Töräytin tuossa pari päivää taaksepäin "ketopizzan". Pikainen selonteko (välivaiheista ei valitettavasti ole kuvia):
1. Osta haluamasi ainekset. Otin ihan vaan väriksi myös vähän paprikaa ja suolakurkkuja.
[ATTACH]64569[/ATTACH]
2. Väännä jauhelihasta pohja koko hoidolle ja asettele se mukavasti pellille lepäämään.
3. Työnnä jauhelihapohja uuniin hetkeksi (mulla tais olla noin 10 min @ 200 C).
4. Levittele kaikki loput ainekset pohjan päälle mukavaan läjään.
5. Työnnä koko setti takaisin uuniin riittäväksi ajaksi (oliskohan ollut vielä jotain vartin verran @ 200 C).
6. Enjoy!
[ATTACH]64568[/ATTACH]
- 1,7 kg
- 3192 kcal
- P: 322 g
- HH: 14 g
- R: 204 g