- Liittynyt
- 19.6.2009
- Viestejä
- 228
Ehrmannin, tai rahkan maku yleensäkin, on alkanut tökkiä oikein huolella ja nykyään se ei enää mene alas ilman mitään lisukkeita. Ehkäpä tähän saataisiin kerättyä parhaat reseptit, millä rahka saadaan maistumaan? Vaikka omat suosikit maistuvatkin NYT hyviltä, niin parin kuukauden päästä nekin alkavat varmaan tulemaan jo korvista ulos...
Omat TOP-2 Ehrmann-reseptit:
#1
3 tl survottua puolukkahilloa (kevyesti sokeroitua...) ja purkissa sekoittaen. Itse kun käy puolukat poimimassa, niin ei kustannuskaan päätä huimaa ja nyt niitä on metsät pullollaan. Tätä voi tietty tehdä isomman satsin kerralla vaikka muutaman päivän tarpeisiin. On aivan superhyvää.
#2
Rahka kuppiin ja päälle 0,5-1 dl Valion (<10 kcal) Mustikkasoppaa / Boysenmarjasoppaa. Siitä sitten vain lapioiden, ei kannata mielestäni sekoittaa. Taitaa olla vielä jotain muutakin makua noissa vähäkalorisissa sopissa, mutta noita olen itse käyttänyt.
Omat TOP-2 Ehrmann-reseptit:
#1
3 tl survottua puolukkahilloa (kevyesti sokeroitua...) ja purkissa sekoittaen. Itse kun käy puolukat poimimassa, niin ei kustannuskaan päätä huimaa ja nyt niitä on metsät pullollaan. Tätä voi tietty tehdä isomman satsin kerralla vaikka muutaman päivän tarpeisiin. On aivan superhyvää.
#2
Rahka kuppiin ja päälle 0,5-1 dl Valion (<10 kcal) Mustikkasoppaa / Boysenmarjasoppaa. Siitä sitten vain lapioiden, ei kannata mielestäni sekoittaa. Taitaa olla vielä jotain muutakin makua noissa vähäkalorisissa sopissa, mutta noita olen itse käyttänyt.