• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kokemuksia isommista rakennuskohteista?

Liittynyt
2.4.2004
Viestejä
88
Ikä
33
Niin onkos täällä pyörivällä väellä kokemusta isommista rakennuskohteista,sanotaan vaikka yli 300m2? Oma mielenkiintoni koskee lähinnä varastotiloja/lämmitettäviä konekorjaamoita.. Haussa erilaisia/edullisia rakennustapoja ;)
 
Liittynyt
14.11.2006
Viestejä
3 957
300m2 on vielä kohtuu pieni, mutta anyway. Pelti-uretaani sandwich elementit on hallirakentamisessä aika ässätuotteita. Valmista pintaa molemmin puolin tulee nopeasti.

Jos jotain konekorjaamoa suunnittelet niin siellä varmaan täytyy olla huonekorkeutta reilusti ja mahdollisesti siltanosturit rakennuksen rungossa? jos näin niin sillon kuppi kallistuu teräsrakenteisen hallin suuntaan. Kyllähän se puustakin tietysti onnistuu, mutta aika järeäksi menee tavara äkkiä..

Halvin rakennustapa on varmasti tehdä hartiapankilla ja pystyrunko puusta, ulkoverhous ja katto profiilipellistä, sisäpuolelle joku OSB-levy joka kestää vähän kolhuja.
Kokonaisedullisin/järkevin voi olla sitten joku ihan muu.
 
Liittynyt
2.4.2004
Viestejä
88
Ikä
33
sandwich elementit vaan on kalliita.. no tänä vuonna on rakennettu(rakennetettu) 1400m2, niin oli tarkoitus rääpiä ens vuonna suurelta osin itse tehden 350-500m2 "viileää" tilaa..
 
Ylös