Keskustelua koirista

Liittynyt
6.3.2007
Viestejä
828
Täällä on ketjuja kuten yleinen lemmikki keskustelu ja muutama tiettyä rotua koskeva ketju, mutta tämä olisi sellainen ketju jossa voi puhua kaikista roduista ja dissata muita lemmikkejä!

Itselläni on sekarotuinen yli 8 vuotias 50% dobberi/25% rotikka ja 25% sakemanni koira joka näyttää melkein puhtaalta Dobberilta ja on todella upea ja älykäs koira :) Itselläni on ollut 3 kissaa ja mua vähän ärsyttää kun jotkut kissa ihmiset väittää, että kissat on älykkäämpiä kuin koirat vedoten , että kissat kyllä osaa ja älyää, mutta niitä ei kiinnosta... Jotkut myös väittävät, että koirat toimivat vain vaistojensa varassa joka ei mun mielestä pidä paikkaansa! Mun koira osaa tosi paljon sanoja ja mun mielestä se ihan logiigalla yhdistelee asioita päässään ku sille puhuu, kun se tunnistaa tiettyjä sanoja välistä! Mulla koira liikkuu joka paikassa mukana paitsi kaupassa tietenkin ja kyllä ihmiset kehuu Mun koiraa fiksuksi koiraksi ja hyvin koulutetuksi.

Minkä rotuisia koiria muilla on ja osaako ne mitä tehdä?
 
Liittynyt
29.8.2009
Viestejä
3 100
Meillä on vajaa parivuotias losopää bokseri, osaa se hyvin syödä, muut hommat ovat vähän niin ja näin. En pidä toveria kovin älykkäänä, jos kohta en pidä muitakaan eläimiä älykkäinä. Vaistojen kanssakin tuntuu olevan vähän niin ja näin. Ja jos on oikein kissamaisen itsepäinen, niin vaikea sitäkään on älykkyydeksi tunnustaa.

Sanojeni ponneksi eläinaiheinen video: https://www.facebook.com/photo.php?v=10150426515606054

Jos joku tämän jälkeen esittää, että edes toinen noista eläimistä on viisas, niin perusteluita otetaan vastaan mitä suurimmalla ilolla :) Oulusa sanoittais: pölijiä ne on.
 
Ylös