- Liittynyt
- 7.3.2009
- Viestejä
- 252
Tässä ketjussa saa vapaasti viljellä urjohymiöitä.
Huomasin tänä aamuna että kalaöljy tuo puolikovaksi keitetyn kananmunan aromin herkullisesti esiin. Lurps! Taidanpa ottaa tavaksi.
Leusiininkaan maku ei enää hirvitä. En nyt suorastaan pidä siitä, mutta kirpeässä palkkarissa se tuo ihan oman jännän arominsa.
Ja just äsken vedin kokonaisen tuubin tomaattipyrettä kitusiini, aivan, suoraan tuubista. Että oli hyvää.
Huomasin tänä aamuna että kalaöljy tuo puolikovaksi keitetyn kananmunan aromin herkullisesti esiin. Lurps! Taidanpa ottaa tavaksi.
Leusiininkaan maku ei enää hirvitä. En nyt suorastaan pidä siitä, mutta kirpeässä palkkarissa se tuo ihan oman jännän arominsa.
Ja just äsken vedin kokonaisen tuubin tomaattipyrettä kitusiini, aivan, suoraan tuubista. Että oli hyvää.