Kuinka lisätä avatun (kala)öljyn säilyvyyttä?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Loomer
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
11.2.2007
Viestejä
563
Ok jos mulla olisi teoriassa tämmönen isompi astia kalaöljyä jonka sitten oon avannut, niin onko mitään keinoa jakaa sitä pienempiin tyhjiöpumpattuihin astioihin sen säilyvyyden parantamiseksi? Olisiko tästä mitään hyötyä? Ja kävisikö tähän esim viinipullot, ja semmoinen viinipullon tyhjiökorkki+pumppu, vai ovatko liian heppoisia? Jos ovat niin mitä suosittelisitte?

-Jääkaapissa myöskin kannattanee pitää sitä tyhjiöityä astiaa?

-Jos viinipulloa käyttäisi niin pitäisikö desinfioida tms ennen kuin sinne laittaisi tuota kalaöljyä?

Tuleeko mitään muuta keinoa mieleen?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
En nyt suoranaisesti keksi neuvoo, mut paljon sul oikee on sitä kalaöljyy, jos et ehi vetää sitä avattuu pulloo ja se pitää säilöö?
 
Lähinnä olin kiinnostunut tuosta härskiintymisestä yleisenä ilmiönä, aivan sama määrästä tai aineesta. Täältä löytyy varmasti porukkaa jotka aiheesta enemmän tietää edes perusperiaatteiden tasolla.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom