- Liittynyt
- 25.8.2006
- Viestejä
- 35
Olin joskus Subwayssa töissä, ja ainakin siellä kanapatonkien kanasuikaleet ja fileet tulivat valmiiksi kypsennettyinä pakasteina. Siellä ei siis tehty muuta kuin jaettiin ne sopivan kokoisiksi annoksiksi, ja sitten mikron kautta patonkiin/salaattiin. Olettaisin näin olevan myös esim Mäkin Caesar grilled-salaatin lihan ja Picnicin ja vastaavien firmojen kohdalla.
Kysymys kuuluu, mistä tässä muodossa olevaa lihaa saa kotikäyttöön? Ei siis mitään friteerattua nugget-paskaa, vaan aitoa, suhteellisen vähärasvaista kananlihaa, joka olisi sulatuksen (ja halutessaan lämmityksen) jälkeen valmista syötäväksi? Olisi ihanteellinen naposteltava välipalaksi vaikka vihanneksien kanssa. Katsoin äsken Prismasta, eikä osunut ainakaan silmiin mitään sopivaa. Tähän mennessä olen joutunut tulemaan toimeen tuoretiskien kanankoivilla, jotka ovat tuhat kertaa hitaampia kun joutuu kuorimaan itse ja selviämään luista yms. Hakemassani mallissa ei siis olisi luita eikä nahkaakaan, vaan se tulisi valmiina suikaleina/fileinä tms.
Vinkkejä, anyone?
Kysymys kuuluu, mistä tässä muodossa olevaa lihaa saa kotikäyttöön? Ei siis mitään friteerattua nugget-paskaa, vaan aitoa, suhteellisen vähärasvaista kananlihaa, joka olisi sulatuksen (ja halutessaan lämmityksen) jälkeen valmista syötäväksi? Olisi ihanteellinen naposteltava välipalaksi vaikka vihanneksien kanssa. Katsoin äsken Prismasta, eikä osunut ainakaan silmiin mitään sopivaa. Tähän mennessä olen joutunut tulemaan toimeen tuoretiskien kanankoivilla, jotka ovat tuhat kertaa hitaampia kun joutuu kuorimaan itse ja selviämään luista yms. Hakemassani mallissa ei siis olisi luita eikä nahkaakaan, vaan se tulisi valmiina suikaleina/fileinä tms.
Vinkkejä, anyone?

