Kuoppa rintalihaksessa

Liittynyt
16.5.2017
Viestejä
568
Hei. En löytänyt ketjua, jossa olisi puhuttu tästä aiheesta, mutta jos semmoinen löytyy, niin saa linkata ja poistaa tämän ketjun turhana.

Eli oikeassa rintalihaksessa on monttu. Tai ei vallan monttu, mutta se on sisä-yläpinnalta litteä, kun vasen rintalihas puolestaan on muodokas ja pyöreämpi. Tavallistahan tämä taitaa olla, että epätasapainoa monilla on, mutta voikohan tuolle tehdä enään mitään?
Tämä siis ollut vuosia, kuten myös treenitaustaa. Oon suhteellisen "muodokas". Kipua siinä ei ole, eikä voimattomuutta. On se saattanut joskus aikoinaan revähtääkin, mutta en muista pahemmin, että olisi ollut ihan pelistä pois.
Mutta kysymys oli siis, että voiko siihen saada pyöreyttä ja muotoa jollain kikalla? (Ei syntholilla :D) Oon toki koittanu jos jonkinmoisia kohdistettuja vipareita yms. Mutta kaikki vinkit otetaan vastaan.
 
Liittynyt
24.8.2018
Viestejä
1 618
Kaupunki
Kuopio
Itsellä on monttu rintalihaksessa repeämisen seurauksena. Ovat pysyviä kosmeetisia vammoja. Niitä näkee ammatti bodareillakin. Ei vaikuta treeneihin mitenkään. Vaikea sanoa sinusta mistä johtuu. Monttu vaatii kunnon lihasrepeämän. Niin että lihas mustuu. Pikku venähdys ei riitä. Mun mielestä et voi treenata rintalihaksen yhtä osaa kohdistetusti. Koko lihas työskentelee aina.
 
Ylös