- Liittynyt
- 5.5.2004
- Viestejä
- 4 276
Elikkä tarkoitus taas vaihteeksi ketoa ruveta vetelemään, aiemmilla kerroilla tulokset ovat olleet loistavia vaikka olen vetänyt koko homman aivan perstuntumalta. Tällä kertaa tarkoitus olisikin kysellä että mitä syödä kuitujen saamiseksi muuta kuin kaalia, jossa ei ole hiilareita nimeksikään? Ja toinen asia johon meinasin tälläkertaa kiinnittää huomiota: proteiinin määrä/painokilo? Mikä on tarpeeksi ja minkä elimistö kestää? Aiemmin on toiminut ihan hyvin vaikka ei välttämättä ole ollut kuin 3x paino noita protskuja mutta nyt kun ajattelee niin 360g protskua + rasvat(jotka vaihtelevat todella paljon riippuen siitä miten kerkeää kokkailemaan) kuulostaa helvetin vähältä syömiseltä.
Mieluiten ihan kokemusperäisiä ehdotuksia haluaisin en niinkään mutua enkä "diettaa 3 vuotta rauhalliseen tahtiin :piis: heittoja". Ongelmanhan tässä tuottaa se että 2h välein on lähes mahdotonta syödä ja 3h välein ei päivään saa mahtumaan loputtomasti proteiinia joka menisi käyttöön. Paljonko ketolla olisi tuo prot määrä / ateria mitä kannattaisi vetää? Yleensä siis ylläpidolla, bulkilla ja aiemmilla ketoillakin olen syönyt noin 50g/safka.
Edit: Lisätään vielä se että toisaan salaattien ja vihannesten suhteen en tiedä yhtään mitä niiden ravintoarvot edes voisivat olla kun ei ole koskaan tullut sellaista ajatelleeksi, joten jos tulee äkkiseltään mieleen 0hiilaria hipovia vaihtoehtoja niin vinkit tervetulleita. Siksi lähes 0:aa kun tiedän että viimeistään kun paino jämähtää ensimmäisen kerran ~viikoksi tulen niin hiilarikammoiseksi että olen jättänyt raejuustotkin pois ja mutustanut sitten tonnikalaa niidenkin tilalla. Ja vielä siitäkin että onko ketolla kaloreilla kuinkapaljon oikeasti merkitystä? Aiemmin olen huomannut että vaikka kalorit olisivat yli 4k niin silti paino on tippunut tasaisesti, mutta toisaalta kun joidenkin viikkojen keskikalorit/päivä on 1k pintaan niin tämä tieytysti/kaiketi vaikuttaa lopputulokseen. Tällä on siksi väliä että tietää paljonko rasvoja viskoo protskujuomien sekaan(jotka tulevat näyttelemään varsin suurta roolia jos meinaa vetää ~600g protskuja päivässä kun koulutkin on päällä niin ei loputonta määräää eväitä viitsi valmistella).
Mieluiten ihan kokemusperäisiä ehdotuksia haluaisin en niinkään mutua enkä "diettaa 3 vuotta rauhalliseen tahtiin :piis: heittoja". Ongelmanhan tässä tuottaa se että 2h välein on lähes mahdotonta syödä ja 3h välein ei päivään saa mahtumaan loputtomasti proteiinia joka menisi käyttöön. Paljonko ketolla olisi tuo prot määrä / ateria mitä kannattaisi vetää? Yleensä siis ylläpidolla, bulkilla ja aiemmilla ketoillakin olen syönyt noin 50g/safka.
Edit: Lisätään vielä se että toisaan salaattien ja vihannesten suhteen en tiedä yhtään mitä niiden ravintoarvot edes voisivat olla kun ei ole koskaan tullut sellaista ajatelleeksi, joten jos tulee äkkiseltään mieleen 0hiilaria hipovia vaihtoehtoja niin vinkit tervetulleita. Siksi lähes 0:aa kun tiedän että viimeistään kun paino jämähtää ensimmäisen kerran ~viikoksi tulen niin hiilarikammoiseksi että olen jättänyt raejuustotkin pois ja mutustanut sitten tonnikalaa niidenkin tilalla. Ja vielä siitäkin että onko ketolla kaloreilla kuinkapaljon oikeasti merkitystä? Aiemmin olen huomannut että vaikka kalorit olisivat yli 4k niin silti paino on tippunut tasaisesti, mutta toisaalta kun joidenkin viikkojen keskikalorit/päivä on 1k pintaan niin tämä tieytysti/kaiketi vaikuttaa lopputulokseen. Tällä on siksi väliä että tietää paljonko rasvoja viskoo protskujuomien sekaan(jotka tulevat näyttelemään varsin suurta roolia jos meinaa vetää ~600g protskuja päivässä kun koulutkin on päällä niin ei loputonta määräää eväitä viitsi valmistella).