Miks ei punaista lihaa!?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Puff80
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo, taisi Chris Rock sanoa jossakin stand-up showssa, että ei se punainen liha sinua tapa; vihreä liha on se joka tappaa! Eli syö vain punaista lihaa... tai no, paista tai grillaa se ensin ruskeaksi. :p
 
Jotkut mua viisaammat (tai tyhmemmät) sanovat sen olevan "hirvee stressi" elimistölle, siis sen sulattaminen. Itte en tuohon oikeen usko, kokeilin joskus olla syömättä punasta lihaa. Korvasin sen kanalla, kanalla yms., mutta en huomannut MITÄÄN eroa, ja niinpä aloin taas syödä bolognese kastikkeita, jauhelihapihvejä ja härän sisäfilettä. Enkä oo koskaan jaksanu ettiä mitään tieteellisä artikkeleita, jotka koskis tota asiaa, koska oma kokemus kumois ne kuitenkin, sano ne sitten juuta tai jaata. Näin mulla...
 
Taitaa olla kaiken lihan (ja kaiken muun missä on proteiinia) sulattaminen hirveä stressi elimistölle... rehuja naamaan siis :D
 
Yks "laihduttaja" vaan kyseli multa enkä oikeen osannut vastata.. Heitin sil jotain et "on vaan rasvasempaa", kuin kana..
 
On varmaan ihan eri asia sulattaa pari jauhelihan murusta makaronilaatikossa kuin 300 gramman sisäfilepihvi. Eli ei se laatu vaan se määrä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom