Oon kokeillut kolmea eri makua: kookos, suklaa ja hasselpähkinä.
Hasselpähkinään kyllästyin hyvin nopeasti (maustoin sillä rahkan), seurauksena se että pullo seisoo jääkaapissa käyttämättömänä. Pitäis varmaan kokeilla leivonnassa. Suklaa oli pahaa rahkassa, mutta erittäin nannaa "kylmässä puurossa" (= puurohiutaleet maitoon likoamaan ja kun hiutaleet ovat vähän pehmenneet, laitetaan sekaan raejuustoa ja suklaasiirappia). Kookos on namunannaa rahkan kanssa.
Kookossiirappia oon kokeillut myös leivonnassa ja prodepirtelöissä, esim. protskumuffinsseissa. Siirappeja voi koklata myös kahvin seassa.
Koostumukseltaanhan ne ovat ihan juoksevaa, ei siis ollenkaa siirappimaista. Suosittelen joka tapauksessa. Rahkan alassaaminen on helpottunut huomattavasti.