• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kysy Marko Savolaiselta

Status
Viestiketju on suljettu.

SUPERMASSA

Marko Savolainen
VIP
Liittynyt
30.8.2005
Viestejä
1 615
Kyllä tämä käy. Laittakaa kysymyksiä, eikä niiden välttämättä tarvitse liittyä treenaamiseen ja kehonrakennukseen pelkästään. Pidätän kuitenkin oikeuden olla vastaamatta jos kysymys liian henkilökohtainen tai arkaluontoinen.
 

Pod

Liittynyt
12.3.2013
Viestejä
1 443
Oletan, että näille kyssäreille tehdään oma ketju, mutta aloitan kumminkin tässä ja voi tarvittaessa siirtää muualle. Mikä on mielipiteesi frekvenssistä eli kuinka monta kertaa lihas treenataan viikossa naturaaleilla? Kuinka montaa liikettä per lihas suosittelet viikkotasolla käytettäväksi?
 

Bisley

SNIKT!
VIP
Liittynyt
8.8.2005
Viestejä
6 739
Ikä
33
Kyllä tämä käy. Laittakaa kysymyksiä, eikä niiden välttämättä tarvitse liittyä treenaamiseen ja kehonrakennukseen pelkästään. Pidätän kuitenkin oikeuden olla vastaamatta jos kysymys liian henkilökohtainen tai arkaluontoinen.
Olis kiva kuulla jotain backstage stooreja, kun kerta oot ainuita tyyppejä koskaan, joka ollut bäkkärillä esim Priestin, Levronen, Colemannin & Co. Tuliko juteltua siellä kenenkään kanssa. Mitä ne touhusi siellä? Heittivätkö läpänderiä, olivatko omineen? Sattuiko siellä mitään erikoista jne? Onko joku näistä herroista jäänyt erityisesti mieleen? Pidätkö kehenkään enää yhteyttä vai oletko koskaan sen koommin törmännyt näihin? Sen muistan, että jollain messuilla haastattelit muutamia äijiä, jotka muisti sut niiltä ajoilta.
 

Ho-

Liittynyt
30.10.2014
Viestejä
998
Tuliko tehtyä jotain, mistä vois saada rankkua?
 
Liittynyt
18.11.2014
Viestejä
760
Kiitoksia Marko jo etukäteen, mahtava homma että mies on linjoilla.

Aikoinasi panostit tosipaljon lepoon ja optimaaliseen palautumisee, niin on mitä kaikkia kikkoja kuinka kovaa salilla treenaja pystyy nukkumaan paremman ja nukahtamanaa kovan treenin jälkeen? Välillä kroppa käy niin kieroksilla, että ei tule nukkumisesta mitään.


Sitten jos pystyisit vähän diettejäsi avaamaan? teitkö ikinä aerobista / muita intervallitreenejä kuinka paljon. salitreeni taisi pysyä aikalailla samanalaisena ja jopa kovimmat raudat olet ottanut 97 gp:n kisadietillä?
 
Liittynyt
25.10.2014
Viestejä
4 734
Sanoit joskus tehneesi eniten lihassta 4-jakoisella treenillä joka on siis ollut 4x/viikko.
Kysymys kuuluukin mikä on ollut se keino jolla olet saanut ajettua kulloisenkin lihasryhmän niin tappiin että tuo määrä on riittänyt?
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 036
Kaupunki
Helsinki
MItä mieltä siitä kuinka kovaa lihaksia voi rangaista treenillä? Pääseekö sun kokemusten mukaan helpolla treenaamalla ylikuntoon ja jos pääsee, onko siitä käytännössä edes haittaa lihaskasvulle? Jos lihakseen aiheuttaa mikrovauroita, niin ne vauriot korjataan ja lihaksen on pakko kasvaa kokoa. Samoin kuin lyödään puukolla reiteen, niin haava umpeutuu prioriteettina vaikka olisi kuinka dieetillä, ylikunnossa, masennuksessa tai vatsataudissa.
 
Liittynyt
17.1.2013
Viestejä
645
Mitä mieltä olet nykyään kilpakehonrakennuksesta? Suosittelisitko tähtäämään huipulle, mikäli geenit olisivat erittäin suotuisat? Millaisia neuvoja antaisit?
 
Liittynyt
29.9.2006
Viestejä
710
Mitä mieltä olet tästä fitnesurheilu ry:n pelleilystä? Entä siitä että tarvitaanko Suomeen 4 eri keholajien kattojärjestöä?
 
Liittynyt
9.2.2014
Viestejä
2
Mitä te ajattelette siitä että Suomen fitnessurheilu liitto ja -kehonrakennus liitto erkaantuivat? Ajatuksia elite prosta?
 
Liittynyt
13.2.2012
Viestejä
431
Ketkä ovat mielestäni potentiaallisemmat fitness-urheilijat Suomessa? Sihvonen ja Kemppainen varmaan mainitaankin. Onko naisten puolella mahdollista menestystä saatavissa?
 
Liittynyt
2.9.2012
Viestejä
269
Oletko ollut kehittämässä näitä uudempia tuotteita, good morning, super power jne? Zone sarjan kun sanoit olevan lähestulkoon omaa käsialaasi, niin mites sitten nämä loput brändin tuotteet.
 
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
5 623
Ikä
47
Kaupunki
Helsinki
Miten nivelet ja jänteet ranteissa, kyynärpäissä ja olkapäissä kesti noita valtavia kuormia, millä parhaillaan yläkropan treenejä paukuteltiin menemään? Oliko jotain jippoja vai vaan hyvät geenit? Tais parhaillaan olla 250kg tuntumassa sarjapainot punnerruksissa? Tavallisella ihmisellä katkeaa luutkin noista painoista. :-)
 
Liittynyt
17.9.2012
Viestejä
526
Mahtavaa, että Supermassa on linjoilla!

Vaikka koirat räksyttää ja keskustelu on välillä ollut härskiä, niin jokaista munapäätä kohti on 100 fania, jotka tsemppaavat täysillä.

Mua kiinnostais kehonrakennuksen henkinen puoli. Mikä oli sulle se juttu, se yksittäinen pieni hetki tässä lajissa, josta sait suurimmat kiksit? Oliko se tunne, kun sulla on isot raudat penkissä ja sä huomaat, että nyt se rauta nousee? Onko se kesken hauissarjan tuntuva pumpin ja kivun sekoitus? Onko se lavalla, kun kaikki hurraa ja sä vedät moustin? Vai onko se se tunne, kun aamulla silmät rähmässä kävelet peilin eteen ja huomaat, että ai saatana, mähän alan olemaan hyvässä kondiksessa.
 
Liittynyt
6.4.2012
Viestejä
14
Mitä 90 luvun bodarit tekivät erilailla vs nykypäivä? Mass with class vs nykypäivän turvonnut look.

Monien nuorien bodareiden ongelmat pro tasolla. McCarver kuoli, Comptonin terveysongelmat, Montgomery ja Grimes vaihtoivat classic physiqueen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös