Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mitä muuta siihen keittoon tulee? 🤭
Lämpimästä kossusta ja kahvistahan saa ihan hyvän aamukeiton.

(Passasin tosin tuon tältä aamua. Ei liene edes kirkasta kaapissa ja ginillä tuskin kauhean hyvää..)
Suositus - saman tien kun kaupoille lähtee:
katso liitettä 254537
Ei oo oikein tilaa eikä budjettia tuollaisiin, kun nyt rupesin tietokonehommiakin päivittämään. Tuo on ollu itelle aika riittävä, että on asiallista papua, jauhaa sen tuoreeltaan ennen keittoa ja sit moccamasteriin. Ja Aeropress löytyy, jos nyt pitäs saada oikein hörhöillä, mutta ei taida olla paperia siihen tällä hetkellä..
 
Sylvi voi sitten kohdatessaan halata Eveliinaa puolestani
 
20230826_112808.jpg

Pitäisi vielä joku isoreikäinen hommata samaan sarjaan. Jotenkin tää homma on mennyt, taas, älyttömyyksiin kun pienarikin maksaa tilpehööreineen pitkästi kolmatta tonnia. Niikuin aina...
 
Ite ajattelin jättää maanantaille. Kyllähän nuita harrastepelejä ropaa, mutta käyttökinnerin pakolliset on jotenki niin itaraa hommaa, ettei viitti siihen viikonlopun tunteja uhrata.
Tämä potilas ei ollut etes oma, mutta nyt on molemmat käsijarruvaijerit ja neljä puslaa vaihdettu.
 
minkähälainen uhka vai mahtollisuus pokupallosta mitään tietämättömänä mennä rockfutiksen jatkoille
 
ennakkoluuloja on: eilen nimittäin yksi joukkue oli baarissa ainakin niin lujaa juovuksissa tai huumeissa, että en tiiä jos kaikki ovat siinä kunnossa että mitä Minä sielä teen
 
ehkä on turvallisinta vain piipahtaa huhtapupissa #terveydeksi
 
Ite ajattelin jättää maanantaille. Kyllähän nuita harrastepelejä ropaa, mutta käyttökinnerin pakolliset on jotenki niin itaraa hommaa, ettei viitti siihen viikonlopun tunteja uhrata.

Sama vika. Kolmena iltana pari kolme tuntia kerrallaan kesäauton alla ihan jees. Nyt on runko hitsasttu ja massattu. Enää tankin asennus takaisin ja leimalle.

Käyttikeen on ollut käsijarruvaijerit tallilla varmaan pari vuotta mutta en oo saanut aikaiseksi vaihtaa. Eilen vein auton tutulle pajalle vaijerien vaihtoon. Samalla turbon alipaineletkut vaihtoon ja katsastus. Vaijereita ei enää edes löytynyt tallilta . Varmaan löytyy vielä joskus jostain muuttokamoista..

Tuli muuten kotiviikonloppu kun päivystyksessä sairastapaus ja emäntä tekee 2 tuplaa. Ei tuota pikkukoiraa vioi jätää vielä kun pariksi tunniksi kotiin.
 
Alkaa aika kovasti sylettämään tämä päättymättömältä tuntuva remppa. Joisin mielummin kaljaa.
 
Back
Ylös Bottom