Neitopuristettu rypsiöljy

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sophie
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
4.11.2003
Viestejä
3
Ostin kylmäpuristettua rypsiöljyä, mutta kaappiin se jäi, sillä maku oli aika :urjo: Millä tavalla neitopuristettu rypsiöljy eroaa tavallisesta tai kylmäpuristetusta rypsäristä? Maku on nimittäin siinä aivan loistava, verrattuna kylmäpuristettuun. Saanko yhtä paljon öljyn "hyviä" aineita neitopuristetusta kuin kylmäpuristetustakin?
 
Kylmäpuristetun pitäis olla parempaa, noin niinkuin tuloksellisesti, ja arvollisesti, optimaalisin hyöty suhde.
Toiset tosin vannovat oliiviöljyn nimeen.

kamalan maukuista se kyllä on, ruokaa siitä ei voi missään vaiheessa tehdä, menee TOTAALISESTI PILALLE !

Itse sujautan sitä aamulla kaurapuuron sekaan pari lusikallista ( lorauksen )
Ja illalla samaten, tällöin sitä pystyy nauttimaan suht asiallisesti.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom