- Liittynyt
- 24.5.2003
- Viestejä
- 1 462
...On nimittäin ratkennut ja se on Seesamöljy, joka on itseasiassa mausteöljy, mutta sopii myös nopeaan paistamiseen. Ei passaa siis tolkuttomasti käryttää, vaan nopeasti kuumalla pannulla ajella kanafileet, kunnes ne ovat kullanruskeita
Tuli vaan mieleen ja ajattelin jakaa tietoa niille, jotka eivät sitä vielä tiedä, mutta rakastavat kiinalaista ruokaa ja miettivät makujen mystistä syntyperää. Juurikin tuo öljy on se, mikä saa kiinalaisen sapuskan maistumaan kiinalaiselle sapuskalle! (vrt. safkan yhdenmukainen maku kiinalaisissa kautta maan) Ja tietysti eri vihannesten tuoma synerginen makuharmonia.
Sekaan voi heittää mitä vaan katkaravuista kaikkiin mahdollisiin kasviksiin ja vihanneksiin ja voi pojat, että on hyvvee Vain taivas on rajana.
On parissa kuukaudessa mennyt lukuisia pulloja seesamöljyä, mutta nyt arveluttaa tuon rasvakoostumus. Tietääkseni tuo puristetaan paahdetuista seesaminsiemenistä, jotka itsessään ovat hyviä ravintoarvoiltaan. Faktat löytyy täältä
Mutta öljypönikässä ei ole mainintaa tyydyttyneistä / tyydyttymättömistä rasvahapoista?
Kuumalle pannulle kun lorauttaa pienen tilkan seesamöljyä ja rupeaa ajelemaan kanat, kalat, lihat ja niin poispäin, niin ei ole pelkoa, että bodysafkat olisi pahanmakuista! Tästä öljystä on tullut meikäläisen ylin ystävä viimeaikoina ja tulee todennäköisesti pysymäänkin, jollei joku kohta postita öljyn paskoja ravintoarvoja.
Tietenkään muita mausteita ei ole syytä unohtaa..
EDIT: Löysin kuvan pullosta ja ravintosisällöstä. Näyttää ällistyttävän hyvältä! Kuva löytyy täältä
Amen.
Tuli vaan mieleen ja ajattelin jakaa tietoa niille, jotka eivät sitä vielä tiedä, mutta rakastavat kiinalaista ruokaa ja miettivät makujen mystistä syntyperää. Juurikin tuo öljy on se, mikä saa kiinalaisen sapuskan maistumaan kiinalaiselle sapuskalle! (vrt. safkan yhdenmukainen maku kiinalaisissa kautta maan) Ja tietysti eri vihannesten tuoma synerginen makuharmonia.
Sekaan voi heittää mitä vaan katkaravuista kaikkiin mahdollisiin kasviksiin ja vihanneksiin ja voi pojat, että on hyvvee Vain taivas on rajana.
On parissa kuukaudessa mennyt lukuisia pulloja seesamöljyä, mutta nyt arveluttaa tuon rasvakoostumus. Tietääkseni tuo puristetaan paahdetuista seesaminsiemenistä, jotka itsessään ovat hyviä ravintoarvoiltaan. Faktat löytyy täältä
Mutta öljypönikässä ei ole mainintaa tyydyttyneistä / tyydyttymättömistä rasvahapoista?
Kuumalle pannulle kun lorauttaa pienen tilkan seesamöljyä ja rupeaa ajelemaan kanat, kalat, lihat ja niin poispäin, niin ei ole pelkoa, että bodysafkat olisi pahanmakuista! Tästä öljystä on tullut meikäläisen ylin ystävä viimeaikoina ja tulee todennäköisesti pysymäänkin, jollei joku kohta postita öljyn paskoja ravintoarvoja.
Tietenkään muita mausteita ei ole syytä unohtaa..
EDIT: Löysin kuvan pullosta ja ravintosisällöstä. Näyttää ällistyttävän hyvältä! Kuva löytyy täältä
Amen.