• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Parempia oluita Virosta

Liittynyt
29.7.2008
Viestejä
170
Virosta saa 24-packin halvalla, mutta tarkoituksena olisi hakea sieltä erilaisia oluita nautittavaksi ja maisteltavaksi. Ei niitä peruslaagereita vaan jotain vähän erikoisempaa. Matka suuntautuu tällä kertaa vähän harvinaisempaan kohteeseen eli Tallinnaan. Ainakin Super Alkossa on joitain oluita myytävänä, esim Chimayta, muttei senkään valikoima ole kauhean kattava.

Eli mistä Tallinnassa kannattaisi lähteä hakemaan erilaisia hyviä oluita, vaikkapa sellaisia, jotka Suomessa ovat kalliimpia tai olemattomia.
 

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Aja Liettuaan, on halpaa ja hyvää paikallista. Vaikkapa Baltas. Myös Olvia halvalla kun ne tehdään siellä.
 
Liittynyt
30.4.2004
Viestejä
829
Drink Shop on Tallinnassa erikoisoluita myyvä pikkuputiikki. Hinnat tosin ovat jo melko lähellä Alkon hintoja.

En kyllä nää Olvin oluiden takia syytä ajaa Liettuaan. Eivät liettualaisten omatkaan keitokset kovin vakuuttavia ole.
 
Liittynyt
29.7.2008
Viestejä
170
Drink Shopin bongasinkin ja sieltä taitaa saada ainakin olutlaseja aika edukkaasti. Stockmannilla on lukemani mukaan myös laaja valikoima mallasjuomia. Mutta molempien hinnat, kuten sanottu, lähellä Alkon hintoja. Oisko jollakulla tietoa Drink Shopin tai Stockmannin juomien hinnoista, niin sais vähän kuvaa kalleudesta? Esim Orval, La Chouffe, Anchorin oluet, Rochfortit, Abt 12.

Autoa ei tosiaan ole, ja matkassa mukana nainen. En siis ainoastaan oluiden takia lahden toiselle puolelle lähde.
 
Liittynyt
21.1.2003
Viestejä
2 527
Epäilen että tuontioluet voi olla Virossakin kohtuullisen kalliita. Virossa tehdään paljon hyvää olutta (ainakin keskimäärin parempaa kuin suomalainen olut), esim. Saku tekee monia sellaisia oluita joita ei Suomeen tuoda ollenkaan. Niitä sieltä katselisin.
 
Liittynyt
30.4.2004
Viestejä
829
Rochefortit oli vuosi sitten n. 3-4e, abt. 12 4e, westmalle dubbel 0.75l n. 7e. Noista saa vähän suhteita. Kyllä siinä jonkun verran säästää, ja onhan siellä hyviä oluita, joita ei Suomesta saa, esim. Triple Karmeliet.
 
Ylös