MMA-Huumori

Liittynyt
8.3.2009
Viestejä
279
Texts From Last Fight: UFC 162

A private group text message transpired during UFC 162 last Saturday night between Jon Jones, Dana White, Chael Sonnen, Dan Henderson, Ariel Helwani, Nick Diaz, Greg Jackson, Michael Bisping, Ronda Rousey, The Korean Zombie, Bryan Caraway, Miesha Tate, Josh Rosenthal, GSP, Wanderlei Silva, Steven Seagal, Vitor Belfort, Cecil Peoples, Ben Askren and Roy Nelson.

:D
 
Liittynyt
6.2.2012
Viestejä
1 227
Uutisessa sanotaan: "FOXSports.com has obtained the transcript from combat-comedian Adam Hunter of MMA Roasted. Warning: the screenshots below contain strong language and extremely poor taste. " Ei siis tietenkään ole oikeita, vaan hjumooria :D

Mutta ai että nuo olivat vaan niin hauskoja! Olisi hyvin voinut uskoakin kyseisten ottelijoiden olevan tuolla kirjoittelemassa juttujen perusteella, vaikka osa vähän ampuikin yli. Olisin voinut lukea keskustelua vielä vaikka kuinka paljon pidemmälle.
 
Liittynyt
21.1.2003
Viestejä
2 527
mitä vitua onko noi oikeita? :D

edit.
Ei ilmeisesti (viestit luettu melkein loppuun)
Päätellen jo siitä etä osallistujina Josh Rosenthal ja Cecil Peoples, luultavasti ei. :D

Hyvää läppää kyllä. "Filipino Wrecking Machine" -- lempinimi sopii kaikkiin filippiiniläisiin autokuskeihin. :lol2:
 
Liittynyt
3.11.2012
Viestejä
140
Linkin ispiroimana kävin taas tsekkii Simolan fb-sivun ja nauroin katketakseni. Mä diggaan tätä jätkää ihan vitusti. Jos lohjalainen lurkkaa pakkotoistoa niin nostan todellakin hattua että jollain on pokkaa tuoda tätä säpinää Suomeenkin. Tosta painoerojutusta huolimatta jäbä väittää fb:ssä bulkanneensa sataan kiloon ja olevansa siellä kympin rasvoilla.

Ja tää "Mitä yhteistä on ampiaisilla ja Amirkhaneilla? Härnää yhtä niin saat koko suvun kimppuusi"
 
Liittynyt
10.10.2012
Viestejä
19
Joo, siis toi Simolahan on fiksumpi kuin antaa olettaa käyttää hyväkseen ns. "Tony Halme-efektiä" Eli suurilla puheilla ison yleisön tietoiuteen, Halmekin tuli ihan pystymetsästä, myi itsensä nyrkkeilijäksi ja veti hallit täyteen. Tosta paskan jauhamisesta on hyötyy kyl kummallekin ukolle.
 
Liittynyt
22.3.2010
Viestejä
1 327
Mua huvittaa miten herkkänahkaiseksi Amirkhani on osoittautunut. Olen ollut miehen showmeiningin kannattaja, mutta sitten kun joku tuntematon aloittelija heittää hänen suuntaansa vähän kieli poskella läpyskää, niin heti provosoidutaan koko suvun voimin. Ei siinä mitään, kyllähän toi on kaikin puolin hauska kohtaaminen, ja Makun pitäisi helpohkosti jyrätä Simola painoerosta huolimatta. Mutta jos sitä on oikeasti ärsyttänyt Simolan jutut, niin paras tapahan on jättää kaveri täysin huomiotta. Näinhän teki Packalen, jolle haaste alunperin oli. Maku sitten tarttui siihen "Amirkhann pystyleiri" läppään ja lumipallo lähti pyörimään.
 
Liittynyt
10.10.2012
Viestejä
19
Mun mielestä Mackwan on toiminutkin näin, eli jättänyt asian omaan arvoon. Alussa dissas yms. mut tollasten netti-ilmiöiden vatvominen on kyl perseest, et ihan fiksu päätös keskittyy treenaamiseen yms. Ja Arabit ottaa loukkaukset pikkasen eri tavalla. suututat yhden niin suututat kaikki.
 
Liittynyt
3.11.2012
Viestejä
140
suututat yhden niin suututat kaikki.
Yks juttu sinänsä josta voitaisiin ottaa täällä pohjoisessakin mallia. Paitsi nyt tietysti tässä tapauksessa urheiluun kuuluvasta trashtalkista puhuttaessa, joka pitäisi ammattilaisten osata sivuuttaa ja ymmärtää osaksi peliä. Itteänikin kyllä yllättää miten kova kolaus joku amatööriottelijan sivulauseessa heittämä läppä oli Makun egolle. Kun tollasta herkkänahkaisuutta osoittaa, niin Simola on osoittautunut just sellaiseksi tyypiksi joka osaa lypsää tilaisuudesta kaiken irti.
 
Ylös