M: ROSE PRO DX CYCLOCROSS-2000 52

Status
Viestiketju on suljettu.
Liittynyt
20.2.2010
Viestejä
95
Kuvaus:

Rosen laadukas alumiinirunkoinen maantiepyörä laadukkaalla Shimano 105 osasarjalla. Runkokoko 52cm, eli sopii hyvin n. 165-180cm pitkille kuskeille, riippuen stemmin pituudesta, nyt pyörässä 30mm stemmi ja on sopiva 168cm kuskille(40mm stemmi mahdollista vaihtaa).

Kuvan lukkopolkimet( jos on kova tinkii niin pidän itselläni) kuuluvat kauppaan, sekä soittokello, satulalaukku, pulloteline, lisäksi kaupan päälle toiset renkaat Schwalbe Silento sisäkumeineen.

Pyörä on kuin pakasta vedetty, mutta vaakaputkessa (todella ohutta ja kevyttä alumiinia) pikku rillin pään kokoinen kolhu(näkyy ensimmäisessä kuvassa), joka ei runkoa heikennä tai toimintaan mitenkään vaikuta.

Pyörä on siis myynnissä kun veri vetää metsän puolelle ajamaan täpärillä joten ei viitti seisottaa turhan takia. Pyörällä ei ole ajettu metsässä eikä hiekkateitä. Kulutusosat ovat hyvässä kunnossa. Vaihteet vaihtavat ongelmitta, ketju ei hypi rattaalta toiselle, kammet pyörivät kitinöittä, samoin kaikki muu, ja jarrut pysäyttävät tehokkasti.

Fillari on ollut hyvässä hoidossa, se on ollut minulla aina säilytyksessä lämpimässä kotini sisällä. Ajoa sillä on tullut n.300 km -kevyttä lenkkiajoa. Olen säännöllisesti "huoltanut" fillaria: maantiepölyt pois, rasvat pois ja uudet tilalle, paineet kumeihin ennen joka lenkkiä. Kaikki on hoidettu säntillisesti ja tätäkin taustaa vasten uskalla suositella pyörän hankintaa.

Kuvia pyörästä: http://www.fillaritori.com/topic/67305-rose-pro-dx-cross-2000-52/

Valmistajan sivut: https://www.rosebikes.fi/bike/rose-...lXa-38ekp-3IRGM-3IRGN-3IRGO-5vAn8-5vAn9-6z1s0

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 52

Hintapyyntö: 740

Paikkakunta: Klaukkala

Yhteydenottotapa: YV/ 0400823406
 

Liitteet

Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös