BB Mika Nyyssölä IN DA HOUSE!!! kuvia!

Mike

Sir Marmalot
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
83 775
Kaupunki
Helsinki
Haastattelu: Mika Nyyssölä 31.5.2005

Käyttäjien esittämiä kysymyksiä:

Mika Nyyssölä - SM II 2003 -70kg, PM I 2005 -70kg


1. Mistä sait kehonrakennuskärpäsen pureman?

- Sain pureman jo varmaan siinä vaiheessa, kun ensimmäisen kerran näin kuvan jossain kuponkiuutisissa, jossa myytiin jotain Wrangen "voimavaijeria". Siinä oli kaveri kauhealla hauiksella ja kuvatekstinä: P.A.K.O.T.T.A.A lihaksesi kasvamaan! Taisin olla 10-vuotias ja se jotenkin kolahti. Siinä oli jotain ihmeellistä, kun joillain, niin harvoilla, oli lihaksia. Myöhemmin sitten noin 14-vuotiaana aloitin kotona käsipainoilla ja punnertelemalla, kunnes uskalsin mennä vuoden kotitreenauksen jälkeen salille. Sillä tiellä ollaan jo vuodesta -91!! Itse kehonrakennukseen minut tutustutti Aki Mähönen reilut pari vuotta sitten. Ennen sitä kehonrakennus oli ollut minulle lähinnä mystisenä haaveena tuolla taustalla, sillä lajiin on hyvin vaikea tulla mukaan ellei ole ketään henkilöä, jolla olisi ensikäden tietoutta mitä tehdä.
Ajatelkaapa etten ollut koskaan nähnytkehonrakennus kisoja ennen kuin itse olin lavalla kilpailemassa!

2. Mitä tekisit toisin, jos olisi mahdollista aloittaa salihommat uudestaan ihan pohjilta?

- Hyvä kysymys! Ajatelkaapa sellaista, että 15-vuotias menee täysin tietämättömänä punttisalille ja alkaa vain nostelemaan painoja ilman, että kukaan vaivautuisi neuvomaan miten tehdä ne oikein. Siinä loukkaa hyvin helposti itsensä puhumattakaan optimaalisesta lihaksen kehityksestä. Itselleni kävi vähän sillä tavalla. Kaiken sai oppia kantapään kautta ja toisia seuraamalla.
Uskoisin, että ensimmäiset kuusi vuotta meni vähän niinkuin kankkulan kaivoon, kun ei ollut juurikaan selkeyttä mitä tehdä.
Toisin tekisin siis kuin silloin. Treenaisin todennäköisesti juuri nykyisellä tavallani eli puhtaita liikkeitä tekemällä ja tuijottamatta painojen määrään. On aivan turha tehdä ykkösiä ranskalaisessa punnerruksessa, sillä vain loukkaa itsensä ja se jos mikä on tuhoisaa lajin harrastuksen kannalta.
Puhumattakaan ruoan tärkeydestä! Vasta dieetillä tajusin kuinka tärkeää on syödä, syödä ja syödä. Tasaisesti 5-7 ateriaa päivässä. Puhdasta ruokaa.

3. Mitä mieltä olet kehonrakennuksen tilasta tällä hetkellä maailman huipputasolla, eli onko laji menossa sinun mielestä överiksi vai onko suuntaus oikea?

- Vaikea sanoa. Tuntuu siltä, että nykypäivänä mikään ei enää riitä. Ikinä ei ole tarpeeksi iso. Äijät on hurjan näköisiä ja kokoisia. Varmaan livenä vielä isompia kuin kuvissa.
Olisihan se hienoa jos joku pienempi ja kireämpi kaveri pieksisi isomman jössikän, mutta eipä taida tapahtua nykypäivänä.
Itse olen vähän kahden vaiheilla. Toisaalta pidän siitä että äijät on niin freakazoidin näköisiä kuin mahdollista. Mitä friikimpi sen enemmän se kohauttaa yleisöä. Mutta toisaalta ne kaverit ei sitten olekaan niin änkyrä kireitä kuin ovat isoja. Siinä vähän kärsii koko lajin yksi tärkeistä ominaisuuksista eli mahdollisimman tiukkana oleminen.

4. Kuka omaa mielestäsi täydellisimmän fysiikan kehonrakennuksen historiassa?

- Huh huh. Mahdotonta nostaa ketään ylitse muiden. Jos kriittisesti katselee (johon ei meikäläisellä olisi kylläkään varaa) niin jokaisella kaverilla on aina joku heikkoutensa. Ronniella on pohkeet ja vatsat, Priestillä on pitkä selkä ja lyhyet jalat, Ruhl on ruma ( ei millään pahalla, mutta sekin kyllä vaikuttaa tuomareihin), Arskalla oli "hoikahkot" jalat, Nasserilla selkä ei levinnyt tarpeeksi. Ehkä vähiten heikkouksia oli "Flex" Wheelerillä eli olisiko Flex sitten yksi mahtavimmista? Mene ja tiedä?

5. Mitä luonteenpiirteitä tai ominaisuuksia pidät tärkeimpinä kilpakehonrakennusta harrastavalla?

- Kyllä se on ehdottomasti nöyryys. Ylpeilyt saa jäädä kotiin. Dieetillä se on varmaankin luonteen lujuus jaksaa tahkoa sitä aerobista ja olla sortumatta houkutuksiin.

6. Anna jokin pilkun viilaus vinkki rasvapoltoon, mitä itse käytit.

- Eipä siihen ole mitään salaisuutta. Itse hilasin perseeni klo 3:45 ylös ja puolentoista tunnin lenkille joka aamu. Sitten seitsemäksi töihin. Neljältä salille jonka jälkeen puolen tunnin krossari niin, että hiki lensi. Kotiin syömään ja jos urheiluruutu näkyi telkkarissa oli jo yli nukkumaanmenoajan. Siinä sulle rasvan polttoa.

7. Kiinnostaako tulevaisuudessa kilpaileminen samassa painoluokassa, vai kenties korkeammissa luokissa, eli onko tavoitteenasi viellä lisätä kehosi lihasmassaa, vai viimeistellä/ylläpitää nykyistä kuntoasi?

- Nyt seuraava tavoite olisi MM-kisat Shanghaissa alle -65kgssa. Tulevaisuudessa olis haaveena kisata -80kg sarjassa, mutta katsotaan nyt yksi kisa kerrallaan.

8. Millä tavoin harjoittelit poseeraamista ja vapaaohjelmaasi?

- Peilin edessä lähinnä. Musta tuntuu, että ne jotka aina jonkun heijastuksen sattuessa peilaa itseään ja heittää jonkun posen, osaavat sitten luontevasti myös lavalla poseerata. Sen joko osaa tai ei osaa. Vaikea laji ja harjoitus tekee mestarin. Mitä useammat kisat on takana sitä luontevammin se lavasäteily ja poseeraus onnistuu.
Vapariin kannattaa satsata, sillä sehän on oikeastaan ainoa hetki lavalla, jossa päsee esittämään itseään juuri niinkuin haluaa. Kannattaa siis aloittaa jo dieetin alussa, koska loppua kohden ei paukut enää riitä kehittelemään mitään fiksua.

9. Miten motivoit itseäsi treenistä ja dieetistä toiseen?

- Ehkä se motivaatio kumpuaa siitä, kun muistelee kuinka siistin näköistä se oli olla kisakunnossa vatsapalat näkyvissä ja kireänä. Tietenkin se lavalla olo on niin ainutlaatuista puhumattakaan takahuoneessa olevasta tunnelmasta. Se fiilis, että on jotain enemmän kuin tavalliset ohikulkijat on jotenkin kiehtovaa.

10. Mitä haluaisit sanoa aloitteleville treenaajille?

- Maltti on valttia. Mitään ei saavuta yhdessä yössä. Lihakset kasvaa kun ne kasvaa ja nyt puhutaan vuosista. Ei kannata lähteä repimään salille ja treenaamaan kolmea tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa. Puhdas ruokavalio ja tasaisesti jaetut lepopäivät ovat eetvartti lihaksille. Intensiiviset treenit sopivalla vastuksella on paljon tehokkaampaa kuin yli-isoilla painoilla treenaaminen. Tiedän sen koska juuri itse olen syyllistynyt moiseen. Kehitystä alkoi tapahtua vasta, kun aloin tehdä liikkeet puhtaasti, pienemmillä painoilla.

Kiitos kysymyksistä. Oli antoisaa vastailla niihin. Toivottavasti jaksoitte lukea.
Hyvää kesän jatkoa kaikille! - Mika


......................................................................................
Kuvat otettu Mayor´s gymillä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

mxm

Liittynyt
7.12.2003
Viestejä
6 687
Hyvä haastattelu ja hyvältä näyttää myös kuvat!
Mites pitkä Mika muuten on kun meinaa alle 65kg:n sarjaan mennä?
 
Liittynyt
22.3.2005
Viestejä
56
mxm sanoi:
Hyvä haastattelu ja hyvältä näyttää myös kuvat!
Mites pitkä Mika muuten on kun meinaa alle 65kg:n sarjaan mennä?
Pohjoismaiden mestarimme on 165 cm pitkä. :worship:
 

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
Hyvä haastatelu ja vaikuttava kaveri lavalla! Yksi harvoista, kenen poseeraus saa niskakarvat pystyyn!
 
Liittynyt
22.3.2005
Viestejä
56
Annie Stark sanoi:
Nyyssölästä muuten juttu uusimmassa Ruotsin Bodyssa :) :thumbs: Uus numero taitaa ilmestyä 25.8 eli pikapikaa ehtii ostaa vielä tän nyt markkinoilla olevan lehden. :)
Nyt on sitten Suomen body-lehdessäkin haastattelu "Shanghai Joesta" upeiden kuvien kera :worship:
 

Hummerivirta

Pakkiksen Tolstoi
Liittynyt
10.8.2005
Viestejä
3 082
Ikä
32
Nyyssölä on kyllä yks mun esikuvista :rock:
Varsinkin tuo ojentaja on tehnyt minuun vaikutuksen ja muutenkin kroppa erittäin timmissä kunnossa noissa body lehden kuvissa :worship:
 

Mike

Sir Marmalot
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
83 775
Kaupunki
Helsinki
Mika "Hippo" Nyyssölä vol. 2

Nordic Champ kaimani Mika Nyyssölä kävi tiistaina uuden Pakkisliikkeen koeajamassa ja taas riitti hauskaa muutama tunti. Aika menee miehen kanssa aina niin leppoisasti kun spekuloidaan asioita huumori huulessa. Nauraa saa aina litratolkulla. Nyt kuitenkin avautui uusi juttu Inkkarista. Miehellä on omituinen fiksaatio virtahepoihin, kyllä vain, niihin läskeihin sympaattisiin palleroihin. Mies on ihan oikeasti tutkaillut niiden elämää kirjallisuuden ja dokkareiden parissa tai sitten vedätti mua ihan kympillä. Kertoi ihan hämäriä juttuja miten virtaheposet hämmentyy sateen jälkeen kun jokapuolella on lätäköitä, eivät tiedä mihin mennä kylpemään. Elikot ovat kuulemma sateen jälkeen varsin agressiivisia ja voivat käydä päälle. Tuntuu ihan vedätykseltä, mutta tosissaan se sitä juttua näytti vetävän. No hauskaa riitti ja kisasuunnitelmia virittelevä kävelevä linssilude toki heitti muutaman posenkin kun vähän vinkkasin että mullois vehkeet mukana tuolla takahuoneessa.

On se lahjakas, perkeles! 
Liittynyt
22.3.2005
Viestejä
56
Mike: sen lisäksi että olet loistava valokuvaaja niin olet myös mainio kirjoittaja. Kiitos päivän lähkähdyttävimmistä nauruista ;-)
 
Liittynyt
5.2.2003
Viestejä
3 198
Ikä
35
Voi hemmetti kun meitsi fanittaa ihan kympillä Nyyssölän fysiikkaa. :rock:
 

Halo

Moderaattori
Mode
Liittynyt
26.7.2005
Viestejä
1 907
Ikä
34
Kertoi ihan hämäriä juttuja miten virtaheposet hämmentyy sateen jälkeen kun jokapuolella on lätäköitä, eivät tiedä mihin mennä kylpemään. Elikot ovat kuulemma sateen jälkeen varsin agressiivisia ja voivat käydä päälle.
Haha, repesin ihan huolella :D Komea on fysiikka, päässä oleva pakkispipo kruunaa tietysti kaiken :)
 
Liittynyt
19.10.2004
Viestejä
13 208
Ikä
33
:offtopic: Olin kuolaamassa vieressä, kun kuvia otettiin. Otin omalla kännykälläki yhen kuvan :rock: :offtopic:
 
Liittynyt
14.10.2003
Viestejä
1 024
Ikä
40
Weak sanoi:
:offtopic: Olin kuolaamassa vieressä, kun kuvia otettiin. Otin omalla kännykälläki yhen kuvan :rock: :offtopic:
:offtopic: Meikä repee aina kun nään nuo kalsarit!:hyper: Siis tuon Weakin...

Komee on kroppa kaverilla:rock:
 

Bisley

SNIKT!
VIP
Liittynyt
8.8.2005
Viestejä
6 729
Ikä
33
Kyl täytyy sanoa, että kamera on raa'an rehellinen!

Kropan täytyy olla vaan niin äärimmäisen rasvaton, jotta sitä näyttäisi oikeesti hyvältä kuvissa.

Tossa kuvassa on painoa 76.7kg ja rasvat sellaisen digitaalisen härvelin mukaan 8,2%. Toisin sanoen läski! :down: Vai onko joku toista miltä?
 

Bisley

SNIKT!
VIP
Liittynyt
8.8.2005
Viestejä
6 729
Ikä
33
Mike!

Tohon kuvaan "tuplat edestä" olis hyvä heittää vertailun vuoksi se viime kevään kuva, jonka otit pukkarissa Meijerillä. Näkis hyvin mitä tarkoitan, kun sanon että LÄSKI!

Löytyykö arkistoista kyseistä kuvaa?
 

MTM1977

WTF
Mode
Liittynyt
15.9.2004
Viestejä
11 559
Bisley sanoi:
Toisin sanoen läski! :down: Vai onko joku toista miltä?
On.

Läski on kyllä aavistuksen väärä sana kuvaamaan tuota kuntoa :lol2:
 

Bisley

SNIKT!
VIP
Liittynyt
8.8.2005
Viestejä
6 729
Ikä
33
training_day sanoi:
Läski on kyllä aavistuksen väärä sana kuvaamaan tuota kuntoa :lol2:
Ei ole. Olen brutaalin rehellinen ja jos Mike saa sen toisen kuvan vertailun vuoksi näkyviin niin olet sinäkin samaa mieltä.
 
Ylös