• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Naiset ja suomalainen kulttuuri - pohdintaa miesnäkökulmasta

Liittynyt
30.4.2008
Viestejä
5 133
(Alku)iltaisin on kaikenlaista tapahtumaa paikat täynnä, kannattais käydä niissä eikä örveltää öisin.

Niin ja liittyä facebookiin... (Auttaa kummasti löytämään kaikkea.)
 

Dopey

Easy like Sunday morning
VIP
Liittynyt
8.12.2002
Viestejä
7 916
Ikä
49
Kaupunki
US of A
kuinka monen miehen on pitänyt selvittää yökerhossa saalistavalle naaraalle kullin pituus ennen saatille pääsyä?
Ei ole harmi kyllä pyydetty selvittämään munan kokoa, koska sillä ois voinut saada kompensaatiopisteitä ulkonäölle. Kysyisin kanssaveljiltä jatkokyssärin, että miten strategisia mittoja on siellä baarissa selvitetty? Onko naisilla joku mittavehjes mukana radalla?
 
Liittynyt
3.7.2007
Viestejä
1 352
Tässäkin on taas tehty yksinkertaisesta asiasta iso haloo. Kannattaa olla liikkeellä semi skarppina, tsiikailla naisten viekoittelevia katseita yms. Kun olet sopivassa kuosissa, muttet liian sekaisin ja levität sellaista sopivan huoletonta renttuimagoa, tulosta tulee. Tämä siis omalla kohdalla, yleensä muijat tulee pokaa/ jutulle, välillä sitten noiden katseiden ja kiehnäysten perusteella valitsen targetin. Simppelii.
 
Liittynyt
27.2.2004
Viestejä
1 600
Kaupunki
Espoo
Tässäkin on taas tehty yksinkertaisesta asiasta iso haloo. Kannattaa olla liikkeellä semi skarppina, tsiikailla naisten viekoittelevia katseita yms. Kun olet sopivassa kuosissa, muttet liian sekaisin ja levität sellaista sopivan huoletonta renttuimagoa, tulosta tulee. Tämä siis omalla kohdalla, yleensä muijat tulee pokaa/ jutulle, välillä sitten noiden katseiden ja kiehnäysten perusteella valitsen targetin. Simppelii.
"Terveisin, 190 cm". Taitaa olla alottajaan nähen aika erilaiset lähtökohdat, jos naiset kattelee viekottelevasti ja tulee oma-alotteisesti hakemaan kontaktia.
 

Fea

I found my inner bitch and ran with her.
Liittynyt
15.10.2008
Viestejä
2 495
Ikä
36
Sitten kun ulosanti vetää näitä teinejä puoleensa ja antavat pillua, jonka jälkeen heistä saa riesan, ja kun en minä nyt esim. kotiini kehtaa viedä naista jolla ei ole perus käytöstapoja hallussa. Ja kyllä tuo juominen loppuisi kuin seinään, jos kunnollisen tyttöystävän jostain leipoisi. Ehkä kuitenkin pitää opetella tyytymään vähempään.
Koska "kunnollinen" tyttö varmaankin arvostaa juuri tuollaista muistinmenetys-ryyppäysmeininkiä ja näin ollen löytyy noista örvellysporukoista, niinhän?
Vai miten on toiminut sulle tähän asti? :)
 
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
14 105
Kaupunki
Pirkanmaa
Sieltä seuraa saa sosiaalinen kaveri omien havaintojen mukaan yksinkertaisesti "yli-itsevarmuudella" ja "röyhkeydellä".. Ilman siipimiestä on kohtuu vaikeaa jopa natsata, koska porukassa liikkuvat naiset suolailee toisiaan ja lisäksi ovat paljon herkemmin puolustuskannalla. Yöelämässä pitää valitettavasti olla pelimies, jos haluaa seuraa yöksi. Jos haluat ihan "tosinaisen", suosittelen kysymään treffeille vaikka baarista ja otat numeron.
Juuri sinulle suosittelisin Tinderiä. Helppoa, kuin mikä. Säästää aikaa ja vaivaa. Pääset treffeille "koko ajan" halutessasi - jos kaupungissa on kokoa. Eikä tarttee öitä valvoa. Naiset on aivan liian mutkikkaita yöelämässä.. Ei niitä sieltä keskivertomies nykyään saa. Helpompi ottaa 1vs1 tilanne treffeillä, kun ei ole naisen kaverit häiritsemässä :D.
Sellasia mussukoita noi naiset on. Miehet on paljon helpompia. Kaikki puhutaan suoraan ja ei oo turhaa "small talkkia". Elämä on ja siihen pitää sopeutua.
Tuossa oli kiteytetty kaikki pieneen pakettiin ja noin se vaan on.

- Pitää olla pelimies, et saa periaatteessa antaa samalle naiselle kaikkea aikaasi. Se on niin saakutin monimutkasta touhua. Juttelet naiselle mukavia, mutta kun näät kaverin vois heittää naiselle yllättäen "hei tuolla se meneekin, oli kiva jutella nähdään hei!" Ja juosta kaveri kiinni. Sitten taas tämä leidi näkee, että olet jo pitämässä hauskaa kaverin kanssa lattialla ja ehkä se siitä huomaa, että et ehkä ole niin naisten perässä. Vaan oikeasti pitämässä vaan hauskaa. Nää on niin tilanteita jotka vaan syntyessään onnistuu tai ei.
-Komppaan myös siipimiehen suurta tarvetta. Itseasiassa wingman on suurin apu, jos naisia on enemmän kuin yksi. Wingmanin pitää myös olla samalla taajuudella ja homman nimi selvä. Kumpikin jututtaa naisia ja jommalla kummalla saattaa siinä tärpätä.

-Wingmanistä päästään taas tuohon naisten toistensa suolailuun. Tuo on niin totta. Naisporukoista löytyy joskus se mulkku, joka vetää hirveää roolia tai sitten se joku, joka ei nyt tykkää jos hän ei ole suosion keskipisteessä vaan joku muu. Naiset myös on tullut "yhdessä pitämään hauskaa". Eli meet jututtaan jotain, ja muut valittaa seuraavan päivän kuinka tämä yksi sitten "hengas vaan sen jätkän kanssa". Eli ei ne sitäkään halua kontolleen.

-Pitää myös olla erittäin itsevarma sekä ehkä jossain määrin röyhkeä. Tämä ei vaan saa paistaa läpi. Itsevarmuus on parhaillaan sitä, että katsot naista suoraan silmiin jutellessa, hymyilet ja kysyt vaikka suoraan hyvin menneen keskustelun jälkeen, "Haluatko antaa numeron, niin voidaan myöhemmin vaikka kysellä kuulumisia."

Eihän siellä yöelämässä aina varmasti onnaa. Mutta siellä on vain pakko olla parempi kuin muut, jotenkin on erotuttava. Tuo on niin tuuripeliä ja sitä että miten missäkin tilanteessa reagoi. Pelatessa oppii. Näinhän se on joka lajissa. Pitkälle pääsee jo sillä, että osaat puhua. Moni ei kykene edes siihen. Ja ihan samaan tapaan sieltä baarista voi sen elämänsä rakkauden löytää, vaikka keinot on ollut pitkään reenatut ja opitut. Ei se naisesta huonoa tee, jos se on tarttunut omaan vieheeseen :haart:

Protips: Ei liian isoa humalatilaa päälle, mutta ei myöskään kolalinjalla ainakaan yleisölle mainostaen. Kolaan tiskiltä vaikka sitruuna ja näin se näyttää + saa sanoa kossukolaksi. :D Jos urheilullinen mimmi, niin sit tietenkin äkkiä vesilasi käteen ;)Totuudet voi sitten paljastaa alttarilla.
 

Kiddo

In Conspiracy With Satan
Liittynyt
3.5.2010
Viestejä
470
Ikä
33
Mä en osaa sanoa mitään tuohon "baarista naisia" -aiheeseen kun en koskaan itse ole ollut baarissa sellaisessa tilanteessa että olisin ollut kiinnostunut sieltä seuraa löytämään. Mutta näin niin kuin yleisesti... Omalla kohdallani paras tulos on tullut silloin kun kumpikin on törmännyt toiseen sattumalta, ilman että olisi ollut mitään edes hakemassa. Tavallaan "joutunut" olemaan jollain lailla tekemisissä keskenään jonka myötä tutustuttu paremmin ja sitä kautta päädytty parisuhteeseen. Silloin kun kummallakaan ei ole ollut mitään odotuksia ja kumpikin on ollut vain oma rento itsensä ilman suorituspaineita. Sen jälkeen joko on molemminpuolista kiinnostusta tai sitten ei. Ja silloin kun on niin lopputulos on parempi kuin hyvä. Väitän että tuommoisia tilanteita osuu kohdalle jatkuvasti jos harrastaa jotain (muukin kuin punttisali), viettää aikaa kavereiden kanssa (joilla on muita kavereita) tai jotain vastaavaa... Pitää vaan osata avata suunsa :D
 
Liittynyt
4.1.2013
Viestejä
173
Koska "kunnollinen" tyttö varmaankin arvostaa juuri tuollaista muistinmenetys-ryyppäysmeininkiä ja näin ollen löytyy noista örvellysporukoista, niinhän?
Vai miten on toiminut sulle tähän asti? :)
Joojoo tiedetään. Taidankin liittyä johokin crossfit -salille tai jtn.
 
Liittynyt
7.1.2004
Viestejä
13 094
Mutta tuskin baarista kukaan oikeasti seurustelu- tai elämänkumppania etsiikään? Joo, kyllä, saatan olla vanhanaikainen.
Satutko muuten tietämään miten isäsi ja äitisi ovat kohdanneet toisensa?
 
Liittynyt
13.6.2008
Viestejä
3 718
Omien kokemusten kautta ihmetyttää miten jengi aina hehkuttaa sattuman ylivoimaisuutta suunnitelmallisuuteen verrattuna, kun puhutaan parinhausta. Jos puhutaan vaikka työelämästä niin yleensä kannustetaan hakemaan avoimia työpaikkoja. Ei aloittamaan uusia harrastuksia, joiden kautta mahdollisesti tutustuu johonkin, joka tietää avoimista työpaikoista jne... Baari ja netti on parisuhteiden välityskeskuksia, joten homma toimii tehokkaimmin sitä kautta. Täydellinen systeemi ei toki ole, mutta tehokkain mitä meiltä sattuu löytymään.

Mullahan kävi aikoinaan siten, että erosin ja loukkaannuin pahasti samana vuonna. Jouduin siis uuden naisen lisäksi etsimään uusia harrastuksia miehisten urheilutouhujen sijaan. Kävin myös runsaasti baarissa pitämässä hauskaa, mikä omalla kohdallani tarkoittaa dokaamista. Tämän lisäksi yritin kaikkia sopivanoloisia naisia tuttavapiiristä. Lisäksi kavereilta muutama aktiivinen paritusyritys etäisille tuttaville. Tämä kaikki tuotti tasan nollatuloksen pariutumisen suhteen. En muistaakseni edennyt edes pussailemaan yhdenkään naisen kanssa. Potentiaalisista naisharrastuksista olen jossain vaiheessa käynyt läpi kansalaisopiston kielikurssit ja henkisiin juttuihin liittyviä kursseja, vapaaehtoistyö, ratsastus, lemmikkifoorumilla hengailu, lavatanssikurssit, salsakurssit, lavatanssit, kirjallisuusmessut ja spinning.
Näistä ainoa parinhaun kannalta potentiaalinen harrastus oli salsa. Sitä kautta tuli kiinnostavia tuttavuuksia, mutta systemaattinen baareilu oli omalla kohdallani niin tehokas ratkaisu, etten ehtinyt ahdistella salsakavereita enempää. Muiden harrastusten rajoitukset liittyy paljolti harrastajien ikään ja parisuhdestatukseen. Esim. lavatanssimaailmassa keski-ikä on oman kokemuksen mukaan 50. Nykyään käyn tanssimassa vaimon kanssa ja alan hiljalleen allergisoitua mummojen seassa tungeksimiselle. Parinhakumielessä näkisin älyttömänä ajella syrjäisille lavoille, kun ytimessä on baarit pullollaan sopivanikäisiä mimmejä. Kursseille suurin osa nuoremmasta polvesta tulee pariskuntina. Kirjallisuusmessuille menin ihan piruuttaan, kun pitkissä suhteissa viihtyvät kaverit aina hehkutti miten kirjastosta löytää seuraa paremmin, kuin baarista. Viihdyin messuilla pari tuntia ja tuona aikana havaitsin yhden 20-40v naisen. Nainen hörppi kuoharia täydessä sotisovassa, joten ei tarvinnut edes jutella epäsopivuuden selvittämiseksi. Olen aina kuolannut naisia ratsastushousuissa, joten tallille soitellessa toiveet oli korkealla. Pääsin Zorro-ryhmään, joka oli ihan miehiä varten tehty! Epic failure. :D Ryhmässä kuitenkin harjoiteltiin ratsuväen hyökkäysmaneereita, joten lopulta kävi kuitenkin paremmin kuin hyvin. Ennen meitä reenasi aikuisten naisten ryhmä. Sitä katsellessa tuli tunne, että suurin osa siitä porukasta oli tiputtamassa painoa eikä kyennyt muuhun liikuntaan, kuin ratsastukseen. Nainen ratsastushousuissa menettää seksikyytensä aika nopsaan kiivetessään tikkaita pitkin satulaan. Spinningissä oli toki hienoja näkymiä, mutta sopiva ikkuna lähestymiseen puuttui täysin. Porukka pyyhältää tunnille juomapullo kourassa ja alkaa säätää pyörää. Tunnin jälkeen kaikilla on jumalaton kiire suihkuun. Jutun aloitus vaatii näinollen jopa enemmän röyhkeyttä, kuin baarissa. Vastaavasti vastaanottokin on baaria nihkeämpää.
Suurin rajoite on kuitenkin uusien tavattujen kasvojen lukumäärä. Jos uudessa porukassa on yksi sopivanoloinen nainen se on äkkiä testattu. Hyvin todennäköisesti nainen ei lämpene ja sitten olet parinhakumielessä ihan yhtä heikoilla, kuin ennen harrastustakin. Suuremman kaupungin baarissa väki vaihtuu tiheään, joten uusia tuttavuuksia kohtaa jatkuvalla syötöllä. Tämän lisäksi voit matkustaa toisten kaupunkien hermokeskuksiin ja operoida yhtä tehokkaasti, kuin tutuilla mestoillakin. Mikä parasta varsinaisten harrastusten parissa voi ottaa rennosti. Itselleni oli paljon kivuttomampi ratkaisu jättää aloitteet baariin ja ottaa rennosti loppuelämässä.
Nykyään kun pyörin yliopistolla niin elämä on huomattavan erinäköistä. Jos noissa maisemissa viettäisi aikaa 15 vuotta nuorempana sinkkuna niin tuskinpa tartteis baarissa paljoa notkua. :D
 

Invisus

Kolmen kolon kuningas
Liittynyt
26.5.2005
Viestejä
7 187
Ikä
37
Ääh, ei suomalainen mies tänä päivänä saa naisseuraa ainakaan yökerhosta, jos ei oo isoa kullia, paksua lompsaa ja ruuneperin puhelahjoja. Eikä siltikään ole varmaa.
Ihan mielenkiinnosta, kuinka monen miehen on pitänyt selvittää yökerhossa saalistavalle naaraalle kullin pituus ennen saatille pääsyä?

Omalla kohdalla se on yleensä ollut yllätyssektori.
Baarissa tapahtunutta: "Hei, mulla on kakskyt senttinen housuissa." Ja heitin taskusta 20c kolikon pöydälle.

Tiedän, ihan vitun paska one-liner, mutta kyllä se nauratti.
 
Liittynyt
21.7.2004
Viestejä
15 803
Baarissa tapahtunutta: "Hei, mulla on kakskyt senttinen housuissa." Ja heitin taskusta 20c kolikon pöydälle.

Tiedän, ihan vitun paska one-liner, mutta kyllä se nauratti.
Tuo on hyvä, tuota pitää kokeilla joskus :D

Ajattelin itse kokeilla jotain taikatemppuaa joku kerta. Vaikkapa sitä, että vedän kolikon naisen korvan takaa. Mitä mieltä naiset on, toimisiko tuollainen jään rikkomiseen?
 
Liittynyt
14.3.2015
Viestejä
290

Ihmettelijä

Banned
Liittynyt
16.5.2005
Viestejä
183
Ikä
39
Sitten viime lukemisen on mielenkiintoisia viestejä sekä opettavaisia kokemuksia elävästä elämästä ketjuun tullut. Taidan ajan rajallisuuden takia siirtyä ketjussa taka-alalle ja palata joskus myöhemmin lukemaan mitä on tullut kirjoitettua ja millaisena keskustelu on jatkunut. Uskon, jotta nämä neuvot riittävät ja jatkan uusin sekä vanhoin kujein tyttöystävän etsimistä. Helpointahan varmasti uusiin ihmisiin tutustuminen on sosiaalisen kaveripiirin kautta. Tämä ottaa vain oman aikansa nyt uuteen kaupunkiin muuton jälkeen tai haettava uusia töitä muualta.

Baareilu näyttää herättävän paljon erilaisia mielipiteitä puolesta ja vastaan. Lisäksi baareilun tarkoituksesta on tullut monenlaisia päätelmiä. Lätkävaimolle vielä vastaan, vaikka jo nimimerkkistä on pääteltävissä, ettei viestiä/kirjoittajaa kannata vakavissaan ottaa. Lisäksi vielä omaa näkemystä asioista:

Oma teksti on varmasti enemmän ja vähemmän epäselvää luettavaa. Olen kirjoittanut tekstin suoraan siten millaisia tuntemuksia asioista on herännyt. En ole kaunistellut tai muokannut tekstiä, vaan kirjoittanut ikäviltä sekä omasta mielestä vääriltä tuntuvilta asioista avoimesti. Nämä ovat sellaisia asioita joita ei moni välttämättä julkisesti uskalla puhua ja tavallaan on helpottavaa avata anonyymisti itseään. Kirjoituksista tuskimpa välittyy minkälainen ihminen täällä kirjoittelee todellisuudessa. Tekstejä on myös lyhennetty, etteivät venysi liian pitkiksi ja avoimiksi. Lisäksi on varmasti vaikeaa asettua toisen rooliin, jos ei ole samanlaisia kokemuksia tai taustaa. Ei ole ollut samanlaisissa tilanteissa mitä toinen on ollut.

On kohtuutonta väittää toista itsekkääksi. Olen vain toivonut hyvien käytöstapojen ymmärtämistä naisilta. Esim. tuossa juoman vahtimis tapauksessa yksi kiitos sana olisi ollut ok. Hyvin pienillä ja helpoilla sanoilla sanoilla saa toisellekin hyvän mielen vaikka torjut toisen lähestymisen tai et halua jutella. Jos kerta baariin julkiselle paikalle on tullut, niin ei voi olla niin vaikeaa tai vakavaa kohdata se asia, jotta joku mies voi olla kiinnostunut ja tulla juttelemaan. Sen voi ottaa myös positiivisena asiana, vaikka haluaa vain olla kavereidensa kesken. Asperg kortin esiin vetäminen tai tälläiseksi leimaaminen on epäasiallista. En ole tälläinen ihminen ja muilla elämän osa-alueilla olen hyvin pärjännyt. Mieskaveripiiri on sellainen, ettei siellä ilman aihetta puhuta negatiiviseen sävyyn toisista, vaan ymmärretään kaikkia ihmisiä. Tämän takia tuo kylmyys nais-maailmassa (pääasiassa yökerhoissa) on tullut yllätyksenä. Ei ole myöskään tarkoitus ryhtyä huumorilla heitetyksi baariammuskelijaksi. Maailmassa on jo muutenkin tarpeeksi pahoja asioita, jotta parempi pyrkiä ajattelamaan enimmäkseen hyviä. Toki alan pikku hiljaa myös ymmärtää miksi näitä baariammuskeluita on ollut.

Teempä vielä loppuun miehen analyysin miten yökerhot tulisi toteuttaa sekä miten yksikseen liikkuvakin viihtyisi paremmin sekä miten kaikki olisi yksinkertaisempaa ja loogisempaa:

- Jaettaisiin narikassa jokaiselle kävijälle värilliset rannekkeet, joissa värin perusteella lukisi haluaako tutustua uusiin ihmisiin vai olla tavoittamattomissa.

- Lisättäisiin valaistusta sekä näköesteitä pois. Näin näkisi paremmin katsekontaktit sekä silmäpelin. Myös ilmeet näkisi helpommin ja kävijöiden ulkonäön. Toisilleen sopivan näköiset ihmiset erottaisivat näin paremmin toisensa.

- Laskettaisiin äänitasoa sille tasolle millä kaikkien on helppo puhua. Näin ei tarvitsisi puhua kovalla äänellä ja puuheen kuulisi selkeämmin. Lisäksi kova melu on todellinen riski kuulolle (fakta).

- Lisättäisiin yökerhoihin bajatsoja, flippereitä, pelejä ja lehtiä. Näin voisi hetkittäin puhumisen ja kiertelyn lomassa rauhoittua ja hakea rentoa fiilistä mikäli tarve.

- Sijoitettaisiin istumapaikat järkevämmin ja lisättäisiin istumapaikkoja avoimemmin.

- Vaihdettaisiin musiikki kävijöiden toivomusten mukaiseksi. Näin jokaiselle tulisi illan aikana musiikkia, josta pitää.

- Kaikki kirjoittamattomat ja esille tulleet baaripelailu säännöt unohdettaisiin. Esim. töykeää, yli-itsevarmaa, vaikeasti tavoiteltavaa tai usemman ihmisen jututtamisen ei-suotavuus. Itse ajattelen usemamman ihmisen tai pöydässä jututtamisen käymisen seuraavasti. Jos joku nainen käy useammissa pöydissä jutulla ja tulee tämän jälkeen puhumaan. En pidä tätä negatiivisena asiana. Aina on eri vaihtoehtoja käytökselle esim.

- Naisella on useita kavereita ympäri baaria

- Nainen etsii itselleen sopivaa juttukaveria, on yksin liikkeellä ja haluaa tutustua uusiin ihmisiin. Tämä on hyvä asia koska henkilö näyttää aktiiviselta, puheliaalta sekä rohkealta.

- Hänellä on joku syy olla tullut juttelemaan. Haluaa jutella yleisesti niitä näitä tai on kiinnostunut minusta.

- Tervehditään ystävällisesti. Puhumisen ja ulkonäön yhteisvaikutelman perusteella jatketaan keskustelua x määrä aikaa. Niin kauan kuin molemmille sopii. Ei mitään tiettyä aikaan rajattua kirjoittamatonta pelailusääntöä. Puhutaan kiertelemättä. Lopetetaan ystävällisesti keskustelu puhumalla mikäli lähestyjä ei miellytä. Ollaan iloisia, että joku on lähestynyt ja ajatellaan lähestyjää rohkeana.

- Mikäli lähestyminen on epäasiallista tai kourivaa sanotaan tästä suoraan ja ilmoitetaan järjästysmiehelle. Näin lähestyjä ehkä ymmärtää tekevänsä väärin. Tästä ei ole kuitenkaan syytä ajatella kaikkien muiden lähestyjien käyttäytyvän samalla tavoin.

- Yksin oleminen ei ole väärin, koska en tiedä kuinka laajasti hänellä on kavereita baarin ulkopuolella, millainen elämä on normaalisti, miksi hän on täällä yksin tai onko hän mukava/sopiva baarissa/baarin ulkopuolella.

Erilaisiakin näkemyksia saa olla ja siksi niitäkin olen kysellyt, että pystyy ymmärtämään tositenkin mielipiteitä. Myös perustelut avartavat näkemyksiä. Hyviä perusteluja monista asioista on keskustelkuihin tullutkin. Joku voi pitää toista asiaa mukavana ja joku masokismina.
 
Ylös