Pesukone rikki?

Liittynyt
25.12.2005
Viestejä
354
Jep elikkä mitähä kävi astianpesukoneelle. Aamulla rupesin kattoo ohjelman jälkee et pesu minuuttia vaille valmis, mut se ei liikkunu mihinkää siitä. Sit kone auki ni kaikki astiat ihan likasia, mut kone ihan tulikuuma. Sit tarkemmin pesua ku kattelin ni ku pistää pesuohjelman pälle ni se eka tyhjentää koneen pohjalta veden hyvin ja antaa vähä jotaki vettä sinne sisälle. Sit ku pitäs alkaa se armoton ryllytys ni ei tapahu mitää muuta ku kuuluu huminaa.

Kone on joku cylinda ei oo ihan tän päivän laite. En osannu oikee muuta ku nuo viemäri sihdit puhistella, mut näytti iha ok:lta. Osaisko joku auttaa mitä tolle on tehtävissä, onko joku vesianturi jossaa?

Käsin en rupee enää tiskaamaa just ku kerkes tuohon tottua :D
 

rahi

Moderaattori
Mode
Liittynyt
25.11.2003
Viestejä
1 960
Ikä
42
Pumppu rikki tai vesilinjat tukossa? hana kiinni?
 
Liittynyt
31.5.2002
Viestejä
178
Onko 'tavallisissa' pesukoinessa pumppua? Eikö se ota linjapaineella sen veden sinne? En oo tollasta normikonetta avannu koskaan, isoissa koneissa on vaan magneettiventtiili mikä päästää veden sisään. Se tosin aika usein jumittaa. Onko noissa normikoneissa oma vesisäiliö minkä se täyttää ja kuumentaa pesuveden siellä? Jos on oikeesti vanha kone niin se ohjelmakoneisto voi alkaa brakailee. Joissakin koneissa se ottaa vettä sisään kellon kanssa, mikä on tossa ohjelmakoneistossa. Ei siis vesianturia.
 
Liittynyt
19.12.2002
Viestejä
1 032
Meillä hajosi aikoinaan pyykinpesukone siten, että ei ottanut vettä ollenkaan ja siinä oli juuri joku hiton ohjaus- / ohjelmistokortti hajonnut.
 
Ylös