavaa on junioriottelijoiden vähyys. Tilanne on jatkunut samana jo useamman vuoden ja sille on ehdottomasti tehtävä jotain. Keinoja on hieman pohdittukin ja sekä thainyrkkeilyssä että vapaaottelussa on omat nuorisoprojektinsa, joista on syytä katsoa oppia. Tämän aika on kuitenkin ensi kesänä. Ongelmanahan näissä on aina sitoutuneiden tekijöiden saaminen, kun motivoituneilla ja pätevillä henkilöillä on yleensä ihan tarpeeksi töitä oman seuransa asioissa.
 
Liittynyt
29.12.2005
Viestejä
952
Sepä hyvä, kyllä niitä kansainvälisesti tunnettuja ottelijoita aikanaan rupeaa tulemaan, varsinkin jos ja kun junioripuoleen panostetaan. Pitää vaan alusta saakka treenata niillä säännöillä minkä takana on isoimmat organisaatiot ja rahat.

Ja sitten kun saadaan esim. Gloryyn joku suomalainen ottelija, niin se taas tekee lajia tunnetuksi ja monet valitsemaan juuri kickboxingin lajikseen.
 
Liittynyt
14.7.2004
Viestejä
1 399
Se mikä SM-kisoissa on oikeasti huolestuttavaa on junioriottelijoiden vähyys. Tilanne on jatkunut samana jo useamman vuoden ja sille on ehdottomasti tehtävä jotain. Keinoja on hieman pohdittukin ja sekä thainyrkkeilyssä että vapaaottelussa on omat nuorisoprojektinsa, joista on syytä katsoa oppia. Tämän aika on kuitenkin ensi kesänä. Ongelmanahan näissä on aina sitoutuneiden tekijöiden saaminen, kun motivoituneilla ja pätevillä henkilöillä on yleensä ihan tarpeeksi töitä oman seuransa asioissa.
Ei liity otsikkoon, mutta kirjoitan tämän kommentin tähän koska mietin asiaa juuri jokin aika sitten.

Ehkä kamppailulajien tulisi viedä salinsa sinne lähiöihin. Pois keskustoista tai vanhoilta teollisuusalueilta, missä ne yleensä tuppaavat olemaan. Eikös se sanontakin tullut nyrkkeilystä, että "kaikki mestarit tulevat slummista". Ei suomalainen keskiluokkainen petteri ole tottunut tekemään mitään työtä minkään eteen ja ensimmäisen ikävän kokemuksen jälkeen tekee mieli vain lähteä himaan pelaan pleikkaria. Kamppailulajit vaativat kovuutta, jota harvalle enää nykyään kehittyy elämän aikana. Tavallaan se on hyväkin.
 

pmaunu

Mode
Liittynyt
4.8.2005
Viestejä
449
La 19.4.2014 klo 10 ottelujärjestys:
1. MMA-70,3 Rasul Khataev, FF Porvoo vs Markus Mäki-Ventelä, MMA Seinäjoki
2. MMA-61,2 John Tedeschi, MMA Kemi vs Aleksi Toivonen, Sports Academy Nr. 1
3. MMA-65,8 Mats Norrgård, MMA Team 300 vs Christoffer Lindqvist, FF porvoo
4. MMA-65,8 Mika Ikkala, MMA Seinäjoki vs Tomi Toneri, Vantaan Kamppailuklubi
5. MMA-65,8 Jari Illikainen, MMA Lappeenranta vs Jani Hägg, Sports Academy Nr. 1
6. MMA-65,8 Juuso Karjalainen, Shooto Lahti vs Tomi Koskinen, MMA Karkkila
7. MMA-77,1 Aleksi Nurminen, RNC Sport Club vs Niko Mäki-Saari, MMA Seinäjoki
8. MMA-77,1 Janne Sinersaari, MMA Lappeenranta vs Henri Värränkivi, Combat Society
9. MMA-77,1 Kennet Mattsson, MMA Team 300 vs Atte Ala-Kortesniemi, RNC Sport Club
10. MMA-77,1 Kalisto Amudeng, GB Gym vs Jussi Pirttikangas, MMA Kemi
11. MMA-83,9 Tommi Leinonen, RNC Sport Club vs Heikki Monthan, Finnfighters’ Gym
12. KB-N-65 Laura Välimäki, RNC Sport Club vs Virve Sinkkonen , Kushin-kan HML
13. KB-N-65 Carin Aschan, Espoon Kehähait vs Julia Laapotti, Turun Ju-jutsuseura
14. KB-N-65 Annette Backman, GB Gym vs Sinikka Roikonen, Suomen Shaolin Kung Fu
15. KB-M-63,5 Henrik Björkvist, Vaasan Kamppailukeskus vs Korede Lawrence, Vantaan Kamppailuklubi
16. KB-M-81 Ville Vanhanen, GB Gym vs Antti Saarnio, RJS Samurai
Välierät:
17. KB-N-52 Maria Singh, Vantaan Kamppailuklubi vs Hanna-Riikka Hartikainen, Turun Ju-jutsuseura
18. KB-N-52 Hanna Raatesalmi, Vantaan Kamppailuklubi vs Anna-Kaisa Hokkanen, Lahden Kamppailulajikeskus
19. KB-N-60 Camilla Viksten, Vantaan Kamppailuklubi vs Wilma Railio, GB Gym
20. KB-N-60 Kaisa Leino, Turun Ju-jutsuseura vs Joanna Salonen, Itä-Helsingin Kehähukat
21. KB-P-63,5 Iiro Nurmi, Vantaan Kamppailuklubi vs Aleksi Rautiainen, RJS Samurai
Loppuottelut:
22. KB-P-57 Mikko Välimäki, RJS Samurai vs Tino Saarikangas, Espoon Kehähait
23. KB-M-91 Harri Viittala, KBT Oulu vs Antti Sariola, KBT Oulu
Välierät:
24. MMA-93 Eero Kosamo, Gladiator Factory vs Joni Wass, Vantaan Kamppailuklubi
25. MMA-P-61,2 Timi Heikkilä, FF Porvoo vs Ville Kuusitunturi, MMA Imatra
26. MMA-P-65,8 Joel Arolainen, RNC Sport Club vs Akseli Hänninen, MMA Imatra
27. MMA-P-70,3 Zanko Eliassi, Finnfighters’ Gym vs Kevin Nieminen, FF Porvoo
Loppuottelut:
28. MMA-P-77,1 Joonas Tiusanen, MMA Team 300 vs Aleksi Lukkarinen, Barreto Jiu-jitsu Lahti
29. MMA-N-61,2 Tina Lähdemäki, RNC Sport Club vs Suvi Salmimies, MMA Utti
 

pmaunu

Mode
Liittynyt
4.8.2005
Viestejä
449
La 19.4.2014 klo 16 ottelujärjestys
1. MMA-70,3 Juhani Aho, MMA Seinäjoki vs Marko Tani, MMA Utti
2. MMA-70,3 Patrik Pietilä, Shooto Lahti vs Toni Toivanen, RNC Sport Club
3. MMA-70,3 Khataev/Mäki-Ventelä voittaja vs Edward Walls, MMA Lappeenranta
4. MMA-70,3 Niko Myllynen, RNC Sport Club vs Sami Bayar, Combar Society
Välierät:
5. MMA-61,2 Arttu Uusimäki, FF Porvoo vs Housmand Hannan, Sankukai Turku
6. MMA-61,2 Tedeschi/Toivonen voittaja vs Karri Itkonen, Gladiator Factory
7. MMA-65,8 Norrgård/Lindqvist voittaja vs Ikkala/Tonteri voittaja
8. MMA-65,8 Illikainen/Hägg voittaja vs Karjalainen/Koskinen voittaja
9. MMA-86 MIKKO RUPPONEN, EKH vs ALIAKSANDR SVIRYD, VALKO-VENÄJÄ
10. MMA-77,1 Nurminen/Mäki-Saari voittaja vs Sinersaari/Värränkivi voittaja
11. MMA-77,1 Mattsson/Ala-Kortesniemi voittaja vs Amudeng/Pirttikangas voittaja
12. MMA-83,9 Leinonen/Monthan voittaja vs Juho Laitinen, Gladiator Factory
13. MMA-83,9 Lassi Isometsä, Finnfighters’ Gym vs Jani Koskinen, Salon Zanshinkan
14. KB-M-81 Mikko Tirronen, L:rannan Kickboxing Club vs Vanhanen/Saarnio voittaja
15. KB-M-81 Tuomas Marjava, GB Gym vs Tommi Savolainen, Tuusulan Nyrkkeilyseura
16. KB-N-65 Kaisa Musikka, Vantaan Kamppailuklubi vs Välimäki/Sinkkonen voittaja
17. KB-N-65 Aschan/Laapotti voittaja vs Backman/Roikonen voittaja
18. KB-M-63,5 Pyry Kujala, Kushin-kan HML vs Björkvist/Lawrence voittaja
19. KB-M-63,5 Joona Vauhkonen, Vantaan Kamppailuklubi vs Juha Tuomola, Kuopio Fighter Club
20. KB-M-67 Mikko Salonen, RJS Samurai vs Paavo Kuronen, Jigotai Jyväskylä
21. KB-M-67 Kari Salonen, RJS Samurai vs Henri Kurttila, KBT Oulu
22. KB-M-71 Joni Salovaara, Espoon Kehähait vs Valtteri Sipola, KBT Oulu
23. KB-M-75 Jani Lehto, L:rannan Kickboxing Club vs Joonas Tikkanen, Jigotai Jyväskylä
24. KB-M-75 Joel Puranen, KBT Oulu vs Anton Riatte, RJS Samurai
Loppuottelu:
25. KB-N-56 Erika Rinne, L:rannan Kickboxing Club vs Piia Haverinen, Vantaan Kamppailuklubi
 
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
798
Nyt kannattaa liittyä twitterii jos ei sielä jo ole. Seurantaan @JellyBeanRNC ja @Zuppis85... Tytöillä on sota jo nyt päällä :D
 

pmaunu

Mode
Liittynyt
4.8.2005
Viestejä
449
Su 19.4.2014 klo 10
Välierät:
1. MMA-70,3 Juhani Aho, MMA Seinäjoki vs Patrik Pietilä, Shooto Lahti
2. MMA-70,3 Edward Walls, MMA Lappeenranta vs Niko Myllynen, RNC Sport Club
Loppuottelut:
3. MMA-P-61,2 Timi Heikkilä, FF Porvoo vs Ali Al-Saffu, Combat Society
4. MMA-P-65,8 Akseli Hänninen, MMA Imatra vs Tommi Alatalo, Barreto Jiu-jitsu Lahti
5. MMA-P-70,3 Zanko Eliassi, Finnfighters’ Gym vs Otto Pekonen, Mäntän Sutemi
6. KB-P-63,5 Kalle Suvanto, KBT Oulu vs Iiro Nurmi, Vantaan Kamppailuklubi
7. KB-N-48 Susanna Heiskanen, GB Gym vs Saija Simpanen, Lahden Kamppailulajikeskus
8. KB-N-52 Maria Singh, Vantaan Kamppailuklubi vs Hanna Raatesalmi, Vantaan Kamppailuklubi
9. KB-N-60 Camilla Viksten, Vantaan Kamppailuklubi vs Kaisa Leino, Turun Ju-jutsuseura
10. KB-N-65 Kaisa Musikka, Vantaan Kamppailuklubi vs Carin Aschan, Espoon Kehähait
11. KB-M-63,5 Korede Lawrence, Vantaan Kamppailuklubi vs Joona Vauhkonen, Vantaan Kamppailuklubi
25. KB-M-67 Paavo Kuronen, Jigotai Jyväskylä vs Kari Salonen, RJS Samurai
12. KB-M-71 Samuli Kurki, Espoon Kehähait vs Valtteri Sipola, KBT Oulu
13. KB-M-75 Jani Lehto, L:rannan Kickboxing Club vs Joel Puranen, KBT Oulu
14. KB-M-81 Mikko Tirronen, L:rannan Kickboxing Club vs Tommi Savolainen, Tuusulan Nyrkkeilyseura
15. KB-M+91 Pirkka Suksi, Vaasan Kamppailukeskus vs Eetu Kauppinen, L:rannan Kickboxing Club
16. MMA-56,7 Jesse Saarinen, Sports Academy Nr.1 vs Saku Ronkainen, KBT Oulu
17. MMA-61,2 Housmand Hannan, Sankukai Turku vs Aleksi Toivonen, Sports Academy Nr. 1
18. MMA-65,8 Mika Ikkala, MMA Seinäjoki vs Jari Illikainen, MMA Lappeenranta
19. MMA-77,1 Aleksi Nurminen, RNC Sport Club vs Kennet Mattsson, MMA Team 300
20. MMA-83,9 Juho Laitinen, Gladiator Factory vs Lassi Isometsä, Finnfighters’ Gym
21. MMA-93 Timo Perho, Sisu Gym vs Eero Kosamo, Gladiator Factory
22. MMA+93 Tero Virtanen, MMA Utti vs Tomi Jaakkola, Sisu Gym
23. MMA-70,3 Aho/Pietilä voittaja vs Walls/Myllynen voittaja
 
Thread starter Samankaltaiset keskustelut Forum Replies Date
Vapaaottelun ja potkunyrkkeilyn sm-kilpailut Porissa 19.4. - 21.4. Kamppailulajit 15
Vapaaottelun/ potkunyrkkeilyn treenaus, polvet ei kestä? Kamppailulajit 7
Vapaaottelun ja potkunyrkkeilyn SM-kisat 5.-6.5.2012 Espoossa Kamppailulajit 27
Potkunyrkkeilyn Helsinki Open 16 Kamppailulajit 7
AndyS Potkunyrkkeilyn SM-kisat Vaasassa 26.-27.3.2016 Kamppailulajit 23
AndyS Hanne Lauslehto potkunyrkkeilyn maailmanmestariksi! Kamppailulajit 6
Potkunyrkkeilyn Helsinki Open 12 + livestriimi 1.11.2014 Kamppailulajit 10
AndyS Potkunyrkkeilyn EM-kisat Espanjassa 18.-26.10.2014 Kamppailulajit 10
AndyS Potkunyrkkeilyn nuorten MM-kisat Italiassa 6.-14.9.2014 Kamppailulajit 2
Potkunyrkkeilyn Helsinki Open 11 + livestriimi 6.9.2014 Kamppailulajit 13
AndyS Potkunyrkkeilyn MM-kisat Turkissa 30.11.-8.12.2013 Kamppailulajit 3
AndyS Potkunyrkkeilyn Helsinki Open 2.11.2013 Kamppailulajit 0
Potkunyrkkeilyn Helsinki Open 9 GB Gymillä 2.11. Kamppailulajit 2
AndyS Potkunyrkkeilyn Full Contact EM-kisat 2012 Kamppailulajit 1
AndyS Potkunyrkkeilyn Low Kick ja K1 EM-kisat 2012 Kamppailulajit 2
AndyS Potkunyrkkeilyn nuorten MM-kisat 2012 Kamppailulajit 16
AndyS Potkunyrkkeilyn MM-kisat Irlannissa 20.-26.11. Kamppailulajit 8
AndyS Potkunyrkkeilyn nuorten EM-kisat Italiassa 2.-9.9.2011 Kamppailulajit 6
AndyS Potkunyrkkeilyn SM-kisat 7.-8.5.2011 Kamppailulajit 3
Murtunut rystynen ja potkunyrkkeilyn aloittaminen Kamppailulajit 2
3-jakoinen puntti ja potkunyrkkeilyn aloittaminen Kamppailulajit 22
Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut 26-27.4.2008 Kamppailulajit 0
AndyS Potkunyrkkeilyn KBT-kisat Oulussa 3.11.2007 Kamppailulajit 1
Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut Helsingissä 1-2.4.2006 Kamppailulajit 10
Potkunyrkkeilyn SM 2005 ja WAKO Pro Tawast Event Kamppailulajit 1
Potkunyrkkeilyn aloittamisesta Kamppailulajit 7
Potkunyrkkeilyn voimaharjoittelu Kamppailulajit 21
AndyS Vapaaottelun kehitys tulevaisuudessa Kamppailulajit 31
vapaaottelun aloittaminen Kamppailulajit 3
AndyS Vapaaottelun MM-kisat Las Vegasissa heinäkuussa 2015 Kamppailulajit 4
Vapaaottelun alottaminen "kylmiltaan" Kamppailulajit 40
Vapaaottelun Finnish Open 29.-30.11.2014 Kamppailulajit 2
Suomalaisen vapaaottelun raskassarja. Kamppailulajit 2
Vapaaottelun aloitus nuorena Kamppailulajit 11
AndyS Vapaaottelun lisenssivakuutus Kamppailulajit 11
Vapaaottelun Finnish Open 19-20.1.2013 Kamppailulajit 4
Vapaaottelun Suomi-ranking Kamppailulajit 61
Vapaaottelun arvostelu: kokonaisuutena vai erä kerrallaan? Kamppailulajit 32
Vapaaottelun painikeskustelut... Kamppailulajit 37
Vapaaottelun Suomi-Ranking Kamppailulajit 5
Vapaaottelun vedonlyönti Kamppailulajit 75
Vapaaottelun aloittaminen, siinä kehittyminen ja menestys Kamppailulajit 77
Vapaaottelun sm-kisat 2011 Kamppailulajit 7
Vapaaottelun ja muiden kamppailulajien tyhmien kysymysten kerho Kamppailulajit 5
Vapaaottelun lajianalyysi Kamppailulajit 2
Vapaaottelun parhaat lukkopainijat Kamppailulajit 77
Nainen ja vapaaottelun aloittaminen Kamppailulajit 25
Vapaaottelun aloittaminen armeijassa? Kamppailulajit 8
Mitä lajia vapaaottelun treenaamiseen? Kamppailulajit 6
Vapaaottelun aloittaminen kilpailu mielessä Kamppailulajit 2
Samankaltaiset keskustelut


Ylös