Mielenkiintoista tietoa EU:n /EEC:n vastustajista

Liittynyt
30.12.2009
Viestejä
2 590
Näyttää olevan jopa entinen EU-komissaari Liikanenkin ollut vastustamassa EU:n edeltäjää, kuten Tuomioja ja tietty Halonenkin.

Julkisesti aika vähän keskusteltu aihe

Ilmoituksen teksti vastusti sopimusta Euroopan yhteisön kanssa ja vaati, että Neuvostoliiton ja SEV-järjestön kanssa lisättäisiin yhteistyötä ja kauppaa

Näin se takki kääntyy, kun ei enää tarvitse itään kumartaa. Nää vanhat kommarit/puolikommarit voisi sikäli ottaa tekemisistään tilille, että he ovat nykyään johtavissa viroissa.

Voiko heihin jatkossakaan luottaa, kun takki näyttää kääntyvän aina ajan hengen muuttuessa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/EEC-vetoomus
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No tuleeko se nyt oikeasti kenellekään yllätyksenä ettei demareihin voi luottaa.

Mutta nyt ihan tosissaan, ei tästä ole tosiaan paljoa julkisuudessa keskusteltu, enkä nää kyllä rehellisesti mitään syytäkään siihen. Eihän tuolla nyt oikeasti ole mitään väliä. Kuka jaksaa kaivella jotain 40 vuotta vanhoja juttuja. Tuohon aikaan maailma nyt sattui olemaan vähän erilainen ja kyllä se vaan oli Suomelle tärkeä pitää hyvät suhteet NL:n suuntaan. Eiköhän nuokin ole vain tehneet tuon koska ovat ajatelleet sen olevan Suomen parhaaksi. Kyllä jokainen poliitikko saa, ja pitääkin muuttaa mielipidettään vallitsevan tilanteen mukaan. Olisihan se tietty paljon kivempaa kun jokainen löisi lukkoon omat mielipiteensä 18 vuotiaana ja seuraisi niitä koko lopunelämäänsä olosuhteista tai muutoksista riippumatta, vai mitä?
 
oletko oikeasti tuota mieltä, ettei vallassaolevien poliitikkojen tekemisiä kannata tutkia, vaikka se onkin vähän pidemmän ajan takaa?

ja toiseksi, mitä haittaa siitä on?

EEC-vetoomus on oikeastaan vain yksi esimerkki siitä, miten rähmällään jotkut (HUOM! eivät kaikki) poliitikot itäänpäin tuolloin olivat!

Oletko varma, että he tosiaan halusivat suomen parasta tuollaisilla asioilla? Olen varma, että heidän päämääränään oli tuoda suomeen sosialistinen yhteiskuntajärjestys, pikku hiljaa hivuuttamalla.

Sosialistin ja kommunistin erohan on siinä, että molemmat kannattavat sosialismia; jopa sosialistista diktatuuria.. Sosialisti pyrkii tavoitteeseensa rauhanomaisin keinoin, kommunisti hyväksyy myös väkivallan.

Kun sanot että "...Kuka jaksaa kaivella jotain 40 vuotta vanhoja juttuja. Tuohon aikaan maailma nyt sattui olemaan vähän erilainen ja kyllä se vaan oli Suomelle tärkeä pitää hyvät suhteet NL:n suuntaan. Eiköhän nuokin ole vain tehneet tuon koska ovat ajatelleet sen olevan Suomen parhaaksi... " niin pitäisikö mielestäsi myös vaikkapa 2.maailmansodassa suomen tukeutuminen saksaan (joka oli lopulta se vaihtoehto joka säilytti meillä itsenäisyyden) poistaa keskustelunaiheista, koska kuka niitä enää 70 vuotta vanhoja asioita jaksaa kaivella... entäs vapaussota lähes 100 vuotta sitten.

Lähihistoriamme on kokonaan tutkimaton saareke. Olisi hyvä kansalaisten, jotka eivät tätä aikaa muista, tietää millaisissa vaaran vuosissa halostuomiojien vuoksi silloin olimme. Kannattaa lukea vaikkapa "Lumedemokratia" -kirja.

Mielipiteen muutos on eri asia kuin kokonainen takinkääntäminen!
 
oletko oikeasti tuota mieltä, ettei vallassaolevien poliitikkojen tekemisiä kannata tutkia, vaikka se onkin vähän pidemmän ajan takaa? ja toiseksi, mitä haittaa siitä on?
Hyvä on tutkia ja pitääkin. En vain näe tässä nimenomaisessa tapauksessa mitään niin järkyttävää.

EEC-vetoomus on oikeastaan vain yksi esimerkki siitä, miten rähmällään jotkut (HUOM! eivät kaikki) poliitikot itäänpäin tuolloin olivat! Oletko varma, että he tosiaan halusivat suomen parasta tuollaisilla asioilla? Olen varma, että heidän päämääränään oli tuoda suomeen sosialistinen yhteiskuntajärjestys, pikku hiljaa hivuuttamalla.
Sosialistin ja kommunistin erohan on siinä, että molemmat kannattavat sosialismia; jopa sosialistista diktatuuria.. Sosialisti pyrkii tavoitteeseensa rauhanomaisin keinoin, kommunisti hyväksyy myös väkivallan.
Sanon vaan ,että jos he ovat uskoneet tuohon aikaan, että kommunismi/sosialismi on paras mahdollinen politiikka, johon jokaisen maan pitäisi pyrkiä. Tällöin he ovat omasta mielestään ajaneet asiaa, joka veisi Suomen tämän politiikan suuntaan. Eli kohti parempaa. Ottamatta kantaa siihen oliko mielipide oikea vai väärä (tässä tapauksessa väärä)

niin pitäisikö mielestäsi myös vaikkapa 2.maailmansodassa suomen tukeutuminen saksaan (joka oli lopulta se vaihtoehto joka säilytti meillä itsenäisyyden) poistaa keskustelunaiheista, koska kuka niitä enää 70 vuotta vanhoja asioita jaksaa kaivella... entäs vapaussota lähes 100 vuotta sitten.
Ei tietenkään. Historian tunteminen on yksi ihmisen tärkeimmistä asioista. "If you want to understand today, you have to search yesterday."
Kyllähän tämä oli hyvä fakta tietää esim. noiden mainitsemiesi henkilöiden historiasta. Kritisoin vain sitä ettei mielestäsi mielipidettä saa vaihtaa missään vaiheessa, ja jos joskus olet ollut EU/ECC:tä vastaan, et saisi enää missään vaiheessa elämääsi olla sen puolella.
Olisi hyvä kansalaisten, jotka eivät tätä aikaa muista, tietää millaisissa vaaran vuosissa halostuomiojien vuoksi silloin olimme.
En ole itsekään tähän aikaan vielä elänyt, mutta olen tosiaan tyytyväinen ettei demarit ole pystyneet viemään
Suomea enempää päin vittua. Kovasti sitä ovat tuolloin yrittäneet, ja yrittävät edelleen. Keinot ovat vain hieman eri.
Mielipiteen muutos on eri asia kuin kokonainen takinkääntäminen!
sama asia.


Itse en nyt valitettavasti ehdi tästä vääntää. Ehkä joltain muulta löytyy vielä mielipide.
 
Ihan hyviä vastauskia sulta, PJT, kiitti näistä.

Mut jos sulla on aikaa, lue tuo Lumedemokratia, siinä asioita käydään vähän paremmin läpi, ja perustellummin kuin mä koskaan osaisin.
 
Ihan hyviä vastauskia sulta, PJT, kiitti näistä.

Mut jos sulla on aikaa, lue tuo Lumedemokratia, siinä asioita käydään vähän paremmin läpi, ja perustellummin kuin mä koskaan osaisin.
Joo.. kiitti vinkistä. Pitää pistää kiinnostavien kirjojen listalla. Tuntuu vaan että lista vaan pitenee koko ajan, ja aikaa ei ole ikinä mihinkään perehtyä.
 
Back
Ylös Bottom